29 Ekim Terore Hayir Korteji (video) / Basın açıklaması - Röportajlar.
Reklamlar
-
Admin
29 Ekim Cumhuriyet Bayramında gerçekleştirdiğimiz Teröre Hayır Kortejinden detaylı bir video. İha kameraları tarafından çekilen tüm görüntüler. Kayıtları bana ulaştıran Ergin arkadaşımıza teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Erhan abi paylaşım için çok teşekkürler. Vidyoya alındığını bilmiyordum doğrusu... Gerçekten çok güzel olmuş. Tüğlerim diken diken oldu izleyince....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Güzel video olmuş.... Teşekkürler Erhan........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Super Moderator
saol kanka güzel olmuş
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Moderatör (forrap)
Gerçekten güzel bir video olmuş.
Teşekkürler..
-
-
Emek veren ve emeği geçen herkese çok teşekkürler
-
çok güzel olmuş be duygulandım valla
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
paylaşımın için teşekkürler
güzel video
-
Gerçekten süper bir video olmuş. Teşekkürler...
-
herkes güzel olmuş diyorsa bende arkadaşlarıma katılıyorum
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
Orada olmak gurur vericiydi. Çocuğuma anlatabileceğim kadar büyük bir organizasyondu, emeği geçenlere tek tek teşekkürler. Şehitlerimize rahmet diliyorum.
-
Cloud adlı üyeden alıntı
Orada olmak gurur vericiydi. Çocuğuma anlatabileceğim kadar büyük bir organizasyondu, emeği geçenlere tek tek teşekkürler. Şehitlerimize rahmet diliyorum.
seninle aynı düşüncedeymişiz ama sen önce yazmışsın.
orada ve sizlerle olmak gurur vericiydi ve hayatımdaki en tatlı yağmurdu
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
çok güzel olmuş emeğinize sağlık
-
erhan ellerine sağlık görüntüler güzeldi,bende ogün ogururu sizlerle birlikte yaşadım. şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
paylaşım için çok teşk çok güzel bi vieo olmuşşş elinize sağlıkk
-
Hepimiz varolalım.Hainler olsada sırtımızın yere gelmeyeceğine inanıyorum.Yeterki biz uyumayalım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
pardon ama önce ben bu hocamın elini öpmek istiyorum samimiyetinden dolayı yaşı ne olursa olsun.sonra bu korteji düzenleyen herkezden allahrazı olsun
-
Tebrikler kardeşim.Bizede bu yakışırdı çok güzel olmuş
-
gurur duyulması gerekiyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)