http://www.youtube.com/watch?v=ZWiAx3ECY_M
buyrun 50cc lik scooter itina ile tek teker yapılır
http://www.youtube.com/watch?v=ZWiAx3ECY_M
buyrun 50cc lik scooter itina ile tek teker yapılır
Güzel kaldırmışsın dengen iyi ama koruma yok
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Bı dusse gorucek on kaldırmayı shortla t shirtle kasksız on kaldırıyo..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
abi süper yapmış çocuk valla,yalnız kaldırış şekline dikkat , adam tutup eliyle kaldırıyo baya,buda değişik bi teknik
masallah cocuga
walla helal olsun 50cc le ii cesaret ve ii tecrube
basaka bı yorum yapmıyorum gerısı ımzamda yazıyo
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
aferinn ona güzel kaldırıyoda hiç bi koruma yok valla yazıık yab
sayın üyeler kask ile tek teker yapamıyorum helmet olduğu için çok ağır bu yüzden şort giymemin sebebi is motorum ğstğnden kayıp düşmemk için özür dilerim ama 50 cc ile bunları yapıyorum bilginize varmı 50 hadi geçtim 125 cc ile ön kaldıran scooterda
50 cc ön kaldırmak marifet oke kabul büyük makinalar kendi kaldırır bunda hüner ister koruma olayına gelince keşke taksaydın unutma 1 çul 1 can saklar ;)
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
dedim ya arkadaşlar kask ve korumayla ön kaldıramıyorum 1 kere denedim 3 takla attım haklısınız korumasız yapmam hata ama olmuyo korumalı 50cc tek teker ahh ahh bide büyük makina olsa altımda inş oda olucak yakında
Kusura Bakmada 50 Cc Ye Benzemez Yalniz BÜyÜk Makİna
tani teker yapmak için kaskı çıkarırım diyosun iyi valla sen bi bak yurtdışında adamlar showunu yapıyo ama bir kere bile kaskı çıkartmıyo.değer mi hayatını tehlikeye atmaya
neyse senin bileceğin iş yine de tebrik ederim
:bestmt:
yorum yok haklısınız abarttım galiba biraz 50 cc öle ön dikmekle :s
arkadaş bu yine ii adamlar race lerle teke kalkıyo gözlük var bidene koruma derseniz ona soğuk asfaltta süründüğünü düşünsene
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)