Biz evde kös kös oturmayalım, yabancı hatun dediğin saçmalar.. Gel şu demirlerin içine oturalım, hansta motorun arka tekeriyle bizi döndürsün.. Ölürsek tarihe geçeriz ölmezsek heyecan yaşamış oluruz dediler herhalde
Biz evde kös kös oturmayalım, yabancı hatun dediğin saçmalar.. Gel şu demirlerin içine oturalım, hansta motorun arka tekeriyle bizi döndürsün.. Ölürsek tarihe geçeriz ölmezsek heyecan yaşamış oluruz dediler herhalde
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Bisiklete binmeyi erkek kardeşime ben öğrettim. Yüzmeyi de. Birgün ikimiz otelin havuzuna giriyorduk, 8 yaşlarındayım atladım suya.. Çıktım, oturdum kenara. Bi heves attı kendini suya, boğuluyordu çıkardım. Sonra öğrettim yüzmeyi. Ehliyetimi aldım şimdilerde bana da kursa yazdır beni diyor. Motorla zaten alakası yok arabayla bari olsun... Pc dersen geçen de işlemcinin fanı kırılmış, oyun oynuyorum donuyor pc. Erkek arkadaşım gitti yenisini aldı taktı.. Kardeşime dedim ne dese beğenirsin. Oyun oynayınca donuyor, oynamam donmaz diye düşündüm dedi.. Erkek kardeşim benden sadece 2 yaş küçük. Her neyse üstüme alındığımdan değil. Hayatta sadece siz yoksunuz. Dünyayı siz kurmadınız, sadece bizim gibi bireysiniz. Bu kadar bencil olmayın... Senin gibiler değil öğretmeyi öğrenmeye de açık değillerdir.. Herşeyi bilirler (bildiğini sanarlar çünkü)...
Saygılar..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
iyiymiş; teşekkür ederim!
Selamlar...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
eee 2 zamanlı ile şaka olmaz
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Hööörreeeeeee
Delimi bunnar yaavv, gız dediğin moturla gezdirilir dağ bayır, helecan olsun diye iki de sudan geçtinmi tamam Ne biliim, motor kullanmayı öğret, motora pisiklet gibi davranmalarını seyredip içinden gül, ama böyle de yapılmazki Fırlatıp attılar gızları, yazıktır yaavv
Bendeniz en fazla motorun egzostuyla mangal yaktım, bunu da kimse keşfedememiş diye kendi kendime sevinmiş biri olarak gıpta etmedim değil
Allah seni topaç etsin Pandrosum
Poturdak
harbi çılgın bu gavurlar:D
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
devamı yokmu bunun yaw ben devamını merak ettim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hupst acımış olsa gerek
ölmemişlerdirde ciddi ezik ve yaralar vardır belkide bişey olmamışta olabilir şans bu işler
way beeeaaaahhhh la bunlar durup durup bugün ne salaklık yapsam diye düşünüyolarmıdır acaba
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)