egitim videoları hakkında??
Reklamlar
-
herkese selamlar binbir hevesle girdigim hiçbir egitim videosu malesef linkler kırık(yani dosyalar silinmiş)olduug için indiremedim.yarın motorumu alıyorum(125cbr)ve hiç bir tecrübem yok forumdaki yazılaırn büyük çogunlugunu okusamda hiçbişey gorsel egitimkadar etkili olamıyor malesef.benim ricam vars ayönetimde yoksa videoları upload eden arkadaslarin sabit bir baslik altinda tekrar videoları upload etmeleri inanın çok makbule geçecek
teşekkürler...
Reklamlar
-
prot adlı üyeden alıntı
herkese selamlar binbir hevesle girdigim hiçbir egitim videosu malesef linkler kırık(yani dosyalar silinmiş)olduug için indiremedim.yarın motorumu
teşekkürler...
Maalesef bende de yok, ve elinde video ları olan arkadaşların benimle temasa geçmesini rica ediyorum, kalıcı olarak bu video ları barındırabilirim.
Selamlar, -turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
bi kaç eğitim videosu uzmantv.com da mevcuttur
bende googledan orda bulmuştum
-
Gaziantep İl Temsilcisi
ben sana bir link vereyım aradıgın herşeyi bula bilirsin
http://www.uzmantv.com/motosiklet-il...kkat-etmeliyiz
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
arkadaşlar çok yararlı bilgiler var o sitede paylaştıgınız için teşekkür ederim seyrettim dün akşam ama doyurmadı tam olarak.forumda yabancı egitmenlerin türkçe egitmleri oldugunu görmüştüm benim kastı bu ve bunun gibi detaylı egitim videolarıydı yada şuda olur DVD olarak satılan setler var ise onların isimleirnide verebilirisniz.malum Artık istyanbulda yaşamıyorum yaşasam zaten iyi bi kursa giderdim
tekrar teşekkürler ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)