işte arkadaşalr ben çocukkene böyleydim hatıralar gözümde canlandı vaybe ne günlerimiz geçti o scooterla
tabii bu videoyu bulmamda aye isimli üyemizin inanılmaz katkısı oldu teşekkürler murat abi
işte arkadaşalr ben çocukkene böyleydim hatıralar gözümde canlandı vaybe ne günlerimiz geçti o scooterla
tabii bu videoyu bulmamda aye isimli üyemizin inanılmaz katkısı oldu teşekkürler murat abi
Ben de biçer döver makinesini uzay aracı olarak kullanıyodum ya bak senden daha zeki çocuklar da varmış
çok güzel video paylaşım için saol.
Drift Religion
küçükken böyleysen şimdi görüşmeyelim eline emeğine sağlık
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
müthiş yha adamlar yapmış biş sööleyemeyiz.Yorumsuz ama neden bizde yapmayalım ki... teşekkürler
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
yok kızım sattın bana 250 cclik makinayı 1000 cc diye ondan sonra beceriksiz de
bi o kadarda küstah üçkaatçı seni
Babocan topici okuyunca bi an daldım..Ancak videoyu izleyince ayıldım.O ne beeee.Allah Allah..
demekki gereksiz işleri sadece Türkler yapmıyomuş.......pylşm içn tşklr
gereksiz işlermi yapma hocam hobi gibi bişey bu ...
bızım cocuklugumuzda scooterler yoktu bılıyormusunuz arkadaslar benım kucuklugumde babam bıze bı bısıklet almıstı abımle ıkımız kullanalım dıye ama abım bu kurala hıc uymazdı ve bana vermezdı bısıkletı ama bende bısıklete bınme azmıyle sabah 5 te uyanırdım benden buyuk olan bısıkletı 3 uncu kattan asagı ındırır ve butun gun eve gelmez ıstanbulun o kocaman bos yollarında cirit atardım aksama kadar
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Sen yine iyisin... Abimin bi bisikleti vardı babam "kız kısmı bisiklete binmez" der benim sürmeme izin vermezdi..
Bigün abimle babamın olmamasını fırsat bilip bisikleti aldığım gibi dışarı fırladım tam üstüne oturacakken babam sokağın başından gördü beni :( Ne dayak yedim bee....
Şimdide motosikletimi istiyo vermiyorum intikam alıyorum hehehehee
benim babam böle şeyler yapmazdı kardeşimde benden bayaa ufaktı benim bisikletimi kullanamicak kadar babamında africa twini vardı sonra o twin nooldu bilmiyorum bi kere bile binemedim arkasına be
tek çocuk olduğum için şanslıyım.Allahtan bi kız kardeşim yok,bunun için hergün yatmadan önce şükrediyorum,olsaydı kesin katil olurdum,ayrıca bütün miras bana kalacakkbiliyorum çok kötüyüm , bu lafı hergün duyuyorum bazı bayanlardan......
Abi koptum videoyu izleyince
Bu ne abi yaaa
Hele o duman püskürtme sahnesinde öldüm öldüm
Küçücük şey nası geçio o arabayı hayret ya
metalgod, abi memnunmusun Kızından
Yaramazlık yapıyomu
Şaka bi yana abide, nasıl motorun memnunmusun ?
Ben araştırıyorum şu sıralar, Hyo 250 Naked kafama yattı gözüm ondan başkasını görmüo
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
çok hoş ya
tabi ne kadar gerçek tartışılır
:bestmt:
teşekkr ederiz semihcim...
kaskımı unutmayın
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)