hıh al işte bana kötü örnek olan biri daha, şimdi ben buna bakıp aynı şeyleri yapmaya çalışırsam , kafayı da karpuz gibi dağıtırsam nolacakkk
hıh al işte bana kötü örnek olan biri daha, şimdi ben buna bakıp aynı şeyleri yapmaya çalışırsam , kafayı da karpuz gibi dağıtırsam nolacakkk
Abİcİm Vermeyİn BÖyle Motor SÜrÜcÜlerİne Gazi.adamlar Yaptiklarini Marİfet Sayiyolar Atiyolar Ortaya Bİ Konu.sonra Da Onun Kafadan Olanlar Helal Abİ YÜrÜ Kİm Tutar Senİ Gİbİlerİnden Gaz Verİyolar.sonrada Kaza Haberlerİnİn ÖnÜne GeÇİlmİyo...adamin Kendİ Canina Saygisi Yok Kİ DİĞerlerİne Olsun....kiniyorum....
umarım bu aralar gazetelere manşet olmazsın.
yazık!
Yalan bi topic olduğu için amacını fazlasıyla aştığı kanaatindeyim...
Umarım moderatör arkadaşlar gereki yaparlar...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Sekste ve motosiklette korunma önemlidir arkadaşlar.....
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Ne kask war ne de biişi film mi cekiyosunuz ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ne kadar usta olursa olsun koruma sart ben yenı basladım motora ama herzamanda full koruma olacagıma kendıme söz verdim bence arkadasın motor kullanmakla alakası yok sırf hava atma bence motor tutkusu diye bişey yok
şimdi abi sen öldün hadi geberdin gittin len annen baban onlar perişan olcak şimdi konuşucam kötü kötü anneni babanı düşün sen öldüğün zaman halleri ne olur
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
azrail kankin oluyor galba
K.O.Ç.'um okumayacaksın o zaman.bu kadar basit.sigara içmek gibi bişey,nasıl başlarsan öyle gider,kasksız başlarsan kasksız binmeye alışırsın.ben kasksız binenleri görürsem çevremde kask takmamaya alışırım ki takmıyorum da zaten...bilerek kask takmamak aptallıktır onu da kabul ediyorum ama takmıyorum işte.işime gelmiyor.bunları göre göre böyle alıştım.......
Rezİllİk Bu Resmen Bİr De Topİc AÇmiŞ Ya Ne GÖsterİsİ Bu Ya Akilsizlik ............
Topici açan cahiliğiyle övüne dursun..Bu görüntü 1 senedir cep telefonumda var..
Bi de uyanıklık yapıp "benim görüntüm" diye sallıyo..Biz cahiliz ya..APPTALLLLL!
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)