Motocycle Show in Warsaw ....................... 14th April 2007
oldukça kalabalık ve ucu bucağı görünmeyen bir geçiş
polonya varşova da yapılan motosiklet show 14 nisan 2007 tarihli
http://www.youtube.com/watch?v=GOJsfLS_TiI
Motocycle Show in Warsaw ....................... 14th April 2007
oldukça kalabalık ve ucu bucağı görünmeyen bir geçiş
polonya varşova da yapılan motosiklet show 14 nisan 2007 tarihli
http://www.youtube.com/watch?v=GOJsfLS_TiI
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ne kadar çok motor varmış yaa
varşovanın nüfusu ne kadarki:
GKN MOTORS
Hey maaşallah.......
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Höööhhhhh
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
youtube da MARMOK'ta yapılan bir festival zamanı şehir içinde geçit videosu vardı ve bir tane bile kasklı adam yoktu. bu videoda ise bir tane mobilet binicisi gördüm kasksız. polonya bile bizden o kadar ilerdeki of ki ne of.
==============================
==============================
helal olsun adamlar yapmış oraganizeyi
Abi orası Polanya ne olcak yüz ölçümü.Küçücük yer etraftaki ilerden toplanıp gelmişlerdir 2 saat te varşovaya sonra öyle bir geçit yapmışlardır.Türkiydeki bütün motorcuları toplasak 1000 katı oluruz herhalde.Caddelere sığmaz taşarız.
vallahi çok güzel gözüküyor.helal olsun adamlara.bide mobiletli amcam kopardı beni
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ne ilginc ayni Turkiye hepsi kaskli ve koruma kiyafetli.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyytttt be maşallah.Nara gibi oldu be.
arkadaşlar ilginize ve yorumlara teşekkürler.
fakat polonya yüzölçümü olarak küçük bir ülke olmasına rağmen genç nüfüs oranı oldukça abartılı bir memlekettir,özellikle varşova da 14-22 yaş arası nüfus akıllara zarar halde avrupa biriği ülkelerinin içindeki en yoğun genç nüfustur.................
herkese iyi bayramlar bu arada
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)