harika olmuş eline sağlık sadece çizmeler hariç diyecektim ama sonradan anladım çizmelerin içinide yıkıyor bu alet
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Yeni montumu vede pantolonu denemek için iyi bi fikir de zaatürre için bir önlem düşünmeli
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
teşekkür ederiz paylaşım için... insan donar ya ben olamam orda vala
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ben şahsen o yıkama aletıne gırmem kaportayı cızıyo
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
hep denemek istemişimdir nasıl ulur die merak ediodum artık gördüm kesinlikle yapmam
true love..
Drift Religion
Valla yemin ki aklıma hep geliyodu Arabayla çok zevkli de motorla nasıl olur acabaaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Paylaşım için sağol.
Tek kelimeyle saçmalık...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
heh, tamam işte, aradığım ve bu aralar ihtiyaç duyduğum şey
zati ıslanıyom, bişey değil bu ama, çamırdan mahvoluyorum, kask desen önümü bile göstermiyor, öndeki cam, yağan güzelim yağmurun vizörü temizlemesine müsade edemiyor, sadece asvaltın çamırı yapışıyor
şööle bir girip makineye pirü pak yıkanmalı he
Poturdak
harika yaaa
daha pratiği olamaz heralde. ben de istiyoruum
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
paylaşım için saol çok ilginç denemek lazım .
hehe çok komik ben videonun başında bi türk yapıyo zannetim
hmmm türk değil
yani çle görünüo
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
Makine değilde normal basınçlı suyla yıkama yapan yıkamacılarda yıkanmışlığım çoktur
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Fuarda bir makina getirmişlerdi bilmiyorum gördünüz mü?18 000 dolara satıyorlardı içine motoru koyuyorsun yıkayıp kurutup çıkartıyordu.Üşenmedim fuarda bir demo izledim.Cidden inanılmaz kötü.Çoğu yere su değmiyor bile sonradanda çıkartıp biraz siliyorlar çamur olduğu gibi motoru çiziyordu.Bu sistem iyi ona nazaran hem dediğin gibi sürücü mont çizme herbişeyde yıkanıyor.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
CANAVAR Bİ DÜŞÜNCE
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
bence baya bir ıslak düşünce iyimişya ver 5 10 ytl hem motorun temizlensin hem sen temizlen süper
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
ben bu işi denedim, gilera varkebe bende
1. si elimde ediven olmadığı için ellerim kıpkırmızı oldu o püsküllerin tokatlaırndan
2. si motor çalışmadı yıkama bitince su kaçmış kulağına)
3. sü çalışır çalışmaz gazı sıktığımda sabunlu kalan lastikten dolayı asfaltla küçük bir münasebetim oldu
denemek isteyenler ziverbey bp nin arkasındaki yıkama makinasını kullanabilir, kurutması bilem var)
GKN MOTORS
Güzel ve Çamurlu Bi Endurodan sonra yapmak sart aslında...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
paylaşım güzel fikir saçmaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)