Çılgın ve Genç Motorcu ...İnanılmaz Hareketler...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
1. vidyodaki çocuk geri zekalı. Sinir oldum çıkardığı seslere. Zaten son dakikalarda motorun deposuna bişey yapıyor sanki
2. vidyoya acıdım. Adam motorun üstüne atlıyıp önü kalkık devam edcekti ama olmadı olan herif ve motorun kıçına oldu...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
3. videodaki çocuk değil cüce sanırım, vücut hareketleri o yaşta bir çocuk için aşırı gibi geldi bana, ha birde kask çok büyük yani kafası büyük, cücelerde de genelde kafa büyük olur.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
aYe adlı üyeden alıntı
3. videodaki çocuk değil cüce sanırım, vücut hareketleri o yaşta bir çocuk için aşırı gibi geldi bana, ha birde kask çok büyük yani kafası büyük, cücelerde de genelde kafa büyük olur.
Hocam sen benim videoları inceleyip bişey buluyosun bende seninkileriDikkat etmemiştim bak o detaya tekrar bakayım...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
2. videoya koptum
3.deki iftiralar ise asılsız bakmayın ona siz bildiin çocuk sadece kıskanıyor
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
aYe adlı üyeden alıntı
ewt murat abi o yştaki cocugum öyle kendını bi sağ bi sola atmaya gücü yetmez daha kas gelişimi olmamıstır onda
ama cüceyede benzetemedım
belki cocuk body building yapmıstır ondan kendını sag sola rahat atıodur
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
-
31 Aralık 2007, 15:10
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
31 Aralık 2007, 15:34
yok arkadaşlar ufacık çocuk yapar ne olcakki ufak motor onuki sonuçta ,geçen sene cnr deki fuarda bi çocuk getirdiler türk daha 12-13 yaşında enduro motorla bi hareketler yaptı millet ayar oldu yanimdaki bi adam ulan velete bak biz düz yolda yürüyemiyoz cocuk neler yapiyo demişti gülmekten ölmüştüm dorudur bece yapana helal olsun arkadaş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler