2007 600RR 20 Saniyede Çalınıyor...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
işte bu kadar
hiçbir zaman güvende olmayacağız motorizeler olarak...!
kasko ve araç takip sistemi şart abicim...!
-
yuh be abi iyi mal kaldırıyorlar
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
-
ulaa motor kaşla göz arasında gitti be
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
GKN adlı üyeden alıntı
işte bu kadar
hiçbir zaman güvende olmayacağız motorizeler olarak...!
kasko ve araç takip sistemi şart abicim...!
İlk mesajı senin yazmanda gayet ironik bir durum dostum be...valla düşündükce üzülüyorum halen...sen artık sineye çektin belki ama ben kabullenemiyorum...en kısa zamanda güzel bir motorla seni görmek istiyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hakikatten ne zaman böyle bir haber okusam aklıma gkn geliyor ,hala beddua ediyorum o şerefsizlere
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
vay kansızlar vay, bu motorun sahibine değil ama bizim arkadaşlarımız geldi aklıma onlara tekrar tekrar üzüldüm, nice umutlarla alınan, uğruna kredi borcu altına girilen, çile çekilen, bakımıyla servisiyle yedek parçasıyla uğraşılan alet 20 saniyede uçup gidiyor, çok yazık.
-
sabit biryere kitlemeli..
[B]All this pain is an illusion[/B]
-
Bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmemiştim. Bunların gözü birşey görmezki, bağladığın yerden söker götürür. Herhalde bizzat görmediğin yere bırakmıyacaksın.
-
son 1 dakikayı izleseymişiz yetermiş 4 dakikanın 3 dakikası hava cıva
ama ben 1 dakika 10 saniye kala görüntüye giren amcaya dikkat çekmek istiyorum. yürüşüyü hele hele karşıdan karşıya geçişi türk e benziyor
-
Allah sahibine sabır versin insan çıldırır yaaa
ilahi 5x alemsin sen yaaaa
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]yalnızlık bir yankıdır[/B][/COLOR]
-
gitti güzelim motor bide düsünsenize sizingidiyo ve böyle kameraya bakıyorsunuz ne kötü
-
bak uyuz oldum şimdi nerde polis nerde adamın motorunu çalarlar götürürler polisler uyur biz 1 saatligine bi yere gideriz ehliyeti yeni kazanmışız gelir polisler bizi yakalar ben bu aynasızlara çok uyuz olmaya başladım yalnız heee bundan sonra tek kural var KAÇANIN ANASI AGLAMAZ ve motoruma bi tane disk kilidi alıcam ve alarm inşallah çalmazlar çok korkmaya başladım walla
-
mete_han adlı üyeden alıntı
İlk mesajı senin yazmanda gayet ironik bir durum dostum be...valla düşündükce üzülüyorum halen...sen artık sineye çektin belki ama ben kabullenemiyorum...en kısa zamanda güzel bir motorla seni görmek istiyorum...
babaçi adlı üyeden alıntı
hakikatten ne zaman böyle bir haber okusam aklıma gkn geliyor ,hala beddua ediyorum o şerefsizlere
anmayın abi beni böle şeylerle
kredimi bitirim alıcam artıkın bi motür
ii yada kötü
-
adamlar nası kaldırıolar motoru onu anlamadım ya
benim motor 120 kilo ıkınarak kaldırdık 2 kişi
-
xxxxx adlı üyeden alıntı
son 1 dakikayı izleseymişiz yetermiş 4 dakikanın 3 dakikası hava cıva
ama ben 1 dakika 10 saniye kala görüntüye giren amcaya dikkat çekmek istiyorum. yürüşüyü hele hele karşıdan karşıya geçişi türk e benziyor
Aynen ben de görür görmez aha Türk la bu dedim.
erhanvural adlı üyeden alıntı
adamlar nası kaldırıolar motoru onu anlamadım ya
benim motor 120 kilo ıkınarak kaldırdık 2 kişi
Gözü dönmüş adam herşeyi yapar. Herifler göbekleri düşme pahasına nasıl çekiyolar aleti. O anda adrenalin de artıyor tabii heyecenla birlikte güç artması olur.
Ama gerçekten yazık. Hadi küçük motor olsa sineye çek de böyle pahalı aletlerin çalınması trilyoner değilsen sineye de çekilmez be abi.
-
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
-
ıkrkcı ayrımı yaparım tabi seresiz zenciler sizi hırgıslar =) lan azım acık kaldı bea
-
esmercan59 adlı üyeden alıntı
bak uyuz oldum şimdi nerde polis nerde adamın motorunu çalarlar götürürler polisler uyur biz 1 saatligine bi yere gideriz ehliyeti yeni kazanmışız gelir polisler bizi yakalar ben bu aynasızlara çok uyuz olmaya başladım yalnız heee bundan sonra tek kural var KAÇANIN ANASI AGLAMAZ ve motoruma bi tane disk kilidi alıcam ve alarm inşallah çalmazlar çok korkmaya başladım walla
bu aynasız kelime hiç yakışmamış . amerikan sineması repliklerine özenmemek lazım bence.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Abi adamlar aşmış kendini nediyim yaa yuh bea yuh
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)