Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ghost Rider!Psychopat!!!

REKLAM ALANI
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GSXR-PRO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum WSBK'ya bakamazsın orda yarışan motorlar ile satılan motorların bir alakası yok.Süperbike'da bu yıl 1000RR şampiyon oldu ama yarışan makina 218HP,satılan makina 172 hp.
    Orda o başarının alınma sebebi Ten Kate'nin süper bir takım,süper bir mühendisliğe sahip olduğudur.Bakınız 2003 yılından beri TenKate 600cc'de şampiyon oluyor üstüste 4 yıldır.Normalde 600RR'IN yolda ne olduğunuda biliyoruz dimi
    Ekamba hakkında düşüncelerin beni ilgilendirmiyor ben ona her zaman diyorum tırt bu videoların git daha iyisini çek diye.Beni dinlemiyor
    Aslında bir bakıma haklısınız. Fakat Tamamen standart olan başka yarış yok. Hava filitresi ve egzoz dahil.
    Yani buda demek oluyorki dergilerde ve sitelerde yapılan testler daima standart motosikletlerle yapılmaktadır. Fakat daha sonra yarışlara gelindiğinde motorların şaseleri standart kalmaktadır. yani bize net bir fikir verilmemektedir. Fakat kabul edersinizki bu tür modifiyelere en iyi cevap veren Honda ve Suzuki dir. Yarışlarda dediğiniz gibi takımların başarıları çok etkilemektedir.

600cc konusuna gelirsek Honda bu yıl yeniledi ve neler yaptığını hepimiz gördük. Yılın motoru olma ödülünü fazlasıyla hak ediyor. temennilerimiz tipsizde olsa 2008 1000rr içindir.

İşi bilenle yazışmak baya iyi oluyormuş.
    Ama sizde ekambanın arkadaşı olduğunuza göre sizde onun gibi viraj yapıyorsanız üzülürüm. yada siz biliyorsanız viraj yapmayı onada öğretin. baktıkça gülüyorum ya teker fotosuna
    Motosikletten her düştüğümde kendime kızıyorum:pr:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Dejavu doğru şasiler standart ve öyle olmak zorunda.İşi bildiğimi söylediğin için ayrıca teşekkür ederim.Bakıyorumda sende boş değilsin.Nerden yazıyorsun?
    Dostum ben düz yol gazcısı değilim.Erbil ile bir gün bir araya gelirsek ona öğreteceğim viraj almayı.

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ellerinize sağlık ne güzel yazmışsınız.

Bir kere daha anladık ki R1 gitmiyor.
    Teşekkürler Sizin msj yeni gördüm, herhalde yaşlanıyorum
    Yoksa size biri R1 gidiyormu dedi

Dejavu doğru şasiler standart ve öyle olmak zorunda.İşi bildiğimi söylediğin için ayrıca teşekkür ederim.Bakıyorumda sende boş değilsin.Nerden yazıyorsun?
    Dostum ben düz yol gazcısı değilim.Erbil ile bir gün bir araya gelirsek ona öğreteceğim viraj almayı.
    zaten teknik bilgiye sahip olupta uygulamada zayıf insan sayısı azdır. virajcı olduğuna sevindim.
    Erbil ekamba herhalde. birbirinizi tanıyorsunuz ama bir araya gelmediniz? anlayamadım neyse öğrette nasıl yaparsan yap. virac hayat kurtarir.

Alıntı dejavu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    virac hayat kurtarir.
    Dostum şu yazdığın bildiğim birini hatırlatıyor.Bizim viraçcı bir gixxa'mız var.Yoksa sen gixxa'mısın?
    Doğrudur Erbil'i tanırım sürekli konuşuruz kendisi ileBir araya motorlar ile yanyana gelmedik

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Dostum WSBK'ya bakamazsın orda yarışan motorlar ile satılan motorların bir alakası yok.Süperbike'da bu yıl 1000RR şampiyon oldu ama yarışan makina 218HP,satılan makina 172 hp.
    Orda o başarının alınma sebebi Ten Kate'nin süper bir takım,süper bir mühendisliğe sahip olduğudur.Bakınız 2003 yılından beri TenKate 600cc'de şampiyon oluyor üstüste 4 yıldır.Normalde 600RR'IN yolda ne olduğunuda biliyoruz dimi
    Ekamba hakkında düşüncelerin beni ilgilendirmiyor ben ona her zaman diyorum tırt bu videoların git daha iyisini çek diye.Beni dinlemiyor
    Alıntı dejavu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    The massacre
    demekki yanlış kişilere sormuşsun kişilerin görüşleri görecelidir.
    GKN
    1000 liklerde Suzuki pistlerde falan ünlü demişsin.
    Bu konuda zirve WSBK dır. istersen bir araştır bakalım lider kimmiş.
    2008 zaten göremezsinde binemezsinde taki mart aylarına kadar
    o motorla onu bunu geçmen motosikletle ilgili değil sürücü ile ilgilidir.
    zaten yarışları motosikletler değil sürücüler kazanır.
    Örnek vermek gerekirse sana1000cc Kenan Sofuoğlunuda 600cc versek sence kim geçer?
    güzel kardeşim, ben zaten bildiğim kadarıyla ve kullanmadım ama gibi yaztık cümlelerle konuya girmişim zati, bilmem anlatabildimmi?
    WSBK ile ilgili gereken i gsxR arkadaşım sölemiş uzatmaya gerek yok
    kalan kısmı zaten ben yazmıştım, hemde örenkleriyle, yinelemişsin, yorma parmaklarını
    GKN MOTORS

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    yaw bırakın şu racing iyi bu racing iyi hepsinin gidebileceği yer asfaltın bittiği yere kadardır
    MoToCroSS RuLeZZ

Motosikleti
    yamaha r1 2006
    dejavu,umarım bir gün yollarda karşılaşırız,başkada birşey demiyorum sana
    bol yazıyorsun ama ne bir videon nede bir foto koyacak cesareti göremedim henüz.
    yazdığım yazıyı fotoyu iyi okuyamadın yada anlıyamadın herhalde.bizler gazlarken sen gülmeye dewam et ok kardeşim.
    bu arada o koyduğum lastik fotosu,daha lastiği taktığım ilk hafta ve lastik rodajı bittiği anki çekilen resimdir,ve sadece 300 km lik lastik,onu da sabuncubeli virajlarında bu hale geldi,bilmem anlatabildimmi??
    ama ukelalık cesaretini nerden aldın bukadar o da ayrı bir soru işareti benim için?
    neyse seni kendi haline bırakıyorum.

aYe,seni pınar a havale ediyorum

gsxr-pro,alicim,seninle yarın msn de konuşucağım,şu an ofline değilsin gördüğüm kadarıyla,yarın görüşürüz seninle
    bu arada sen hala geri dönmedinmi???(anladın sen onu)
    [B][/B]dünyada ROMA,tr de SOMA
    R1 DEN DE ÖTESİ YOK MAALESEF[B][/B]:)
    PERT TEAM

ekamba
    anlaşıldı sen kendinin gazladığını sanan kişilerdensin. sen git kumda oyna
    Ukalalık cesaretini nerden mi buluyırum. buraya 3 uyduruk video ve komedi gibi lastik fotosu ekleyerek kendini iyi motorcuymuş gibi gösterip hava atma cesaretini nerden bulduysan sen bende ordan buluyorum.
    O yüzden sana viraja girdiğinde lastik nasıl olur göstereyim. Bu sezon sadece 4 ay kullandığım K6 ya ait foto.
    ha bu arada arkadaşalarım benim bu fotoyu görseler bana kıçlarıyla gülerler çünkü daha lastiğin köşelerini bitiremedim
    Türkiye ye 2,5 yıldan beri ilk gelişim bu. sanırım yakında yine döneceğim ama inan senin gibi lastik fotosu olan insanla sadece piknik gezisine giderim, anlamışındır umarım.
    neyse benim yolda yapabildiğim bu kadar. Pist fotolarını koymanın anlamı olmaz sanırım.istersen yakından bir incelede viraja giren motorun lastiği nasıl olurmuş anlarsın.

GKN
    sanırım yanlış anlaşılma oldu. kusura bakma
    killing_machine
    sen nasıl asvalta gelmezsen bizde senin gittiğin yollara gelmeyiz.
    beni asvalttan başkası paklamaz
    GSXR-PRO
    Sanırım kelime hataları yapıyorum. mazur görün biraz gurbetçi sayılırım. Benim tanıdığım Gixxa nickli bir kişi var o da gsxr forumda mod.luk yapıyor. ama o değildir herhalde
    İstersen birde TT yarışlarına bak Honda neler yapıyor orda.

Motosikleti
    R1
    dejavu
    eyvallah kardeşim, ne demek
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    yaw aslında sizi bi kapıştırmak lazım

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dejavu
    eyvallah kardeşim, ne demek
    Anlayışın için teşekkürler.
    Alıntı The massacre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw aslında sizi bi kapıştırmak lazım
    Yok benim birileri ile kapışıp bir şeyler ispat etme gibi derdim yok.
    sadece insanlar etrafına bir bakacak ben ne kadar kullanabiliyorum. hatalarım neler, eksiklerim neler diye bakıp bunları gidermenin yoluna bakacaklar.
    ben öyle yada böyle kullanırım diye hava atmak iş değil. çünkü senin yada benim çok iyi kullanmamın kimseye faydası yok. varsa bildikleriniz bunları diğer insanlarlada paylaşıcaksınız ki onlarada birşeyler katabilesiniz. Yoksa sen Ghostrider gibi olmuşsun banane.insanlar neden oldukları durumları kabullenmeyip daha iyiymiş gözükürler anlamadım.

Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    abi zaten son günlerde kazalar arttı bi tane arkadaşımız bacağını kaybetmiş,hiç şakası yok bu işin iki teker üzerinde gidiyorsun bide kapışmak filanmış,şaka yaptım ben zaten

Motosikleti
    yamaha r1 2006
    dejavu
    dikkatle takip ediyorum da direkt bana saldırıyorsun?başkası ghostrider gibi kullansa da banane diyorsun ama bana salça olmaktan da geriye kalmıyorsun.
    oraya lastik resmi koymuşsun,inandığımı mı sanıyorsun tr yollarında lastiği bu hale getirdiğine??????bırak bu ayakları da git başkalarını kandır kardeşim.
    pistte yarışan bi motorun lastik resmini çekip koymuşsun buraya ben yaptım diye bi ton havalara giriyorsun.
    5 fındık iyi geliyormuş ama yerseeeeeeeeennnn,ben yemediğim için iyi gelmedi
    sen onu bunu bırakta,formlarda bizim peşimizden sürüklenme kardeşim,senin niyetini çözdük biz ama işin zor..
    hadi eyvallah
    PERT TEAM

Alıntı ekamba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dejavu
    dikkatle takip ediyorum da direkt bana saldırıyorsun?başkası ghostrider gibi kullansa da banane diyorsun ama bana salça olmaktan da geriye kalmıyorsun.
    oraya lastik resmi koymuşsun,inandığımı mı sanıyorsun tr yollarında lastiği bu hale getirdiğine??????bırak bu ayakları da git başkalarını kandır kardeşim.
    pistte yarışan bi motorun lastik resmini çekip koymuşsun buraya ben yaptım diye bi ton havalara giriyorsun.
    5 fındık iyi geliyormuş ama yerseeeeeeeeennnn,ben yemediğim için iyi gelmedi
    sen onu bunu bırakta,formlarda bizim peşimizden sürüklenme kardeşim,senin niyetini çözdük biz ama işin zor..
    hadi eyvallah
    Genelde insanlar köşeye sıkışınca iftira vb. şekillerde saldırırlar, normaldir.

dejavu
    Başkası ghosrtrider gibi kullanırsa banene derim ama ghostrider gibi kullanamayıpta kullanırım havasına girerse salça olurum.
    sane bunu Tr yollarında yaptığımı kim söyledi
    Dedimki Tr ye yeni geldim 2,5 yıldır yoktum. ayrıca motordan hiç anlamadığın ne kadarda belli. eğer pistte yarışan motosiklet fotosu olsaydı üzerinde nohut tanesi kadar parçalar olurdu. o nedenle bu lastik yolda bu hale geldi hatta dedimki köşeleri duruyor ancak bu kadar yaptım diye.

formlarda bizim peşimizden sürüklenme kardeşim,senin niyetini çözdük biz ama işin zor..
    hadi eyvallah
    merak ettim benim niyetim neymiş yada neyi çözdün.

Hayal dünyasından çıkın ben bu kadar motorcuyum bakmayın siz benim atıp tuttuğuma deyin, ondan sonra eyvallah derim ben size.

Motosikleti
    yamaha r1 2006
    büyüksün baba,hadi iyi günler sana.
    seni kaale alıp polemiğe girmeyecek kadar işim çok.
    hadi bakalım.git bebeleri kandır sen
    çaw
    PERT TEAM

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bence Dejavu haklı, hem R1 konusunda da baya baya bilgili, gitmediğini felan biliyor.

Motosikleti
    R1
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence Dejavu haklı, hem R1 konusunda da baya baya bilgili, gitmediğini felan biliyor.
    aye bu forum benzini geç nitro dolu, sen çakmağını sokma istersen
    GKN MOTORS

ekamba
    Bundan önceki mesajlarında beni kaale alıyordun. ne oldu yemedi mi?
    tatlı tatlı yazışıyorduk. aıp tuttuktan sonra kaçmak yakışıyormu hiç?
    aYe
    doztum zaten R1 in gitmediğini bilmeyen yok.
    örnek verirsek, tüm araba ve motor videolarına bakarsanız %90 Ri ile kapışıyorlar.
    madem en gitmeyen motor Honda onunla niye kapışmıyorlar yada en agresif olan Suzuki ile. sebep belli en kolay yem R1

GKN
    Boşver dostum çak kibriti gitsin. kuru sıkı gazcılar meydana çıksın.

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başlığa yazan en yakından tanıdığım Murat! O'nun kadar hepinizi severim.Yazılanların farklı bir motivasyon yarattığınıda hissediyorum.İçimizde pistte yarışan pilot yok ise yapılanları tehlikeli olduğuna adım kadar eminim.Üzmeyin bizide fazla hızlı gitmeyin.Sizlerin motor kullanan kitlenin %95'inden daha iyi ve bilgili olduğuna eminim.Trafikten emin değilim.Özellikle Türkiye'de motor kullananların çok dikkatli olmasını rica ediyorum.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    R1
    yok yok
    boşvermeyelim
    tabiki aramızda kapışıcaz tatlı sürtüşmeler yaşıcaz
    ama sonuçta hepimiz motosiklet tutkunuyuz
    yamaha honda suzi kawa bahane, motosiklet şahane
    gün gelir yaparız bi pist organizasyonu çıkar gazlarızda
    dragda yaparız
    o zaman makinalarıda tanırız, kişileride
    hatta kendi aramızda kupa bile dağıtırız
    1. mt turnuvası
    ama önemli olan bu sohbetin dozunda kalması
    birbirimizi kırmadan dozunda sohbet ettiğimiz müddetçe bu tip organizasyonlar yapabilir ve katılımcı olabiliriz
    ki, boy arkadaşımızın pist le ilgili deneyimlerini anlattığında en çok dikkatimi çeken şey RAKİPLERİ ile arasındaki dayanışma ve desteği vurgulaması oldu
    belli bi amaç için pistlerd yarışan insanlar birbirine mütevazi şekilde davranıp destek oluyosa, bizler oldukça makul olmalıyız
    GKN MOTORS

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)