Magnet motorla donatılmış bir motosiklet.
Magnet motor nedir diye soracak olursanız.
Magnet motorla donatılmış bir motosiklet.
Magnet motor nedir diye soracak olursanız.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
dehşey bişey bu ya güneş enerjisi saçmalıklarından kat kat kullanışlı ve gerçekçi
dahice
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
: Enerji alanında uzmanlaşmış bir makina mühendisi olarak kesinlikle katılmıyorum güneş enerjisi 21.yüzyılın 2.yarısından itibaren (2060larda falan) dünyadaki en önemli güç olacaktır.Tabi her fırsatı böölesine teperseniz ilerde bu çin motorlarına bile binemeyecek hale gelirsiniz.zira bugünün güneş enerjili arçalrı 200 yıl öncesinin buharlı trenleri ne ise onlar daha bunun olgunlaşması için yıllar var.Ama siz vizyonunuz yoksa gün gelir bunu Dışardan ithal etmek zorunda kalırsınız.Ne yazık kü tarihimiz bu bu tür yanlış kararlarla doludur
2.Olarak tasarım SOLIDWORKS programında yapılmışa benziyor ve oldukça dahiyane bir sistem zaten bundan ötesi Lineer Elektrik motoru olarak geçiyor ve geleceğin trenlerinde kullanılması planlanıyor.Gerçekten çok zekice bir tasarım tebrik ederim keşke yazıları beyaz yazmasalardı anlatacaklarının yarısı heba olmuş :(
Bu sistem; ortaokulda mıknatıs kutuplarıyla ilgili bir deney yaparken aklıma gelmişti... Trenleri ters kutuplar birbirini iter felsefesi ile hareket ettirme fikrini ortaya atmıştım... Fakat o zamanlar çocuktuk tabi fikirler sadece fikirdi Sonra gidip bahçede futbol oynadık
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yapan da honda..... Adam hondanın elemanı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
valla şehir içi için çok ideal. Biraz akülülere benziyor ama sistem olarak alakası yok ilk vidyoda adam kaputu açıyor. içinde bilgisayar işlemcisi gibi birşey var fanlı manlı değişik bişeymiş....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
İlerliyecek ne var daha kimbilir....
Arge demek nedemek!!
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
magnetikliğini boşverin , tipi harikulade..cruiser-racing karışımı bişi..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Arge = Araştırma Geliştirme[/QUOTE]
Teşekkürler ederimde ben biliyorum zaten anlam vurgusu vardı o cümlede!
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Böyle birşey olduğunu bilmiyordum
bilimciyiz diye geçiniyoruz ; kek gibi yaşıyoruz işte...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Testçi,bilimsel çalışma ve düşünceden uzak nesiller yetiştiriyoruz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
son derece bilgilendirici ve guzel olmus..
tesekkurler..
Shakulin
çok güzel bi buluş vede kullanışlı bu arada saol videoyu yolladğın için bilgilendirdin bizi
[QUOTE=Yardır git;833292]:
Enerji alanında uzmanlaşmış bir makina mühendisi olarak kesinlikle katılmıyorum güneş enerjisi 21.yüzyılın 2.yarısından itibaren (2060larda falan) dünyadaki en önemli güç olacaktır.Tabi her fırsatı böölesine teperseniz ilerde bu çin motorlarına bile binemeyecek hale gelirsiniz.zira bugünün güneş enerjili arçalrı 200 yıl öncesinin buharlı trenleri ne ise onlar daha bunun olgunlaşması için yıllar var.Ama siz vizyonunuz yoksa gün gelir bunu Dışardan ithal etmek zorunda kalırsınız.Ne yazık kü tarihimiz bu bu tür yanlış kararlarla doludur
Güneş enerjisinin yeryüzünde kullanılabilir kapasitesi biliniyor zaten bugünkü içten yanmalı motorlara en yakın alternatif hidrojen yakıtlı motorlardır şu andaki gelişmeler buna hazırlanıyor. İkinci alternatif elektrik motorlarının geliştirilmesi manyetik motorda bunun denemesi
Biz neden böyle şeyler geliştiremiyoruz
arpa ekmeği mi yediriyorlar acaba bize ?
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
çalışma prensibi fevkalede......
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)