http://www.youtube.com/watch?v=A7825XXGX1I BU ADAM DELİ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=A7825XXGX1I BU ADAM DELİ!!!
Koymayın şöyle videolar sonra Ekamba özeniyo.
Turbo_Busa
delilik konusunda haklısın.
aYe
Yaw bu ekamba hani şu r1 ile utanmadan 900rr geçen arkadaşmıydı
Motosikletten her düştüğümde kendime kızıyorum:pr:
...
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
aYe,dejavu
arkadaşlar,tamam gırgır sohbet hoş fakat herşey bi yere kadar hoştur değilmi???
bu arada honda rr1000 in diğer markalara karşı ezikliğini tüm dünya kabul etmişken siz hala neyin savunmasını yapıyorsunuz anlamış değilim.
sanırım diğer marekaları kullanmadınız hiç?????
etrafımda nekadar hondacı warsa tanıdığım ya suzukı yada yamahaya transfer oldu,neden acaba?????????
2003 yılına kadar honda ya gerçekten laf yok,fakaat 2004 ten sonrakiler gerçektende ezik.bunu tüm dünya gibi kabul edin ve daha fazla komik olmayın.ok
dejavu,sen kaç tane video çektin???biraz da biz seyredip gülsek
çünkü bu boş haline de ben gülüyorum burda
[B][/B]dünyada ROMA,tr de SOMA
R1 DEN DE ÖTESİ YOK MAALESEF[B][/B]:)
PERT TEAM
Arkadaşlar Sakin olalım
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Gırgır sohbet hoştur ama ben gırgır yapmıyorum. Videoda gördüklerimi söyledim.
Suzuki ve Kawa için söylenecek şey, agresiflerdir. ama bunlar sadece pistte geçerli. 2006-2007 Honda ve diğer markalar arasındaki farklar ancak testlerde ortaya çıkabilecek kadar küçük farklardır.
diğer konu;
sizin bindiğinizden daha çok marka motor kullanmışımdır haberiniz ola. hatta sizin sadece internette görebildiğiniz İtalyan ve İngiliz motosikletlerinide kullanmışlığım vardır.
sizin Hondayı bırakıpta diğer markalara geçen arkadaşlarınızı kutluyorum. kendileri motor sürmeyi bilmez sonra motora laf ederler Honda nın adını kötüye çıkarıyorlar. Gerçek Honda cılar olarak onlardan kurtulduğumuza sevinirim ben.
Bütün dünyanın kabul ettiği şey Hondanın sağlamlığı ve stabilitesidir.
isterseniz yabancı forumlara bir göz atın bakalım. Türkiyenin dışında neredeyse Tüm ülkelerde diğerlerinden daha değerlidir Honda.
Video konusuna gelirsek,
ben senin gibi öyle düz yolda gaza basanlardan değilim.
Bizim bildiğimiz tek şey virajdır, tekerdir.
Sen eğer buraya bir viraj videosu yada resmi ekle ben buraya bütüm arşivimi eklerim. Yok ben virajla ilgili bişey ekleyemem diyorsan benim video eklememe gerek yok bizimkiler seni açmaz. Deli gibi aynı yerde döndüğüm video ve fotolar sana göre değil.
Altındaki motor viraj için yapılmıştır, düz yolda basacaksan git Hayabusa al.
Bekliyorum virajla ilgili dosyalarını
bence yamaha binlikler içinde en güzel motor bu kanıtlanmış bişey
ben diğer motorlara çamur atmıyorum kardeş ben kime söylesem r1 diyor
yabancı siteleri ben senden daha fazla takip ediyorum desem??şu an favori suzukı hatta yıllardır suzukı,koyu bi yamahacı olarak söylüyorum fakat gerçekte bu maalesef.
sağlamlığı ve stabiletisi konusunda hemfikir olabiliriz.
fakat r1e sahip olduğum anda hem 2005 hemde 2006 rr1000 sahibiydim aynı zmn da.
ve 93 yılından 98 yılına kadar rr900 kullandım.hatta 91 de ilk japonum afrika twin di.müsade etki az bizim de bukonuda tecrübemiz olsun.
stabil olabilir fakat agresifliği nerde?????
yarın kalkıp honda yamaha yada suzukıden agresif denk bi motor çıkarsa gider honda alırım bukadar basit arkadaşım.
rr1000 bi suzukı yada yamaha gibi uzuyormu???
aynı şekilde virajı iyimi????hiç sanmıyorum kendi tecrübelerime göre.
honda da bugüne kadar kullanıpta aldığım en büyük zewk 95 rr900 ve 2003954 tür
allah aşkına bana rr1000 lerden bahsetme,rr1000 dediğin makine tam olarak kendini 2006 ve hatta 2007 de düzeltti.
bu arada düz yol falan demişsin,inan ol buna düz yolda sıkmak bana hiçbirşekilde kattiyyen zewk vermiyor.
ama bizlere de en yakın virajlı yol da en az 130 km ilerde.
bu arada ille sana şimdi lastik resmi mi koyayım???
peki onu da koyacağım.
fakat bizi açsın yada açmasın sende birşeyler koy ki bizlerde seni alkışlıyalım ne dersin???????
al sana teker resmi,en yakın zmn da da sana viraj video resimleri de koyacağım ok kardeş,şu havalar bi düzelsin hele
bizim bu yollarda bundan fazla yatılmıyor,malum otoban veya pist değil
daha fazlasını yattığın an kayıp öldüğün andır kardeşim.ok
bu resimde gördüğün 2007 hrc rr1000 ile de hertürlü rol an rol topspeed arahızlanma testini de yaptık beraberce
ben gördüğüme inanırım kardeşim,r1 e göre ezik işte,sen nedersen de,boşa bağırmaktan öteye geçemessin
PERT TEAM
arkadaşım inan 2007 de tamsüper oldu honda.eksiksiz sorunsuz
biliyorsun ki 2004 te dişli problemleri,2005 te elektrik sorunları falan filan yaşadı
2006 daha sorunsuz fakat 2007 tam iyi oldu.
bütün bunlara rağmen diğer makinelerin yanında ezik kalıyor.açık ve net söylüyorum bunu.
motor sağlamlığından bahsetmiyorum çünkü bu konuda honda rakipsizdir
PERT TEAM
birebir kullanmadım ama
1000liklerde pistte, drag ta suzi nin önderliğinden haberdarım..
nitekim bunu yarışlarda marka klasmanındanda anlamamız mümkün..
2008 hondayı görmedim kullanmadım bildiim kadarıyla yola çıkmadı bile
ama çıksın hepsinden üstünse saygıyla eğilirim
haa bu profesyonel anlamda konuşulacak şeyler
kendi içimizde çok az sayıda arkadaşın bu değere ulaşabileceğini düşünüyorum
r6mla zx9 ve srad750 yediim oldu en yakın 2 arkadaşımda var
ama başka bi arkadaşımda 99 600f le beni yedi..
anlatabildim heralde...!
GKN MOTORS
Böyle gereksiz akrobasiler çok saçma neden düzgün kullanmazlar ki?orda şehir içinde ben ekranda 260km gördüm yani bi çarpsa... belki bu videodan sonra başka video çekememiştir ölmüşte olabilir arkadaş.Hayatı bu kadar hızlı yaşarsa erken yaşta göçer öteki tarafa.
Neyse arkadaşlar ben yamaha severim ama ekamba senin 1000rr hakkında söylediklerin biraz saçma olmuş.Şimdi bütün karşılaştırmalarda 1000rr binlikler içinde birinci.Bana göre değil bi ss bence estetik olarakta güzel olmalı bu göreceli bi kavram ama bence R1 hepsinden güzel.Ama benim okuduğum karşılaştırmaların hepsinde 1000rr hep BİRİNCİ.Hiç kimse ezik falan gibi sözler söylemesin.Heşey sayısal değerlerle ortada...
600f R6yı geçer...Ama fabrika çıkışlı olan değil.Modifiye edersen motoru R1 Sayısal olarakta 1000rrdan ii olur
:bestmt:
The massacre
demekki yanlış kişilere sormuşsun kişilerin görüşleri görecelidir.
GKN
1000 liklerde Suzuki pistlerde falan ünlü demişsin.
Bu konuda zirve WSBK dır. istersen bir araştır bakalım lider kimmiş.
2008 zaten göremezsinde binemezsinde taki mart aylarına kadar
o motorla onu bunu geçmen motosikletle ilgili değil sürücü ile ilgilidir.
zaten yarışları motosikletler değil sürücüler kazanır.
Örnek vermek gerekirse sana1000cc Kenan Sofuoğlunuda 600cc versek sence kim geçer?
Şimdi gelelim size ekamba
Yazdıklarınıza karşı verilecek çok cevabım var ama vermiyecem.
Çünkü siz o lastik fotosunu viraj diye koydunuz ya size yazmak bile içimden gelmiyor. senin yerinde olsam o fotoyu kaldırırım, rezil olmamak için.
Ben size dedimki bu motosikletler viraj ve teker için yapılmıştır. düz yolda basmak istiyorsanız Hayabusa alınız.
Şimdi görüyorum ki viraj yapamadığınız çok açık. hatta virajın v sini dahi bilmiyorsunuz. Allah bilir Apeks falkan onuda bilmezsin sen şimdi.
Kendin demişsinki düz yolda basmak zevk vermiyor artık.
zaten onuda yapamadın videondan belli oluyor.
Viraj yapamıyorsunuz, tahminimce teker de yapamıyorsunuz, düz yoldada basamıyorsun.
Bu motoru alıp binmenin tek bir sebebi kalıyor o da etrafdakilere hava atmak.
bir dost tavsiyesi isterseniz;
yabancı forumları takip ettiğinize göre yabancı diliniz var demek. o zaman o sitelerde sürüş teknikleri ile ilgili yazılar okuyunuz.
Dostum WSBK'ya bakamazsın orda yarışan motorlar ile satılan motorların bir alakası yok.Süperbike'da bu yıl 1000RR şampiyon oldu ama yarışan makina 218HP,satılan makina 172 hp.
Orda o başarının alınma sebebi Ten Kate'nin süper bir takım,süper bir mühendisliğe sahip olduğudur.Bakınız 2003 yılından beri TenKate 600cc'de şampiyon oluyor üstüste 4 yıldır.Normalde 600RR'IN yolda ne olduğunuda biliyoruz dimi
Ekamba hakkında düşüncelerin beni ilgilendirmiyor ben ona her zaman diyorum tırt bu videoların git daha iyisini çek diye.Beni dinlemiyor
Ellerinize sağlık ne güzel yazmışsınız.
Bir kere daha anladık ki R1 gitmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)