Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

KenDi yapTığıM Drift (150T in Antalya)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamoto 150T
    işte mete-han katılıyorum ama katılmaığım nokta NOLAN olsun tubiş lütfen kırmızı-siyahlar var ya onlardan :D adresi özelden atarım

Vallahi sağol abi yetiştin imssasıma antalyada olmadıklarından yol kısa kakla sağını solunu net göremeion ama her halikarda trafikte takmak lazım ...

Harbiden beni anlayan kişlerden birisin sevinidim
    Ruhunu Değil Lastikleri Yak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonuc...herkesin aklı kendine fazlasıyla yeter...ok..akıl verme para ver demiş atalarımız...gönder bakalım Tubiş bi SHOEI alda paşa paşa taksın...desem hemen tüyersin şimdi topikten...şaka be...gerilim yapmayın efendi efendi izleyin...
    Mete abi komik olma lütfen

Antalya da kask takanlara uzaylı diye baktıklarını kim söyledi sana.Bazen sadece konuşmak için konuşuyorsun.. Kusura bakma...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

carzywindy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni windy 125
    evet arkadaşlar yaw ufak bi hareket olduğundan kask takmamış olabilir arkadaşlara biraz fazla yüklenmişiniz onlarda doğal olarak karşılık vermişler

iki tarafta birbirine birazdaha anlayışlı davransa herşey çokdaha güzel olacak

en azından ortak bir yanımız var
    ..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..

Memotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2.videoda en azından kaskla bişeyler yapmanı bekliyoruz..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı UsTuRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte mete-han katılıyorum ama katılmaığım nokta NOLAN olsun tubiş lütfen kırmızı-siyahlar var ya onlardan :D adresi özelden atarım

Vallahi sağol abi yetiştin imssasıma antalyada olmadıklarından yol kısa kakla sağını solunu net göremeion ama her halikarda trafikte takmak lazım ...

Harbiden beni anlayan kişlerden birisin sevinidim
    eyvallah...takıl kafana göre...tubiş Antalyada tükkan adresini vereyimde kapı önündeki cygnusun lastiklerini indir...

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Antalya da kask takanlara uzaylı diye baktıklarını kim söyledi sana.Bazen sadece konuşmak için konuşuyorsun.. Kusura bakma...
    benim işim bu komik olmak...valla bu aralar pek bi gerginsin tubiş..nediyon tükkandaki ilaclarımı kullanıyon yoksa...yazmış olmak için yazıyorda olabilirim tabi...

uyuz tubiş kankan PRO gibi iyice hükela olmaya başladın sende...burnundan kıl aldırmıyon be...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

istediğini yap kimseyi ilgilendirmez de,saçma sapan bi video koyup "yorumlarınızı bekliyorum" demek bilmiyorum yani..
    bunun ne R1 le ilgisi var ne runnerlarla ne de kaskla...

sadece zihniyet meselesi

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kurallar bir kenara.... Kimseyi yargılama hakkı yok.... Sadece tavsiye verebiliriz... O da terbiye ve toplum mesajları içinde olmak kaydıyla...

Kasklı ve korumalı olsan daha iyi olurdu... Bir dahakini öyle bekliyoruz....

Bu arada fayans ta o şekilde dönmek kolay diyen arkadaşlar ya bir denesin ya da denesin... Görsün o şekilde dönmek kolay mı....
    Asfaltta güçlü bir makineyle yapmaktan daha zordur...Çünkü tam bir denge ve cesaret ister... Makine veya ayaklarınızn ters bir şekilde kayması ya bir sakatlık yapar yada arkadaşlarına karizmayı çizdirir....

Ben kendi açımdan hereketin güzel olduğunu savunuyorum...Bir dahakini korumalı yapmanı tavsiye etmeyi de ihmal etmiyorum...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Neden herkes eksikleri söylemiş eziklik muhabbetine girmiş çok ayıp yakıştıramadım ve devamını okumak istemedim. Sadece Topic konusunu değerlendireceğim.

Elbetteki kask takılmamış olması yanlış ama bu ordaki tek eksik.

Bu genç arkadaşın yapmış olduğu deneyim oldukca güzel bir çalışma fayans seçimi motosiklet secimi ve alan seçimi gayet iyi bunlarıda değerlendirmek lazım

Bu tür hareketleri yapmak isteyip de yapamayan diğer motorcu arkadaşlarada buradan eksikleri söyleyerek yardımcı olabiliriz.

Ayrıca unutmamak gerekir ki motosikletle bu tür gösterilerde bulunmak o kişinin ilgi alanını göstermez.

Belki GP yarışlarını hiç izlemediniz haberiniz yok ben haberdar edeyim çoğu yarış galibi finiş çizgisinden sonra tekere kalkar elini bırakır lastık yakar v.b. bi şekilde gösteri yapar..

Bunu engellemek ne mümkün.

Kaldıkı çoğu motorcu benzer hareketleri yolda arazıde veyahutta coşkuyu nerden aldıysa orda yaparak etrafındakilere gösteri sunar hevesini gerçekleştirir çoşkusunu paylaşır motor sporları motorlar insanı bir anda gazlatır işde

Ayrıca bu erkeklere has bir durumdur gaza gelen bayan nadirdir.

plaka var kasksız resim var
    gösterilir polise (ki güvenli motosiklet kullanma kültürünü yayma amacında olan bu sitenin görevidir bu) arkadaşa ceza yazılacaksa yazılır

takmamayı tabi sen bilirsin ustura ona karışmam sen takıl...

ama kasksız motor kullanmak trafik kanununa göre para cezası gerektiren bir suçtur.

bi de tavsiye veriyim bence dizlikte tak o hareketi yaparken takılıverirsen falan canın yanar dizin sakat kalırsa ömür boyu sıkıntı çekersin

aman diyim...

Alıntı harbiturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ayrıca bu erkeklere has bir durumdur gaza gelen bayan nadirdir.
    koparttın beni harbitürk...
    ama bu cümle doğru

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı euphrates adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plaka var kasksız resim var
    gösterilir polise (ki güvenli motosiklet kullanma kültürünü yayma amacında olan bu sitenin görevidir bu) arkadaşa ceza yazılacaksa yazılır

takmamayı tabi sen bilirsin ustura ona karışmam sen takıl...

ama kasksız motor kullanmak trafik kanununa göre para cezası gerektiren bir suçtur.

bi de tavsiye veriyim bence dizlikte tak o hareketi yaparken takılıverirsen falan canın yanar dizin sakat kalırsa ömür boyu sıkıntı çekersin

aman diyim...

koparttın beni harbitürk...
    ama bu cümle doğru
    Tavsiyelerin doğru teşhis.... Video kayıtları delil kabul edilebilir...Ama bir saniye... Dediklerin trafikte geçerli..Arkadaş trafikte değil..Ya evinin ya da dükkanının önünde fayans üzerinde... Trafikle alakası yok... Toplumu tehlikeye atıcak yer de değil... O sebep ten hiç bir şekilde ceza yazılamaz....

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı Memotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.videoda en azından kaskla bişeyler yapmanı bekliyoruz..
    kaskmı one ilk bas kaskın ne oldugunu ögretın adama...
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kurallar bir kenara.... Kimseyi yargılama hakkı yok.... Sadece tavsiye verebiliriz... O da terbiye ve toplum mesajları içinde olmak kaydıyla...
    bu sözler üzerine çok bişey yazmaya gerek yok sanırım
    aklımdan geçenler tamamen bunlar oldu yorumları okuduktan soora..
    GKN MOTORS

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaskmı one ilk bas kaskın ne oldugunu ögretın adama...
    :D :D :D
    Şu tepkilere bak yaw ...
    Size kim ezberletti bunları
    Tamam vidyoyu sileyim olsun bitsin o beyinciğiniz üzülmesin :D
    Korkuyosanız binmeyin Allah aşkına ya
    Şimdi bu mesajı görenler hiç kask tamadığımı kask takanlara küfrettiğimi sancak helal olsun vallahi

İşte Marv ın dediğini demeliydiniz bence onun dediğini yapıp ikinci vifyomda takıcam...
    Gereksiz polemik yaratmayalım.... Kırıcı mesajlar sonra kendimizide kırar...

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask nerde Gösteriş peşinde gibi bi haldesin...Kask yok,millet yüzümü görsün der gibiYazık,kendi hayatın kendi kararın

Ayrıca hala geri kafalılıkta devam ediyorsunuz...Asfaltta da yaparız bilmem ne diye...Size fayansata bende yaparım gidin asfaltta yapın diyen YOK...Sende sana benzeyen arkadaşının tavsiyelerini dinlemeye devam et olumsuz yorumlara bakma devam et bu yolda...Aferin size...

[QUOTE=UsTuRa;910400]Bencede ya siz böyle bi hareket yapmamışsınız hayatınızda yada zengin çocuğusunuz r1 lerden inmemişsiniz...

Evet altımda öyle bi motor olsa yapardım asfaltta

Ayrıca nereden biliyorsunuz benim hiç kak tamkmadığımı belki orada yanımda değildi belki kaskım arkadaşımdaydı belki kaskımı çaldıar...

Yargısız infaz yapmayın kasksız yola çıkılmıyacağını bende biliyiorum ama bu motorda böyle bi haretket yaparken heöde fayansta takmamışım işte sen istediğin kadar laf yapasnda takmamışım ha ne olur bi dahakine takacağım varsada takmam ayrıca sadece burada yok kaksk normalde takatrım yani ayrıca kim kask takmazki bi kere mecburiyeti var burada çok bilmişlik taslayanlara gitsin bu yazı da

(Yukarıdaki mesajların birinde dikkat edersen fayansta ebnde çeviririm yazıyor kursan görürsün...)[/QUOTE]

Dikkatli oku yazılanları kardeşim tamam...

Böyle güzel uyarılarla yol gösterecek olan bilgiller ve büyüklerin yorum yapması gerekir...
    Lafa atlayıp kendini bişey zanneden kişilerin değil...
    Böyle bişey yaptığıma göre demekki yapmaay devam edicem yaparken nelere dikkat edeceğimi söyleyenlere teşk.

örn(Marv , mhrmkpnr , mr_sago , asm , raven71 , death , demir gürsel)

Teşekkürler
    Biz sadece sana yaptığının genel olarak yanlış kabul edilen birşey olduğunu söylüyoruz.Ve bu videonun böyle bir sitede bulunmamasını hatırlatıyoruz...Kendi kullanıcımız bunu yaparsa....

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kask takanlara uzaylı demek mi???

Mete abi sende kusura bakma ama abi bi büyüğümüz olarak biraz saçma bi yorum olmuş...Abi böyle şey mi olur ya kask takana öle diyo böyle diyo diye...Motorla bakkala giderken bile kask takacaksın herşey olabilir abi...Hazırlıklı olmak lazım...

Son olarak videoyu koyan arkadaşım senden ricam videoyu bu siteden al...Ve yorumları dikkatli okuyup cevapla...Motor alacaklar,yeni başlayacaklar bu siteye bakıyorlar ve bunları görmeleri hiç hoş olmaz...Moderatör arkadaşlar bu konunun kilit vakti gelmiş...Yoksa tüm forum biribirine girecek
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla ben videoyu beğendim ama o arkadaş 10 cm geride videoyu sonlardırmış olsa video tamamen hüsranla bitmiş olacaktı

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Hareket güzel. Bende zaman zaman yapıyorum müsait olan bölgelerde ve gördüğüm kadarıylada kendinden başka araç yok orada. Ayrıca Kask ve diğer korumalar tabiki önemli durduk yere üretilmemişler. Bence sıfır çizme olayında pekte gerekli birşey değil ama önlem alınmasında çok fayda olacağı kesindir. En azından düşecek olsan bile için rahat olur.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    CBR 600 F
    ınsallah o dırekten yırttıgın gıbı kefenden kolayca yırtarsın bu gıdısle allah korusun fazla yasamazsın gıbı gelıyo lutfen kask tak dostum kendın ıcın olmasa bıle aılenı senı sevenlerı dusun
    carpe diem

toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşım video için saol, ben hoşlandım. Hakaret etmeyi kendine ilke edinmiş cins insanlar var, gormemezlikten gel. Fayansdır şudur budur; bunu yapamayan da var. Paylasım icin tesekkurler. Ote yandan gerekli korumaları giyersen hem kendini daha guvende hissedersin, hem de motoru daha zorlayıp daha guzel, daha estetik hareketler yapabilirsin. Iyı aksamlar

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı toomuchcc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım video için saol, ben hoşlandım. Hakaret etmeyi kendine ilke edinmiş cins insanlar var, gormemezlikten gel. Fayansdır şudur budur; bunu yapamayan da var. Paylasım icin tesekkurler. Ote yandan gerekli korumaları giyersen hem kendini daha guvende hissedersin, hem de motoru daha zorlayıp daha guzel, daha estetik hareketler yapabilirsin. Iyı aksamlar
    Ya neden kimse yorumları tam okumuyor arkadaşım...Dikkatli oku şu yorumları...Biz olayı açıklıyoruz orda siz hala kendi bildiğinize gidiyorsunuz...tbk_1980 nin yaptığı yorumu tam okumayıp yanlış anlamış arkadaş sizde hala okumadan yorum yapıyorsunuz ya...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi .ok etmişin...
    buldun fayansı çevir; çevirde vur kask kafanı duvara...
    Kask nerde Gösteriş peşinde gibi bi haldesin...Kask yok,millet yüzümü görsün der gibiYazık,kendi hayatın kendi kararın

Ayrıca hala geri kafalılıkta devam ediyorsunuz...Asfaltta da yaparız bilmem ne diye...Size fayansata bende yaparım gidin asfaltta yapın diyen YOK...Sende sana benzeyen arkadaşının tavsiyelerini dinlemeye devam et olumsuz yorumlara bakma devam et bu yolda...Aferin size...

Son olarak videoyu koyan arkadaşım senden ricam videoyu bu siteden al...Ve yorumları dikkatli okuyup cevapla...Motor alacaklar,yeni başlayacaklar bu siteye bakıyorlar ve bunları görmeleri hiç hoş olmaz...Moderatör arkadaşlar bu konunun kilit vakti gelmiş...Yoksa tüm forum biribirine girecek
    Senle aynı görüşte olmayanlar da var... Tıpkı senin gibi düşünenlerde...Herkese saygı duymak lazım.....

Birde kilit vurulmasını istemen biraz ters kaçmış... Arkadaşın emeğine de saygı göstermek lazım.... Bir takım sözleri büyültüp kırmızılamak o kişiye kızmak bağırmak anlamına geldiğinden bu şekilde alıntı yapmak ta yanlış....

Bak herkes birşeyleri yanlış yapıyor.... Burda olmamızın anlamı yanlışları da paylaşmak....

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)