düşe kalka öğrenecek .
düşe kalka öğrenecek .
Çocuk motorun nasıl kullanılacağını biliyor mutlaka.
Çocukken hepimiz babamınız nasıl araç kullandığına dikkat etmişizdir.(teorikte olsa kavranıyor)
Çocukta birşey yok gibi ya hakkaten garip bir durum.(babada motoru ilerleteceğine ihmal vermedi herhalde)
Tedbir,tedbir....
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
soyleyecek hakkaten cok bısı yok bole bısı olurmu yaa adam bı kontagı kapatır ben anlamadım bu kadar ıhmal....allah korumus cok daha buyuk seyler olabılırdıı...allah kımsenın basına vermesın
Kadın olmasaydı cocuk motoru kaçırcaktı ama kadın olunca manevra yaparken düştü sanırım
İnsan motoru durdurur yahu çocuk işte bu ne yapacağı belli olmaz..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
cok uzucu bır olay ama motor saglammıs modelı ne acaba taylant yazılmıs ordan getırsek burda guzel satarmı acaba :D
Ya ne saf adamlar var tovbe tovbe cocuk uzerınde tek ayaga almıs motoru kı tek ayakta calsımasa bıle o motorun dusme rıskı var cocuk yaralanabılır bıde calısır bırakıyor.Tek kelime ile mallll
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Baba denen bu cahil katil cocugunu aliyor yerden gidip elini yuzunu yikacagina iki kez kaldirip indirdikten sonra onu kenara birakiyor ayni sorumsuzluk ile ve motorunu almaya gidiyor. Serefsiz halen cocugunun cani ile esitliyor motorun durumunu. Gerekirse motor yansin kul olsun, insan cocugunu oyle birakirmi benzin pompasi yanina ya arkasinda bir araba gelse. Adam hicmi ders almiyor olaydan.Iki kez ayni hatayi yapiyor 1 er dakika ara ile hemde.Cocuk yanliz birakilmaz!!!!!
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
babaya diyecek laf yokk burasının hatay olduğunu düşünmke bile istemiyorum ama Galiba hatay
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ufaklık süper kalkış yapmış ya inşallah bişi olmamıştır
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
çok kötü yaa...Hayır motoru durdurduğun zaman çalışır bırakılır mı ya bide gidiyo anahtar üstünde biri alıp gitse iyi yani.o çocuğun motorun üstünde ne işi var zaten o yaşta birisinin asla bindirilmemesi gerekir.Akıllı adam sanırım vitesli o motor bu da biteste bırakmış valla helal olsun
:bestmt:
garip
gerçek ten çok garip, hiçmi düşünemessin be adam çocuktur sıkar gazı die...!
GKN MOTORS
Küçük çocuk elinin altındaki gücün ne anlama geldiğini anlamıştır. Bu tecrübeyi uzun süre unutmaz.
Acaba kendi kendine ''ya birde altımdaki 600 lük olsa, ne giderdi'' demişmidir
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Abii ne diyim Çok Kötü Birr Durum yaa :S:S:S Eleman ne Diyeee Çalışırr Halde Bırakıpp Gidiyorsaa Artıkk... Umarım Ufaklığaa Birşeyyy Olmamıştırr.. :S
[B][CENTER]Sevgi, Saygı ve Barış'ın Kalmadığı Şu Dünyada Sevgi, Saygı ve Barışla Kalın.[/CENTER][/B]
bugün yine izledim gerizekalı adam çocukla ilgilenmeden motora gidiyo buymuş motoor aşkı hee???
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
pek fazla diyecek bişi yok kız nerdeyse motorun ünü kaldırıyordu küçükte fena deyil bu yaşta teker yapacaktı büyüyünce motorcu olcak.
Harbi iskele babası.... Adamda ordaki diğer insanlarda.....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
yazık yaa gerçekten çok üzüldüm o babayııı bi yakalarsam ...
Ben buna ne diyim? Gerizekalı diyim!...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)