İşte inceleme budur
Abi işim gereği ayrıntılara çok dikkat ederim ama bu kadarıda pes,valla bunu hazırlayan arkadaşa helal olsun ben birtek yazılara bakar butür şeylerde gerisine bakmam bile ama ...
hehe kim yaptıysa dergiyi gerçekten yalamış yutmuş
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
hehe kim bilir incelesen neler çıkacak
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çüşşş yani
Başka çizecek bişey bulamamışlarmı ya
Ev çiz, köpek çiz, ağaç çiz... Nie ayakları Timsah tarafından kopartılan çıplak bi kadın çiziyosun
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
adam dergiyi harbiden yalayıp yutmuş nasıl bir incelemedir nasıl bir dergdir
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
adam manyak yapmış valla bi tek motorcu giyinik resimde ha
facebook.com/kaskafa
Dikkatli bir arkadaşmış iyi yakalamış, motoron dergisini her yerde bolca görüyorum nedense bir türlü içime sinmedi almadım saçma sapan bir dergi olduğu belli iyi ki de almamışım , bu arada ikiteker dergisini de nerede arasam bulamıyorum, en son real hipermarket e, carrefour a ve d&r a baktım yoktu.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
bunu bu siteden bir arkadaş yapmıştı bulurum birazdan linkini
işte bu http://www.motosiklet.net/forum/vide...isi-video.html
==============================
==============================
motoron un o sayısı bende var.
bunu izlediğimde makara yapıyolar sanmıştım ama dergiyi elime aldım baktım aynen öyleymiş
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Mevcut Konu.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)