Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

*istanbul trafiginde tekteker gösterisi*

REKLAM ALANI
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı
    Niye yaw kafa kaldırmak serserilik mi oluyo.. O kadar abartmayın yaw.. Ölümcül bir gösteri gerceklestirmemis eleman..
    +1 katılıyorum Cenke
    bence o showu bile farkındaysanız çok fazla trafik olmayan verde yapmış bilinçli bir şekilde sınırları zorlamak iyidir
    ayrıca yurtdışı stund showlarda yok sanki böyle olaylar nedense Tr'de olunca sorun oluyor
    ERASER WİLL COME BACK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    powerbyaydin,
    katıl yavrum sen cenk e bir gün biri size 200 le arkadan bir katılacak hah o zaman göreceksiniz benim pc de tam sizlik bir video var amcam bomboş yolda tek teker yapıyor sadece emniyet şeridine park etmiş bir araba var adam gidip o arabaya çarpıyo ve çok ağır yaralanıyo bence seyretseydiniz katıla katıla gülerdik
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Yok
    power yurt dısındakileri sorun etmediğimizi nerden biliyorsun? çok fazla trafik olmayandan kastın nedir?az trafik olunca kaza olmuyormu? kaza dediğin sey göremediğindir. sınırlarını zorla ama kendinden baskasına zarar veremiyeceğin yerlerde. kötü örnek olma kısmına girmiyicem bile..

ve unutmayın ne yazılıyorsa bu tür uygulamarı yapan arkadasların ve onlara özenenlerin can sağlığı düşünüldüğü için yazılıyordur. tabiki TR dekileri daha cok sorun edicez bu sitede aile deilmiyiz? iyi niyetimizdendir arkadaslar . ve günün sonunda sadece kendinizden baskalarınada zarar vermiş olarak bulabilirsiniz kendizi az trafik cok trafik die bişi yok. trafiğe kapalı alan var trafiğe açık alan var
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    serseri oğlu serseri bu ...

serseri az kalır .

cakamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr250.titan125.bws100.hundaı125.f650.
    kafası kalkmayanlar trafikte kafa kaldırır.

vurun kahpeye

haluk5555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yeri çok yanlış arkadaşlar,harekete bi-şey demiyorum.DD'nin tavsiyelerini dinlemek gerek

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Kaldırsın bence cok da guzel yapmış. Trafikte kafa kaldıran arkadaşlara buradan helal olsun diyorum. Ben de kaldırabilsem ben de kaldırırım. Ama ne motorumun tipi ne de tecrubem yetmez şu anda. İlerde kısmetse biz de kaldırırız. powerbyaydin, gel kardeşim biz kafa kaldıranlar fun club kuralım seninle.. Kafada kaldırılır, stoppie de yapılır, lastik de yakılır. Oh babam oh, gelsin şovlar. Ben trafigin icinde jet hızıyla geçebilen racing motorlara da hastayım zaten. Serseri merseri de demiyorum. Helal olsun herife be canavar gibi gidiyo diyorum. Bin kişi zıpliycak şimdi bu mesaja ama olsun. Aramızdaki cogu kişinin de böyle dusundugunu ama dile getiremediğini de biliyorum. Eleştirileceğimi bile bile yazıyorum işte.. Kendinizi kandırmayın siz de hasta oluyonuz bunları yapabilen adamlara
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

geçen bir yazımda da bahsettim bunu yapan arkadaş kim bilmiyorum ama burada motorcunun motorcu gibi davranması hakkında bilgiler alıp veriyoruz.
    şimdi bu arkadaş motorculuğun neresinde karşı olduğumuz taraftamı yoksa yanımızdamı?
    arkadaşlar ondan sonra diyoruz ki diğer şöförler(4 teke) bize şöyle diyor böyle diyor şöylr yapıyor derler tabi kardeşim bunu yapan bir insana ki bunu genelleştirmeleri gayet normal.
    yapmamamız gerektiğini düşünüyor ve söylüyorum.bunları yapılabilecek yerler var gidin oraya yollarda bunları yapıp ta bizide zan altında bırakmayın.

benim düşünceme katılmayan arkadaşlar bir şey yazmasınlar kişisel olarak cevap verilmeyecektir düşüncem kesin ve katidir.....

motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

phoneix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 250
    Böyle insanlar oldukça motorcular serseri imajından kurtulamaz

phoneix teşekkür ediyorum.

bravo sana çok güzel bir anımı canlandırdın.şu resminler vay be.

galaktika salyonlular vay vay
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    ben arabada birini teker yapar görsem çok rahatsız olur geride kalmaya çalışırım .

motorun imajını zedeleyen ticari kullananlar . pizzacı o bu motorları ters yönden gelen , her yerde biten , her türlü hatalı hareketi tek teker yapmadan yapabilen motorlar . bunların çok ciddi takibe alınması lazım .
    Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şahsen bi ton tek teker ön kaldırma arka kaldırma kaldırıp indirme videosu seyrettim. Bir tanesinde trafik görmedim (gördüklerim %1 falan) Adamların çoğu bilinçli serseri Ama bu arkadaşın beyin yetmezliği çektiği çok açık, O hareketi yaparken öndeki araba bi yavaslasa yada ters bi hareket yapsa Allah rahmet eylesin yani.

Aferin tebrik ederim cok guzel yapmis, yakinda bir forum daha acilir " Gecmis olsun" veya " Allah rahmetlesin" diye. Arkadaslar her seyin bir zamani ve yeri var. Ben karsiyim cunki yaptigi haraket trafikde arkadasimiz becerikli olur ma karsidaki insanin ne oldugu belli olmaz.
    Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa, orada günes batiyor demektir. (Çin Atasözü)

metallord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GS 500
    LÜTFEN BU YAZIYI SONUNA KADAR OKUYUN!!!

kardeşlerim;
    bu nette gördüğünüz yabancı ülkelerdeki kafa kaldırma olaylarını gerçekleştiren adamlar kendilerinin hiç kimseye faydaları dokunmadıklarından kendi değerlerini bilmiyorlar böylelikle çoğu kendine zarar vermekden haz duyan kişiler kimisi hayalarını masaya çakar ,kimisi dişini kerpetenle çeker,kimisi dışkı yalar falan gibi böyle insanlık dışı davranışlar sergileyenlerden bu tür tehlikeli işleri yapmaları bence son derece doğal.

ASIL MESELE NEDİR?
    1)Ülkemizde Turgut ÖZAL döneminden beri müthiş bir amerikancı yada yabancı özendirme operasyonu yapılmakta.
    2)medyada kesinlikle Türklüğü övücü haberlerde bulunulmama
    3)Türklük neredeyse aşağılanmakta örnek metin uca nın sabah programıydı(mesela)
    4)neden hep filmlerde amerikan özel kuvvetleri ,bayrakları ,ramboları dalgalanmakta ,kahramanlar hep amerikan ama bizim kahramanlar cüneyt arkın la beyinlerimize bir güldürü siması gibi perçinlendi

bunun gibi birçok sebepler yüzünden bizde yabancılara özenme var ve bu adamların yaptıkları şeyler bizim milletimizin hayatına bile mal olacak hareketler bile olsa biz bunları yapıyoruz.

ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN BÖYLE TEHLİKELİ HAREKETLER YAPMAYIN !!!

Burada birşey belirtmek istiyorum bugün bu topraklarda hep beraber yaşayıp aynı havayı soluyorsak,aynı aynı toprağın suyundan kana kana içiyorsak bu ilk önce ALLAHA , ATATÜRK E ,aziz şehitlerimize ,vatan sever atalarımıza borçluyuz.
    onlarki sadece ve sadece bizler için yani yarınlar için rahat yaşasınlar diye hayatlarını heba ettiler,içlerinden kaç tanesi motora binme zevkini tattı acaba
    kaç tanesi bir yarin elinden tutup dolaşabildi,bugün bu ülkenin tinercisiyle ,kürtüyle,lazıyla ,rumuyla ,eşcinseliyle,bilmem neyiyle tüm milletin her bir ferdine azamiyetle ihtiyacı vardır.Bunların değerini kavrayıp hayatı sıkı sıkıya kavrayıp en güzel şekliyle yaşamaya çalışın çünkü bunlar için çok canlar verildi bunların hakkını verin.

VATANIMIZA SAHİP ÇIKALIM.
    öyle kafa kaldırmakla övünüp caka satacağımıza(sanki cakayı yabancılara satıyoruz onlar bizim insanımız değilmi?) sahipsiz kardeşlerimize sahip çıkalım.
    www.kardesinisec.com.

bizi birbirimize kırdırmak istiyorlar ancak biz kendimizi kabullenip herkesi bağrımıza basmazsak bugünün amerikasındaki siyah beyaz çatışması olur ve bizi içten içe yer.

bugün ırakın başına gelen bir gün bizimde başımıza gelebilir.çok dikkatli olmak gerekiyor.

HAYATI YAŞAMASINI BİLİN VE İYİ YAŞABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ BU MUKADDES VATANA SAHİP ÇIKIN.TÜRKLÜĞÜNÜZLE ÖVÜNÜN AMA IRKÇILIK YAPMAYIN
    BİZ İSTERSEK DÜNYANIN EN GÜZEL AMELLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ.
    HERŞEY VATAN İÇİN
    [url]www.kalpak.com[/url]

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    metallord iyi nutuk atıyorsun. Tebrikler. Yanlız www.kardesinisec.com için başka konu açsaydın keşke.

Motosikleti
    SUZUKİ GS 500
    açarız kardeşlerim siz yeterki isteyin
    HERŞEY VATAN İÇİN

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kemal34 adlı üyeden alıntı
    arkadaslar sinan adında biri istanbul trafiginde 2002 honda cbr600 rr ıyla tekteker gösterisi yapıyor
    Motor 600 f ( RR ? )

Tasvip etmiyorum...

Bunun yabancı sitede yayınlanması gurur kaynağı olamaz...

Gurur kaynağı etmesi için yarışsın kazansın sallandırsın bayrağı...

Alkışlayalım sonra...

Motosikleti
    SUZUKİ GS 500
    HERŞEY VATAN İÇİN

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @kemal34
    arkadaslar sinan adında biri istanbul trafiginde 2002 honda cbr600 rr ıyla tekteker gösterisi yapıyor
    Ufak bir yanlışı düzelteyim. 2002 yılında CBR600RR yoktu. CBR600RR'ın ilk modeli 2003 yılında çıktı. Ayrıca 600RR'ın yandan egsozlu modeli yok. Videodaki motor 600F. Onun dışında trafikte kafa kaldırmanın çok esprisi yok.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler