ben birin seyredirken gülmekten çatlıyacaktım buyrun sizlerde bakın
motorcunun intikamı
önüne baksana be adam
ölmeyen motor honda cup
motosikletinize nekadar hakimsiniz
ben birin seyredirken gülmekten çatlıyacaktım buyrun sizlerde bakın
motorcunun intikamı
önüne baksana be adam
ölmeyen motor honda cup
motosikletinize nekadar hakimsiniz
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Paylaşimin için teşekürler cengiz.
güzel videolar
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
2, videoyyyyyaya koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahahahahahahaha ben olsam bilmiyom galiba boşver hahahahaha
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
videoların hepsi çok güzell
ama ben ikinci videodaki motorlara bittim vallaha
Bide son videodaki motor ya beni bırak evde çoluk çocuk bekliyo diyo yalvarıyo ama adamın dinlediği yok köle etmiş motoru kendine
Paylaşım güzel kankamm daha güzel günlerde daha gerekli işlerle uğraşman dileğiyleee
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bırakın abi 1 2 yi en son videodaki motorun markası nedir? o şöförün elini öpmek isterim motosiklet değil kedi mübarek olduğu yerde zıplıyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Hepsi çok komik. Teşekkürler...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Abi son video hepsinden iyi be Kullananın iyi olduğu belli ne diyelim Allah düşürmesin o adamı
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
son video ne öyle yaa muhteşem gerçek bi croos kullanıcısı böyle olur işte vay bea adam kedi gibi yav o ne sağlam motordur öyle nerelere çıktı bişey olmadı 2. videoyuda yabana atmamak lazım koptum yaa cruizerleri severim diğer iki motorda fena değil sevdim
Teşekkürler arkadaş
Özellikle Honda Cup modeli videosunu TV de bir belgeselde seyretmiştim. Ufak bir bilgi, Honda Cup modelinden 55.000.000 Adet satmış Evet ellibeşmilyon! Her birinden 10 $ kar etmiş olsa beşyüzellimilyondolar ediyor Herbirinden 100$ kar ettiğinde ise 5,5 milyar!!!
Poturdak
Son video güzel.... Sahip olmak istiyeceğim tarz bir motor...
Bunlara 600 makina vericen onlarla zıplayacak....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
paylaşımın için saoL dostum iLK Video ya koptum wala
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Son video hariç diğerleri verilmişti, yinede paylaşım için sağol...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Hos videolar. Ozellikle ikincisinde motoru suren vatandasin tavirlari cok komik! Son videodaki denge agirlikli hareketler cok guzel!
= = = Be Aprilia racer! = = =
Son video daki motor ceylan gibi sekiyor yaa
Teşekkürler video lar için..
[B]İstedim vermediler,Sen Çin Malı Kullanıyorsun Dediler..:salut:[/B]
1. ve 2. videoya bayıldım gülmekten koptum paylaşım icin teşekkur ediyorum
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)