En Kolay ve Tehlikesiz TEK TEKER...:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Teşekkürler...Güzel videolar....Bizdemi yapsak ne?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
-
Ben görmüştüm bunu ama nerde gördüm hatırlamıyorum..
Paylaşım için teşekkür ederis efem...
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Müdürde de motosiklet tutkusu yok mu..Ne biliim.O taraftan konuyu bağlasan hani diyorum.
.
Allah zihin açıklığı versin paşam..Aklıma bişey gelmiyo ki..Bizim Emrah'ında sabah İngilizce sınavı vardı..Emrahların kaderimidir nedir..
Valla abi bilmiyorumda yarın gidip konuşcaz bakalım not olmadan nasıl geçebileceğimizi sorayım..
Adam motorcu olsa bile ben gidip yalakalık yapamam ki abi
Millet yapıyo geçiyo ama ben utanırım adama yalakalık yapamam
Neyse bakalım hayırlısı inşallah geçicez
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Yok be abi yarın yani bugün muhasebe sınavım var..
Ama sorun hiçbişey bilmemem adam derse girmezdi okulda müdür yardımcısıydı..
Not yok bişey yok nasıl geçicem bilmiorum..
Vallaa üniv.de bi kere bana oldu söylediğin... Ders yok notlar yok duyuru yok.. Çıktım müdür yardımcısına söyledim iptal etti sınavı bütün okulda bana dua etti )) Sende müdürle görüşebilirsin bi dene istersen..
Bi de sihirli kalem zımbırtısı var.. Boş kağıta yazıyosun kopyayı mor ışık tutmadan görünmüyo.. Kalemin arkasındada mor ışık var.. Hala adım geçer Yıldız teknikte
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
-
10 Aralık 2007, 03:50
Pınarr adlı üyeden alıntı
Vallaa üniv.de bi kere bana oldu söylediğin... Ders yok notlar yok duyuru yok.. Çıktım müdür yardımcısına söyledim iptal etti sınavı bütün okulda bana dua etti
)) Sende müdürle görüşebilirsin bi dene istersen..
Bi de sihirli kalem zımbırtısı var.. Boş kağıta yazıyosun kopyayı mor ışık tutmadan görünmüyo.. Kalemin arkasındada mor ışık var.. Hala adım geçer Yıldız teknikte
Adam zaten müdür yardımcısı bizim bölüm başkanı ayrıca yani gidipte sınavı iptal edin diyerek gelecek hayatımı karartamam
Hem not olmadan o kalem bi işime yaramaz ki
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
10 Aralık 2007, 03:50
-
10 Aralık 2007, 16:17
Adam zaten müdür yardımcısı bizim bölüm başkanı ayrıca yani gidipte sınavı iptal edin diyerek gelecek hayatımı karartamam
Hem not olmadan o kalem bi işime yaramaz ki
Vallaa bende müdür yardımcısını bölüm başkanının yanına yolladım... İyice verdim gazı, aman hocam adımı söylemeyin bunlar takarsa bana geçirmez ömrü billah dedim.. Adım bile geçmedi ve sınav ertelendi.. Bana arkadaşlar "abi biri m.yardımcısıyla konuşmuş sınavı iptal ettirmiş helal olsun vallaaa" diyolardı ben sessiz kahraman olarak kaldım hep
muratgergerli adlı üyeden alıntı
ablacım sende mi uykusuz kaldın yaw.
.Yarın pazartesi.
.En stresli günlerden biri.Hele hele İstanbul'da ve motosikletli için ..
.
Yok be paşam yalakalık bize göre değil.
Hani o sana belki yanaşır diye düşündüm.
.
Sen o zaman çalışmaya başla...
Ben gecelerimi gündüz yaptım artık hocam.. Zaten ayak alçıda gezemiyorum gündüzler bi işime yaramıyo.. Bende herkes uyuyunca laptop ı alıp keyif yapıyorum naapıyım
-
10 Aralık 2007, 16:24
Yok be abi yarın yani bugün muhasebe sınavım var..
Ama sorun hiçbişey bilmemem adam derse girmezdi okulda müdür yardımcısıydı..
Not yok bişey yok nasıl geçicem bilmiorum..
kardeşim hangi sınıftasın benim notlarım vardı işini görecek miydi bilmemde üniversite 1.sınıf ve 2. sınıf muhasebe notlarım duruyor verirdim
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
10 Aralık 2007, 16:27
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
kardeşim hangi sınıftasın benim notlarım vardı işini görecek miydi bilmemde üniversite 1.sınıf ve 2. sınıf muhasebe notlarım duruyor verirdim
O çoktan sınavdan çıktı be arkadaşım
-
10 Aralık 2007, 17:10
başlığın biraz toplanması lazım;
sehpanın üzerinde ön kaldırma ile yolda kaldırmak insana hissettirdiği korku, özgüven ve heyecan açısından aynı olmayacaktır.. eminimki çoğu asfaltla çuvallaycaklardır...
sözün özü "sehpada ninemde kaldırır"
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
-
10 Aralık 2007, 17:13
banavurma adlı üyeden alıntı
başlığın biraz toplanması lazım;
sehpanın üzerinde ön kaldırma ile yolda kaldırmak insana hissettirdiği korku, özgüven ve heyecan açısından aynı olmayacaktır.. eminimki çoğu asfaltla çuvallaycaklardır...
sözün özü "sehpada ninemde kaldırır"
Sehpada ninene teker yaptırıp video ya çekip siteye eklemeni dört gözle beliyoruz
-
10 Aralık 2007, 17:15
-
10 Aralık 2007, 17:35
-
10 Aralık 2007, 17:56
keşke dün bu konuda konuşsaydık.
sinemaya gitmiş ve "beyaz meleği" seyretmiş biri olarak bu "ninemi geri almam" teklifinize sıcak bakamıyorum... valla geri kabul etmezseniz kendilerini bırakamam da.. evliliğimden olurum allah muhafaza...
tamam tamam ninem yapamaz....
ama dedem de yapar sehpada tek tekeri
(bir daha mübalağa yapmıyacağım)
-
10 Aralık 2007, 18:04
banavurma adlı üyeden alıntı
keşke dün bu konuda konuşsaydık.
sinemaya gitmiş ve "beyaz meleği" seyretmiş biri olarak bu "ninemi geri almam" teklifinize sıcak bakamıyorum... valla geri kabul etmezseniz kendilerini bırakamam da.. evliliğimden olurum allah muhafaza...
tamam tamam ninem yapamaz....
ama dedem de yapar sehpada tek tekeri
(bir daha mübalağa yapmıyacağım)
Dedenizli videoları bekleriz efem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)