2008 CBR 1000RR
ya ben bu makinanın resimlerini hiç beyenmemiştim
ama sanki şindi hoşuma gitti,
bi gelsin bakalım fuara
GKN MOTORS
bu motorun halen kötü olduğu düşüncesindeyim görüntü olarakk uykusunu alamamış baykuş gibi duruyoo
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
şu honda ve kawasaki'lere bi türlü ısınamıyorummersin otomobil ve motosiklet fuarına gidecem yarın,kurcalayacam bütün motosikletleri...ne neymiş yakından iyice bi görelim
Evet evet ben bunu istiyorum.. SV650 ile takas ederlermiki
pınarr sende iyi reklam yapıyosun haa sv sv sv iyiki aldin haa allah olmayanlara nasip etsin
O BİR HAYATTIR
Herşeyi süper ama ön farlar hariç....
valla değişik bir tasarım olmuş ama şimdiye kadar cbr ların tasarımı sade ve hoş olurdu ama burda biraz kişilğini bozmuşlar gibi geldi.Farlara birşey demiyorum saçma olmuş.Aynalar gsx-r gibi hoş değil.ve egsoz sanki kuyrukta daha bi yakışıyo.bence 2007 fireblade çok daha güzeldi.
Anlaşılan bu 2008de en iyi R1 gibi
:bestmt:
Videolar için teşekkürler Gökhan abi..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Fireblade
Evet Resimlerde biraz tuhaftı alıştığımız CBR'lardan biraz değişikti sanki...
Ama Videodaki efektlerdenmidir nedir, videoyu ve motoru beğendim.
Tabii bide yakından görmek lazım...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
su fuar bi gfelsinn yakından bi görelim bakıcaz artıkın bence süper olmus alet ben bi sinyallerin aynada olmasını beğenmedim onun yuzunden anlalar cok kaba duruyo haricinde süper olmus bide bence eski farlar daha iyi gibiydi ama buda güzel bölece bvütün ön grenaja yayılmıs farların ustu tarla gibi kalmamıs :d
satışlar gösterecek kim ne kadar iyi olmuş.ben şahsen yeni 1000lik kawasaki ve hondayı hiç beyenmedim.çok ama çok kötü olmuşlar.
Nası güzeL olmamış abicim yaa DeLi bişi bu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzelde kuruk çok sade kalmıss
valla sadece şu yukardaki videoya bakarak yorum yapıyorum berbat bi motor 1000RR aynı 600F gibi görünüyor açıkcası hepsini geçtiniz o farlar ne öle kawasaki görmesin valla dava açar benim farlarımı çaldınız diye çok kötü hondaya yakışmamış
ön tipi bozmuşlar bence o keskin hatlar devam etmeliydi
ayrıca kuyruk çok sade kalmış
egzos ince ve biçimsiz birde yana konunca işin içinden çıklmaz hal almış
tabiki teknolojiye bişiy diyemiyoruz
geri kalan herşey güzel
................. hala honda hayat onda ..............................................
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
2007 yeterince güzeldi zaten :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)