yazık olmuş acıdım motora
yazık olmuş acıdım motora
yazık yaa öyle demeyin arkadaşlar .. oo kadar para saymış almış makinayıı ama ne yazıkki zeka seviyesi cebindeki paradan daha düşükmüş yaazııık
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Pek yetenekli olduğuda söylenemez.... Öğrenecek düşe kalka....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yaw güliymmikızimmişaşırdım kaldım aklı başına gelmiştir dicem ama şimdi bu arkadaşımız hafızayıda sıfırlamıştır yazık herşeyi yeniden ögreneçek ama bu sefer kask takar umarım....yinede geçmiş olsun bir musibet bin nasihatten iyidir kanımca
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
hak etti ama:D ama dediğiniz gibi motora yazık:D
Tam türk işi olmuş ,artık başı göğe ermiştir...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
KAsk takmaması tabiki yanlışş
ama bu işler böyledir düşer kalkar öğrenir o yüzden ben bu tür çalışmalar yapan kişilerinn özverilerini destekliyorumm kimse kusura bakmasınnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Valla açıkcası ben motora üzüldüm desem yeridir zavallı 600 f
neden hep adan yada osmaniyeden boyle tipler cikar acaba
adamın başına bir şeyler geleceği o kadar aşikar ki.. ne zaman diye merak ediyordum...
çok kötü düşmüş... acıdım gibi azıcık...
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
O tür adamlara sahip çıkmıyoruz.o tür adamlar kalabalık kafelerin önlerine motorunu çekip tesbih çekerek çay içen adamlardır.bizim motorcularımız(başta reşit,ahmet abi,ishak abi,yusuf,apo.ve burak abi)motorla kasksız ekmek almaya bile gitmezler.lütfen pejo yu amuda kalkıp süren ve trafiğe açık yerlerde bu tür gereksiz gösteriler YAPMAYA ÇALIŞAN insanlarla osmaniye-kadirli mt yi bağdaştırmayın.elemana da yinede geçmiş olsun ne de olsa motor kullanıyor.
motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)
Haketmiş valla ben motora acıyorum bu kadar artisliğe gerek yok
1 musibet 1000 nasihattan iyidir demişler ya bence o hikaye.arkadaş artık bakkala giderken bile kaskını takmayı ihmal etmez.
Drift Religion
kendine fazla güven herzaman insanın başına iş açmıştır hastanede madalya takmışlardır şimdi.yarım saatlık artislik belki 3 ay tekerleli sandalyede rezilik çekmektir akılanmıştır umarım.geçmiş olsun diyorum .
ya arkadaşlar... adam almış motoru hareketini çekiyor... düşmeyi göze almasa bunu yapmaz sanırım.. yada düşeceğini göz ardıda etmiş olabilir :D neyse düşe kalka öğrenecek :D bu arada arkadaş platinle korunuyordur belki
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
kendi düşen ağlamaz yaw
adam hem düşmüş hem videoyu vermiş utuba
bizim parmaklarımız yoruldu onun için
bence kask herzaman takılmalı
adamm hemm kasksızzz
hem tekerde bi de üstüne üstükk bi ara ters yöndeydiii
canına kastı var heralde
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)