off cok pis olmus kask olsaydı hiçbişe olmazdı ama şimdi onun yuzunu tahmin bile edemiyorum .
off cok pis olmus kask olsaydı hiçbişe olmazdı ama şimdi onun yuzunu tahmin bile edemiyorum .
afedersiniz ama bu kadarda mal olunmazki.daha çok şey söylenirde neyse.umarım aklı başına gelir.tabi bir baş kaldıysa
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
aynı bu şekilde benim bi ark düşmüşde aynı böyle motorun arkası kalktı arkadaşş yerdeyken kafasına girdi kask olmasaydı ölmüştü videosunu ben çekiyodum video youtbe ekliyim yazarım
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
süper düşmüş harbi insan siler o kısmı
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hahaha derim ben sadece bu duruma kask yok o süratlede ön tekere biniyor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Pert olmuş............. +25 kere
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Yaa fena çakıldı adam yere
Kask taksada boynunun kırılmasını pek önleyeceğini zannetmiyorum.. Hareketi yapmasa daha iyi olurdu sanırım ama yorumlar hep kaskın olmamasıyla ilgili yapılmış..
Kask olsa dahi yapılmaması gerekir... Tekere kalkmak kadar mantıksız bi hareket bu da bence..
sonu kötü olmuş gerçekten üzüldüm :(
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Bu tür videoların sonunun hep böyle olması lazım ki acemi, motosiklete binmenin ciddiyetini anlamayan arkadaşlar ibret alsın. Düşen için umarım ucuz atlatmıştır, kask kafalı olmaktan artık vazgeçmiştir demekten başka birşey düşünemiyorum.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Akıllandığını ve akıllanacağını sanmıyorum. Bazılarına anlatsan da yeterli olmuyor, beyin bu sonuçta, aldığı yere kadar. Bazen zorlasan da girmiyor kafaya..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
daha beter olsun adam gibi kask taksın koruma taksın boş bi arazide denesin
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
böylelerine akıl fazla geldiği için böyle numaralar yapıyorlar çok iyi olmuş ağız burun dağılmıştır
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
İy Olms...! Mu desemm Ne diyim akıllanmıştır inş Motorun altında kaldıktan sonra
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
arkadaşlar osmaniyeli degil bu arkadas. kask ve ortam konusunda herkese katılıyorm fakat bu akrobasi yapanlar bu işi anasının karnındamı ögrendi tabiki hayır kac defa kaza yapmıştır buna benzer.neyse şimdi buadamı savunuyor durumuna düşecem aman ha öle bişe demedim ehuehehehe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)