Bayağı eylenmişler +25
Bayağı eylenmişler +25
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
koşarak kaçsa yakalayamazlardı..
hakkaten çok zeki bir kanun kaçağıymış..
sadece yakalanmadan önce polisleri kızdırdı akıllı..
yazık Valla bu ne bıcım ıstır adam resmen polısı oldurmek ıcın gerı gerı ustune cıkıyo bızm ulkemızde İzmir'de polis ekibinin 'dur' ihtarına uymadığı için açılan uyarı ateşi sonucu kafasından vurularak oldurunler olay lar oluyo
türkiyede sıkıyorsa durmasın tek atışla nakavt
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Bunlar AB polisi galiba;biraz kibarlar
Amerikan kovboyları direkt saydırmaya başlıyorlar galiba araba biraz hareket etse dahi(hatta araç dışında iken eller belden aşağı inse)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
polislerde aynı bizim türk polisler kibin arabayı jopluyolar alışkanlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
gerçekten yazık olmuş Honda European 1300 e şimdi onun parçasıda pahalıdır
yazık oldu polise gerçi devletin malı devlet öder
arkadaşım adamlar cama jop la vuruyor jop kauçuk bide esnek o yüzden çizmez bile oandada sopa bulmak mesele adamlar yine elinden geleni yapmışlar türkiyede olsa polis bence silahın namlusu ile cama vurmayı akıl ederdi ama türk polisleri arabadan indirdikten sonra maaferder adamıKomik ve çok saçma böyle şey olur mu ya ne bu araba zırhlı falan mı bi kıramadılar camı ne beceriksiz polislermiş olan moora oldu ben olsaydım orda
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
polisin kafasında kask olmasıymış (kafası sıkışıyo)
yerdeki muza basıncaki gibi vıııırckk
polisi haklı buldular biliyorsunuz dimi poliste 0 hata var
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
ya ben gercekten motora degılde ustundekı polıse acıdım ya ama genede ıyı kalktı ayaga bu aradada araba hasat oldu ya
olayda bişey dikkatimi çekti motorize ekipe araba çarpıp yere düşürdü polis kalktı ve motordan bir ip gibi bişi kopardı ne orkadaşlar (polisin hava yastıklı montunun ipi olduğunu sanıyorum ) adamlar için güvenlik en üst düzeyde. Suçluya gelince o da sanırım bizimkiler gibi alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırdıysa napsın gariban çarayi kaçmakta bulmuş tabi bide becerebilse
araba toyata celica galiba
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
evet Avrupa'lı olunca demekki arabada çalsanız,polis motorunu da ezseniz sadece camınıza jopla vururlarmış... Jopta pamuktan yapılma fantezi jopu herhalde bi camı kıramadı ..
Türkiye'de olsa bu vatandaş,hem polisten kaççak,hem polisin üstüne araba sürecek üstelik bir de motorlu polisin Ana!.. Polis çıkardığı gibi kırıkkale'yi kafasına kafasına boşaltırdı şarjörü
Gerçi ingiliz polisi silah taşımıyor.Ve en yüksek maaşı çöpçülerden sonra polisler alır
nasıl polis bunlar çekip vursunsalar yeridir.adam nasıl kaçmaya çalışıo :(
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)