İyide hepiniz boşa konuşuyorsunuz.
Atalarımız ne demiş? Eşeğe Altın Semer Vurmuşlar Eşek Yine Eşek miş.
Yani Türkçe Meali;bu dengesizleri uyarsan ne olur uyarmasan ne olur...
Saygılar.
İyide hepiniz boşa konuşuyorsunuz.
Atalarımız ne demiş? Eşeğe Altın Semer Vurmuşlar Eşek Yine Eşek miş.
Yani Türkçe Meali;bu dengesizleri uyarsan ne olur uyarmasan ne olur...
Saygılar.
çok ciddi sinir oldum bu vidyolara aıza alınmayacak kufurler yazdım youtube a da walla cileden çıkarıyolar adamı inşallah deusup kimsenin gormedigi biyerde geberirler...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Pek de şaşırmadım ben,bunlar 10 tonluk kamyona 22 ton atıp sonrada freni patlayıp telef olanların, şahin arabaya turbo takıp 200 görmeye uğraşırken
geberip gidenlerin cemaatinden yani aynı kafadaki zavallılar.Motora binerken besmele çekip,işi Allaha bırakan ve kırmızı ışıkta size acıyarak ve uzaydan gelmiişiniz gibi bakan bu adamlara sadece gülerek selam vermekten başka bişi
yapamazsınız.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
çapulçular işte gerizekalı embesiller
Bunlar yatmak için motora biniyo. önce motora sonra tabuta yatıyolar.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
ne var benimde motürüm yok
ama Honda suzuki ve yamaham var
honda motorlu testere (büyükbabamın) suzuki jeneratör (bizim işmerkezinde)
yamada 25 hp uzun şaftlı motor (teknenin kıçında)
3 tane motürüm var hemde capon,
şindi söle bakim oliimiymiş motorsuz motocu :p
GKN MOTORS
abi kopardın beni yaaherif at ko? sanki, jokey m?
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
arkadaşlar zaten bizim millet motora akıllı adam binmez diyor bunları gören bu motorcuların hepsi deli der...
Alışkanlık meselesi.Bu arkadaşlar biliyodur tehlikesini ama adrenalin denen şey gerçekten bağımlılık yapıyor.Bi süredir motora binemiyorum ama gecelerdir rüyamda otobanda hızdan,arazide off-road'a kadar hepsini yaptım.Vazgeçemezler bu işten.Aralarında mefta adaylarıda baya fazla bu sebeple.Akıl fikir diliyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
bunlar adam değil yaaa boşverin
adam olmazlar
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ama bide şu gerçek var bunları yapanlar biraz eğitimsiz olabilir tabi bu arada belki imkanlarıda kısıtlıdır bunu yapanlara olumlu yada olumsuz yaklaşmak o kadarda önemli deil onları uyarmalı bir daha yapmamalırı için onlara en başta imkan,olanak.eğitim sağlamak lazım diye düşünüyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)