KenDi yapTığıM Drift (150T in Antalya)
Reklamlar
-
işte mete-han katılıyorum ama katılmaığım nokta NOLAN olsun tubiş lütfen kırmızı-siyahlar var ya onlardan :D adresi özelden atarım
Vallahi sağol abi yetiştin imssasıma antalyada olmadıklarından yol kısa kakla sağını solunu net göremeion ama her halikarda trafikte takmak lazım ...
Harbiden beni anlayan kişlerden birisin sevinidim
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
sonuc...herkesin aklı kendine fazlasıyla yeter...ok..akıl verme para ver demiş atalarımız...gönder bakalım Tubiş bi SHOEI alda paşa paşa taksın...desem hemen tüyersin şimdi topikten...
şaka be...gerilim yapmayın efendi efendi izleyin...
Mete abi komik olma lütfen
Antalya da kask takanlara uzaylı diye baktıklarını kim söyledi sana.Bazen sadece konuşmak için konuşuyorsun.. Kusura bakma...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
evet arkadaşlar yaw ufak bi hareket olduğundan kask takmamış olabilir arkadaşlara biraz fazla yüklenmişiniz onlarda doğal olarak karşılık vermişler
iki tarafta birbirine birazdaha anlayışlı davransa herşey çokdaha güzel olacak
en azından ortak bir yanımız var
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
-
2.videoda en azından kaskla bişeyler yapmanı bekliyoruz..
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
istediğini yap kimseyi ilgilendirmez de,saçma sapan bi video koyup "yorumlarınızı bekliyorum" demek bilmiyorum yani..
bunun ne R1 le ilgisi var ne runnerlarla ne de kaskla...
sadece zihniyet meselesi
-
-
Neden herkes eksikleri söylemiş eziklik muhabbetine girmiş çok ayıp yakıştıramadım ve devamını okumak istemedim. Sadece Topic konusunu değerlendireceğim.
Elbetteki kask takılmamış olması yanlış ama bu ordaki tek eksik.
Bu genç arkadaşın yapmış olduğu deneyim oldukca güzel bir çalışma fayans seçimi motosiklet secimi ve alan seçimi gayet iyi bunlarıda değerlendirmek lazım
Bu tür hareketleri yapmak isteyip de yapamayan diğer motorcu arkadaşlarada buradan eksikleri söyleyerek yardımcı olabiliriz.
Ayrıca unutmamak gerekir ki motosikletle bu tür gösterilerde bulunmak o kişinin ilgi alanını göstermez.
Belki GP yarışlarını hiç izlemediniz haberiniz yok ben haberdar edeyim çoğu yarış galibi finiş çizgisinden sonra tekere kalkar elini bırakır lastık yakar v.b. bi şekilde gösteri yapar..
Bunu engellemek ne mümkün.
Kaldıkı çoğu motorcu benzer hareketleri yolda arazıde veyahutta coşkuyu nerden aldıysa orda yaparak etrafındakilere gösteri sunar hevesini gerçekleştirir çoşkusunu paylaşır motor sporları motorlar insanı bir anda gazlatır işde
Ayrıca bu erkeklere has bir durumdur gaza gelen bayan nadirdir.
-
-
euphrates adlı üyeden alıntı
plaka var kasksız resim var
gösterilir polise (ki güvenli motosiklet kullanma kültürünü yayma amacında olan bu sitenin görevidir bu) arkadaşa ceza yazılacaksa yazılır
takmamayı tabi sen bilirsin ustura ona karışmam sen takıl...
ama kasksız motor kullanmak trafik kanununa göre para cezası gerektiren bir suçtur.
bi de tavsiye veriyim bence dizlikte tak o hareketi yaparken takılıverirsen falan canın yanar dizin sakat kalırsa ömür boyu sıkıntı çekersin
aman diyim...
koparttın beni harbitürk...
ama bu cümle doğru
Tavsiyelerin doğru teşhis.... Video kayıtları delil kabul edilebilir...Ama bir saniye... Dediklerin trafikte geçerli..Arkadaş trafikte değil..Ya evinin ya da dükkanının önünde fayans üzerinde... Trafikle alakası yok... Toplumu tehlikeye atıcak yer de değil... O sebep ten hiç bir şekilde ceza yazılamaz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Memotor adlı üyeden alıntı
2.videoda en azından kaskla bişeyler yapmanı bekliyoruz..
kaskmı one ilk bas kaskın ne oldugunu ögretın adama...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Kurallar bir kenara.... Kimseyi yargılama hakkı yok.... Sadece tavsiye verebiliriz... O da terbiye ve toplum mesajları içinde olmak kaydıyla...
bu sözler üzerine çok bişey yazmaya gerek yok sanırım
aklımdan geçenler tamamen bunlar oldu yorumları okuduktan soora..
-
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
kaskmı one ilk bas kaskın ne oldugunu ögretın adama...
UsTuRa adlı üyeden alıntı
:D :D :D
Şu tepkilere bak yaw ...
Size kim ezberletti bunları
Tamam vidyoyu sileyim olsun bitsin o beyinciğiniz üzülmesin :D
Korkuyosanız binmeyin Allah aşkına ya
Şimdi bu mesajı görenler hiç kask tamadığımı kask takanlara küfrettiğimi sancak helal olsun vallahi
İşte Marv ın dediğini demeliydiniz bence onun dediğini yapıp ikinci vifyomda takıcam...
Gereksiz polemik yaratmayalım.... Kırıcı mesajlar sonra kendimizide kırar...
-
just_hmz_26 adlı üyeden alıntı
Kask nerde
Gösteriş peşinde gibi bi haldesin...Kask yok,millet yüzümü görsün der gibi
Yazık,kendi hayatın kendi kararın
Ayrıca hala geri kafalılıkta devam ediyorsunuz...Asfaltta da yaparız bilmem ne diye...
Size fayansata bende yaparım gidin asfaltta yapın diyen YOK...Sende sana benzeyen arkadaşının tavsiyelerini dinlemeye devam et olumsuz yorumlara bakma devam et bu yolda...Aferin size...
[QUOTE=UsTuRa;910400]Bencede ya siz böyle bi hareket yapmamışsınız hayatınızda yada zengin çocuğusunuz r1 lerden inmemişsiniz...
Evet altımda öyle bi motor olsa yapardım asfaltta
Ayrıca nereden biliyorsunuz benim hiç kak tamkmadığımı belki orada yanımda değildi belki kaskım arkadaşımdaydı belki kaskımı çaldıar...
Yargısız infaz yapmayın kasksız yola çıkılmıyacağını bende biliyiorum ama bu motorda böyle bi haretket yaparken heöde fayansta takmamışım işte sen istediğin kadar laf yapasnda takmamışım ha ne olur bi dahakine takacağım varsada takmam ayrıca sadece burada yok kaksk normalde takatrım yani ayrıca kim kask takmazki bi kere mecburiyeti var burada çok bilmişlik taslayanlara gitsin bu yazı da
(Yukarıdaki mesajların birinde dikkat edersen fayansta ebnde çeviririm yazıyor kursan görürsün...)[/QUOTE]
Dikkatli oku yazılanları kardeşim tamam...
UsTuRa adlı üyeden alıntı
Böyle güzel uyarılarla yol gösterecek olan bilgiller ve büyüklerin yorum yapması gerekir...
Lafa atlayıp kendini bişey zanneden kişilerin değil...
Böyle bişey yaptığıma göre demekki yapmaay devam edicem yaparken nelere dikkat edeceğimi söyleyenlere teşk.
örn(Marv , mhrmkpnr , mr_sago , asm , raven71 , death , demir gürsel)
Teşekkürler
Biz sadece sana yaptığının genel olarak yanlış kabul edilen birşey olduğunu söylüyoruz.Ve bu videonun böyle bir sitede bulunmamasını hatırlatıyoruz...Kendi kullanıcımız bunu yaparsa....
tubis adlı üyeden alıntı
Mete abi komik olma lütfen
Antalya da kask takanlara uzaylı diye baktıklarını kim söyledi sana.Bazen sadece konuşmak için konuşuyorsun.. Kusura bakma...
Kask takanlara uzaylı demek mi???
Mete abi sende kusura bakma ama abi bi büyüğümüz olarak biraz saçma bi yorum olmuş...Abi böyle şey mi olur ya kask takana öle diyo böyle diyo diye...Motorla bakkala giderken bile kask takacaksın herşey olabilir abi...Hazırlıklı olmak lazım...
Son olarak videoyu koyan arkadaşım senden ricam videoyu bu siteden al...Ve yorumları dikkatli okuyup cevapla...Motor alacaklar,yeni başlayacaklar bu siteye bakıyorlar ve bunları görmeleri hiç hoş olmaz...Moderatör arkadaşlar bu konunun kilit vakti gelmiş...Yoksa tüm forum biribirine girecek
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
valla ben videoyu beğendim ama o arkadaş 10 cm geride videoyu sonlardırmış olsa video tamamen hüsranla bitmiş olacaktı
-
Hareket güzel. Bende zaman zaman yapıyorum müsait olan bölgelerde ve gördüğüm kadarıylada kendinden başka araç yok orada. Ayrıca Kask ve diğer korumalar tabiki önemli durduk yere üretilmemişler. Bence sıfır çizme olayında pekte gerekli birşey değil ama önlem alınmasında çok fayda olacağı kesindir. En azından düşecek olsan bile için rahat olur.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
ınsallah o dırekten yırttıgın gıbı kefenden kolayca yırtarsın bu gıdısle allah korusun fazla yasamazsın gıbı gelıyo lutfen kask tak dostum kendın ıcın olmasa bıle aılenı senı sevenlerı dusun
-
Arkadaşım video için saol, ben hoşlandım. Hakaret etmeyi kendine ilke edinmiş cins insanlar var, gormemezlikten gel. Fayansdır şudur budur; bunu yapamayan da var. Paylasım icin tesekkurler. Ote yandan gerekli korumaları giyersen hem kendini daha guvende hissedersin, hem de motoru daha zorlayıp daha guzel, daha estetik hareketler yapabilirsin. Iyı aksamlar
-
toomuchcc adlı üyeden alıntı
Arkadaşım video için saol, ben hoşlandım. Hakaret etmeyi kendine ilke edinmiş cins insanlar var, gormemezlikten gel. Fayansdır şudur budur; bunu yapamayan da var. Paylasım icin tesekkurler. Ote yandan gerekli korumaları giyersen hem kendini daha guvende hissedersin, hem de motoru daha zorlayıp daha guzel, daha estetik hareketler yapabilirsin. Iyı aksamlar
Ya neden kimse yorumları tam okumuyor arkadaşım...Dikkatli oku şu yorumları...Biz olayı açıklıyoruz orda siz hala kendi bildiğinize gidiyorsunuz...tbk_1980 nin yaptığı yorumu tam okumayıp yanlış anlamış arkadaş sizde hala okumadan yorum yapıyorsunuz ya...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)