140 km ile arkadan çarpıyor ve....
Reklamlar
-
140 km ile arkadan çarpıyor ve ayağa kalkıp röportaj veriyor.
Dikkatle izleyin,giyilen koruyucu ekipmanın faydalarını görün.
Tabii ki şans faktörüde var ancak.
Pek fazla söze gerek yok sanırım.
.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Reklamlar
-
Olmaz böyle şey yaa...........
Bu arada kullanıcı adımı değiştirdim,yeni üye değilim yani
SELAMLAR
-
kazadan sonra adam gayet relax bır sekılde yuruyor Korumanın onemı bır kez daha goz onune gelıyo tabı sansında buyuk onemı var
-
Deri elbisenin hem kaza anında hemde sağlık açısından faydası tartışılmaz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Şansı yaver gitmiş ama full korumanın faydaları hangi tip motora binersek binelim full koruma şart.Bu arada gitti canım Ducatı.
-
arkadaşlar ben videoyu göremiyom biri linki atabilir mi acaba
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
al kıllı : http://www.youtube.com/watch?v=QfKsPqvwG-U
evet harbiden şansı varmış. fazla süratli çarpmadı gibi geldi bana . tabi motor en az tahminim 50metre sürüklendi. gitti yavrum ducati
-
eyvalla kardeşim thenk yuu etttim sana
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
http://www.youtube.com/watch?v=PBBXgqZd1tc
bu linkte o videonun tamamı var 2 kişi çıkıyorlar o kaza anına kadar kırmızıyla geri sarılmış bölümlerde birkaç tehlikeli pozisyon var gerçekten şanslı
-
22 Aralık 2007, 00:54
adamın yerinde ben olacam atlardım kamyonun altına
-
22 Aralık 2007, 01:06
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
Dikkat ettiysen dijital hız sayacını büyüterek gösteriyor videoda ve tam çarpma anında durudur ve göreceğin hız 140 km/s olacak. Hiç de yavaş değil, tehlikeyi farkedip 225 km/s gibi bir hızdan ani fren yapıyor fakat iyi frenleyemiyor ya da geç frenliyor.
Hızlanmadan çok frenleme yapmasını bilmek ya da ne kadar hızlı gittiği değil ne kadar iyi frenlediği önemlidir derdi Mehmet (boy) abimiz, Mehmet abi siteye girmediği için onun yerine ben demiş olayım. Allah'tan, bu kadar sorumsuz kullanmasına rağmen full ekipman giyinmişte canına birşey olmamış... Biraz da şanslıymış...
İhtiyar abi video için teşekkürler...
-
22 Aralık 2007, 01:10
-
22 Aralık 2007, 01:40
Güzel video.... Ama sen o kadar makasa gir, profesyonelce yatarak virajları al. Git düz yolda arkadan arabaya gir.... Anlamadığım bu.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
22 Aralık 2007, 02:05
hakkaten de adam kalkıyo ve başlıyo anlatmaya... inanılmaz...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
22 Aralık 2007, 02:31
Evet korumanın onemı ortada fakat kolu kafası bacagı barıyerlere gırıp kırılabılırdı , bırı arkadan carpabılırdı o yonden bırazda sanslı bırıymıs
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
22 Aralık 2007, 02:55
Şansı varmış.
Korumalar, her durumda bu kadar koruyamayabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)