Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

rr900 deki cesarete bakın:)))

REKLAM ALANI
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    işte bu kadar güzel anlatılabilir bravo
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +123456789

SS almanın mantığını bir türlü anlayamadım. Ss'ler yüksek hızlara çıkmak için yapılmış motorlar bu motorların sürücülerine yavaş git demek mantıksız. Fakat çıktıkları yüksek hızlarda önlerine bir çocuk çıksa araba çıksa hadi bunlar boşver o hızda yoldaki ufak bozukluklar bile motosikletin kontrolünü kaybetlerine neden olabilir. Bütün bu riskleri bile bile neden ss alıyorlar. Her nekadar korumalar tam olsada onlarda belli bir dereceye kadar olan darbeleri emecek şekilde yapılmışlardır.

Birde yüksek hızlara çıkıpta kaza yapan sürücülerin diğer sürücleri suçlama olayı var. Eleman 200+ giderken yoluna çıkan bir sürücü yüzünden kaza yapıyor ve yoluna çıkan sürücü suçluyor. Böyle haberleri okuduğumda kendimi hep o araba sürücülerinin yerine koyuyorum .Bakıyorsun aynanda nokta gibi birşey var( motor oldugu bile belli degil) ve sonra sollama çıkıyorsun tam sollamanı bitireceksin o nokta gibi şey 3-5 sn de senin arka tampona yapışmış.

Arkadaşlar suçu birazda kendimizde aramalıyız.
    Ben arabayla giderken denk gelemiyorum... Ah bi denk gelsem....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Denk gelsen napacaksın ki.

Taksi şöförleri gibi mi konuştun mu ney, ben mi yanlış anladım, hem noliyy ki.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Denk gelsen napacaksın ki.

Taksi şöförleri gibi mi konuştun mu ney, ben mi yanlış anladım, hem noliyy ki.
    Yok ya ne taksisi.... Kendi namıma konuştum.... Her zaman onaylarım..Ss e bineceksen gaz açıcaksın.... Ama otobanda başka kimselerin haklarına ve hayatına kastedecek kişilere acımam...

abicim cık otobana kaçla gitmek istiyosan asıl gaza... ama şehiriçinde olmaz ki bu yaw. en sevmediğim şey...kırmızı ışıkta gaz veren tipler kısa mesafede 3 leyenler ark ya önünüze biri cıksa napacaksınız? bu vicdan azabı size bütün bi ömür hayatı zindan etmez mi? ya da size vicdan var mı?
    [B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
    Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ben taraf olmak istemiyorum ama...ekamba...deli emin gsxr pro ve ryangt dostlarımında sizler gibi sitede her şeyi yazma özgürlükleri var...taş yerinde ağırdır...MD ve bizi ayıran özellikler var...herkes kendini nerede mutlu hissediyorsa orada yazar veya yazmaz...biraz hoşgörülü olmakta fayda var bence...

hiç birimiz site üzerinde hak iddia edemez...bekçiliğe gerek yok...eleştiri tabi olacak ama huzurumuzu bozmayın demekde hoş değil bence...burası paylaşım forumu...neyi nasıl paylaşacaklarını sizlere soracak değiller...ben geyikciyim...konu dışına beklerim...onlar SS ci hız denemeleri...atraksiyon ...adrenalin hayatlarının içinde...bunlar doğal şeyler...hani inceden fırça çektiğiniz kişinin yaşı 40...biraz daha saygılı olmalısınız...beğenmiyorsan girmezsin topiğe ...bu kadar basit...

o kadar basit ki alp kırosu sana diyom gelinim sen anla...

ALP kekosu özellikle senin arıza çıkarman beni son derece üzüyor...yapma bunu alpcim...MD kadar başına taş süşsün len...sanki çok umrumuzda yav...mod var admin var...şikayet mercileri belli...adamların tarzı üslubu makinaları belli...SS ciler dışında bizi görsellik ilgilendirir...anlayanda yazıyor anlamayanda..

bölücülük yapmayın...

sen şimdi bana yalakalık yapma dersin ama MD de Mt netde hayatımızın bir parçası....anlayana tabiii......
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben taraf olmak istemiyorum ama...ekamba...deli emin gsxr pro ve ryangt dostlarımında sizler gibi sitede her şeyi yazma özgürlükleri var...taş yerinde ağırdır...MD ve bizi ayıran özellikler var...herkes kendini nerede mutlu hissediyorsa orada yazar veya yazmaz...biraz hoşgörülü olmakta fayda var bence...

hiç birimiz site üzerinde hak iddia edemez...bekçiliğe gerek yok...eleştiri tabi olacak ama huzurumuzu bozmayın demekde hoş değil bence...burası paylaşım forumu...neyi nasıl paylaşacaklarını sizlere soracak değiller...ben geyikciyim...konu dışına beklerim...onlar SS ci hız denemeleri...atraksiyon ...adrenalin hayatlarının içinde...bunlar doğal şeyler...hani inceden fırça çektiğiniz kişinin yaşı 40...biraz daha saygılı olmalısınız...beğenmiyorsan girmezsin topiğe ...bu kadar basit...

o kadar basit ki alp kırosu sana diyom gelinim sen anla...

ALP kekosu özellikle senin arıza çıkarman beni son derece üzüyor...yapma bunu alpcim...MD kadar başına taş süşsün len...sanki çok umrumuzda yav...mod var admin var...şikayet mercileri belli...adamların tarzı üslubu makinaları belli...SS ciler dışında bizi görsellik ilgilendirir...anlayanda yazıyor anlamayanda..

bölücülük yapmayın...

sen şimdi bana yalakalık yapma dersin ama MD de Mt netde hayatımızın bir parçası....anlayana tabiii......
    Hede lem.......

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    İçimden bir ses polemikler nedeniyle burayada master lock gelecegini söylüyor

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    170 kg motorun ağırlığı,en az 1000kg herhangi bir arabanın ağırlığı... SS motor arabaya ne tehlike yaratabilirki,sinek gibi yapışır en kötü ihtimalle (şimdi demir bükeyler atlayacak,komple teorilerine bakın)

otobanda önümüze kız çocuğumu çıkacak? E bu kızın ana babası gerizekalı mı? Otobana niye salsın kızını?Ekmek almaya mı? Otoyolda Karşıdan karşıya geçen hıyarlara çarpınca öldü diyemi üzülceksiniz? Yapmayın Allah aşkına SS çarpmasa başka bir araba çarpacak.

alp_tunay: umarım bana denk gelirsin,o kafa çıkartanlardan biri sen ol birgün gör bakalım neler oluyor

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    yav kanka naparsın bi desene...abuk subuk yazmışın kızma ama...oda insan sende insan evladı...yani beni bilirsin ...SS ciler hakkındaki görüşlerim sabittir...herkes hatasının bedelini öder...napcan önüne kırıp katilmi olucan...acımam derken napıcan bi yazıver...valla sende benim büyüğümsün yaşın başın almış 40 a merdiven dayamışın ama 12 yaşında veletler gibi mesaj yazmısın...valla kızdırdın bu gece beni...yakalarsam muck yane ha...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    170 kg motorun ağırlığı,en az 1000kg herhangi bir arabanın ağırlığı... SS motor arabaya ne tehlike yaratabilirki,sinek gibi yapışır en kötü ihtimalle (şimdi demir bükeyler atlayacak,komple teorilerine bakın)

otobanda önümüze kız çocuğumu çıkacak? E bu kızın ana babası gerizekalı mı? Otobana niye salsın kızını?Ekmek almaya mı? Otoyolda Karşıdan karşıya geçen hıyarlara çarpınca öldü diyemi üzülceksiniz? Yapmayın Allah aşkına SS çarpmasa başka bir araba çarpacak.

alp_tunay: umarım bana denk gelirsin,o kafa çıkartanlardan biri sen ol birgün gör bakalım neler oluyor
    Kafa çıkartanlara motorlar kadar arabalar da uyuz olur... Ama konu kafa çıkartanlar değil.... Otobanda 140-150 giderken tam sollama yapıyorsun arkanda motor selektör yapıp duruyor..Nereye kaçıcaksın... Bildiği halde hala soluna giripte gaz verip sürücüleri korkutma peşindeler.... Hele birde bu bayansa düşün artık....

Biz burda bu şekil sürenleri ve bunları videoya çekip koyanları tasvip etmiyoruz.. Genelde bu şekilde alıştık.... Hatta kasksız foto bile çekip koymuyoruz... Genelde sakin sürücüler olarak takılıyoruz.... Tamam gerçek hayatta bir takım delilik yapıyoruz ama burda diil.....

En baştan gelen tavır koyma meselesi burdan kaynaklanıyor...Yoksa ne seni tanırım ne de ötekini.....

Son olarak emin ol karşılaşır da bu şekilde olursa hiç şansın yok derim.... Ama yol müsaitse de yol vermek için elimden geleni yaparım.....

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    gecenin topiği olacak belli bir çok yazan bildiklerinde haklı otoyolda önünüze kimse çıkmamalı ama PANDA işte ne bilsin otoyolu çıkarmı çıkar kirpi çıkabilir domuz çıkabilir anası nereden bilsin hayvan nereye gitti
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav kanka naparsın bi desene...abuk subuk yazmışın kızma ama...oda insan sende insan evladı...yani beni bilirsin ...SS ciler hakkındaki görüşlerim sabittir...herkes hatasının bedelini öder...napcan önüne kırıp katilmi olucan...acımam derken napıcan bi yazıver...valla sende benim büyüğümsün yaşın başın almış 40 a merdiven dayamışın ama 12 yaşında veletler gibi mesaj yazmısın...valla kızdırdın bu gece beni...yakalarsam muck yane ha...
    Sana cevap yazmam bile... Sanki arkadaşların avukatı rolündesin.... Onlarla konuşuyoruz sen ne atlıyon sazan gibi..Dur hele...Konuyu bi oku... Önüne kırma yazıyormu kafa çıkarma yazıyormu?...

Akşam akşam dellendirme lem beni.....

topic cok ateşlendi wallahi.
    Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    cartman, aYe, ryangt, alp_tunay, chopperrider, APV41, ekamba, mete_han, caner_37, dinmeyen, NeJaT_kApTaN, Tan_06, kartalizma1903

esasında herkes aynı şeyü düşünüyor farklı biçimde anlatıyor. ben yol veririm her şekilde elimden geldiğince. ama sollama yaparken bugune kadar kimsenin kıcına yapışmadım. başkaları napar beni ilgilendirmez....
    [B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
    Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arkadaşım ben 4 yıl avukatlık yaptım. bu süre zarfında ölümlü trafik kazalarında da vekillik görevinde bulundum. aynen senin dediğin gibi yağışlı bir gecenin köründe otoyolda 120-130 km/h süratle arabasında çoluk çocuğuyla seyreden bir adamcağızın zeka özürlü bi gence çarpıp ölümüne sebep olduğunda nasıl hayatının karardığını gördüm...
    bunun gibi çok olaya şahit oldum.
    Allah kimsenin başına vermesin, kusurlu ol ya da olma adı üzerinde kaza ile de olsa ölüme sebep olmak hayat boyu insanın yakasını bırakmayacak acı bi tecrübedir. bence yazdığın cümle epey amacını aşmış.

yine tekrarlıyorum... ss le olsun güçlü bi otomobille olsun otoyolda görüşün açık olduğu noktalarda kimse sürat yapmayın demez, dese de anlamlı olmuz. ben 75 hp dizel otomobilimle otoyolda 180 km/h süratlerde seyrediyorum ve ss kullansam ben de yeri gelince 240-260 km sürate çıkarım adım gibi biliyorum. tek söylediğimiz her muhabbet kapışma tokatla kısır döngüsüne dönmesin.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Otobanda 140-150 giderken tam sollama yapıyorsun arkanda motor selektör yapıp duruyor..Nereye kaçıcaksın... Bildiği halde hala soluna giripte gaz verip sürücüleri korkutma peşindeler.... Hele birde bu bayansa düşün artık....
    Teorik olarak haklısın, ama uygulamada ne oluyor benden iyi biliyorsunuzdur.

Atıyorum hızı 141 olan solmaya çıkan araç'ın solladığı araç 139'la gidiyor.

Otobanda kimin eli üstte oynuyorlar.

Aradaki hız farkı 1km gibi oluncada sollama yaklaşık 3-4km'de anca tamamlanıyor.

Yani tabiri caizse yan yana gidiyorlar.

Sonra sol şerit bağımlılarına diyecek laf bile bulamıyorum, 4 şerit bomboş otobanda neden en soldan giderler?

Sellektör yaparsın kızar bağırır nadiren yol verir, sonra aynandan bakarsın yine sola geçiyor

Dört teker kullanıcılarının yarısından fazlası böyle, malesef araçlarını egoları kullanıyor.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teorik olarak haklısın, ama uygulamada ne oluyor benden iyi biliyorsunuzdur.

Atıyorum hızı 141 olan solmaya çıkan araç'ın solladığı araç 139'la gidiyor.

Otobanda kimin eli üstte oynuyorlar.

Aradaki hız farkı 1km gibi oluncada sollama yaklaşık 3-4km'de anca tamamlanıyor.

Yani tabiri caizse yan yana gidiyorlar.

Sonra sol şerit bağımlılarına diyecek laf bile bulamıyorum, 4 şerit bomboş otobanda neden en soldan giderler?

Sellektör yaparsın kızar bağırır nadiren yol verir, sonra aynandan bakarsın yine sola geçiyor

Dört teker kullanıcılarının yarısından fazlası böyle, malesef araçlarını egoları kullanıyor.
    Her türlü adam var.... Haklısın.... Ama 20 km yolda bu şekilde kaç tane araç sürücüsüne denk gelirsinki?.... Diyelim 260 la gidiyorsun ama en az 10 kere yol istersiniz...Heleki meskün mahal içinden geçen çevre yollarında....

Neyse artık ne desek boş... Herkes bildiğine okur... Herkese bol şans.....

Motosikleti
    yamaha r1 2006
    olaya bak beeeeee,bi topik açtık millet birbirine girdi
    yahu neden ben topik açınca hep böyle oluyorrrr
    relax arkadaşlar relax
    metehan naaber dostum
    aYe,kardeşim naber
    cartman,ben nerdeysem ateş te orda sanırım
    [B][/B]dünyada ROMA,tr de SOMA
    R1 DEN DE ÖTESİ YOK MAALESEF[B][/B]:)
    PERT TEAM

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    SS'çi var SS'çi war,sonuçta her SS'çinin iyi kötü bir arabası var.Ve senin dediğin olay bizimde başımızıa gelebilir.Eğer bir bayanı motoruyla taciz edeni görürsen hedef alacağın yer direk bacağı olsun,bgn yoldaki bayanı taciz eden yarın benim kız arkadaşımı annemi taciz eder,öldür gitsin. (ciddiyim,aynı şekilde benim kız arkadaşımı-annemi motoruyla rahatsız eden,sıkıştıran olursa,her ne kadar motor kullanıcısıda olsamda yapılabilcek en sağlam pisliği yaparım)

Ancak her SS'çinin otobanda sıkça karşılaştığı ve seninde bahsettiğin senaryoyu hep beraber inceleyelim.Otobanda kontrollü makaslara giren her bilinçli SS'çi aynı şeritte arka arkaya ilerleyen iki araç gördüğü zaman elini otomatikman gazdan çeker. Çünkü arkadan gelen arabanın arayı kapatma ihtimali vardır,sollamaya çıkma ihtimali vardır vs. Daha da bilinçli olan SS'çi ise 'çıkarsa çıksın bariyerle arasında girip sollarım' düşüncesidir ve bu bence kendileri arasında gözü karalık olarak nitelendirilsede apaçilikten öte değildir.Ben bu şekilde davranmam ve davranana da apaçi derim,onlarda bana 'tırt' der ama ben gaza gelmem bilinçliyim

'iyi ama ölü' olmaktansa onlar hayatta olduğu sürece onların ağzından 'tırt ama yaşıyor' demelerini tercih ederim. Ha birde harbi tırt SS'çi wardır, o da bu senaryo'da arabayı 150 metreden görünce frene asılandır

Buradaki en makul hareket eğer aynanda belirdiyse bir far,ne olur ne olmaz sen yinede sağda kal. Bak kafiye de yaptım

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı ekamba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olaya bak beeeeee,bi topik açtık millet birbirine girdi
    yahu neden ben topik açınca hep böyle oluyorrrr
    relax arkadaşlar relax
    metehan naaber dostum
    aYe,kardeşim naber
    cartman,ben nerdeysem ateş te orda sanırım
    Kardeş işte böyle...Burada böyle başlık açılınca hep olay çıkar... Topic patlar...

Polemik alır başını yürür....

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)