arkadaslar sinan adında biri istanbul trafiginde 2002 honda cbr600 rr ıyla tekteker gösterisi yapıyor
- iyi seyirler
arkadaslar sinan adında biri istanbul trafiginde 2002 honda cbr600 rr ıyla tekteker gösterisi yapıyor
- iyi seyirler
[img]http://img5.imageshack.us/img5/5658/atabayrak1dy.gif[/img]
abi ölümü bunlar ne ben açamadım...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
vaybe genelde hem yabancılar oludu bu sitete. yurt dışınada açıldı istanbul sokakları sonunda f1le birlikte
linkler iyi guzelde.. orda download dediginde dosya bulunamıyor.. calismiyor bir başka deyişle..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkmenderes, arkadaşlar resim üzerine tıklayın
linkler ölmüş allah rahmet eylesin...
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
ok.. resimler üzerine tıklayınca calisiyo.. cok guzel degil videolar ya.. sadece kafa kaldırma var.. baska bi numara yok ve cok kısa..
yanlız temden 4. levent çıkışındaki yokuşta yapmış dikkat ettiyseniz
Niye yaw kafa kaldırmak serserilik mi oluyo.. O kadar abartmayın yaw.. Ölümcül bir gösteri gerceklestirmemis eleman..
cevap olarak sadece ''YUH'' diyorum.
illaki muhalefet edeceksin ya, baska mevzularda et bari...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Önerini değerlendirmeye aldım en yakın kurultayda oylarız..
arkadaslar videodaki kisinin yaptıkları cok yanlıs trafige kapalı bir yerde yapması gerekirdi peki niye koydun ozaman derseniz sizlerle paylasma amacım hep yabancılarda görüyoduk böyle bir videoyu bir türkün cekmesi ilgimi cekti ve sizlerle paylasmak istedim.
[img]http://img5.imageshack.us/img5/5658/atabayrak1dy.gif[/img]
olur canim.
begendiysen, sende yap. çok güzel bak...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Gayet güzel adam beceriyorda yap1yor.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Bence de yanlış. Motosikletçinin adını kötüye çıkartır böyle davranışlar.
Allah gecinden versin de, son görüntüdeki trafik tabelası Zincirlikuyu istikametini gösteriyordu.. Ama eleman pek farkında değil gibi..
kafa kaldırıldığı an kontrol düşer hatta yere inildiğinde motor silkelenme yapar trafiğe kapalı alanda yapılanı alkışlarız ama burda o serseri başkalarının hayatıylada oynuyo o motr o hareketleri yaparken sen 50 m ileride olabilirsin vede o adam sen ne olduğunu bile anlamadan 180 km hızla gelir çat die kapatır sana bunun videoları var girin seyredin derimNiye yaw kafa kaldırmak serserilik mi oluyo.. O kadar abartmayın yaw.. Ölümcül bir gösteri gerceklestirmemis eleman..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR,
+1
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)