arkadaşlar adamın hızı çok fazla deil ama yuvarlanırken motora değiyor ve motor adamı havaya atıyor seyredin
http://rapidshare.de/files/4000968/kaza15.mpeg.html
arkadaşlar adamın hızı çok fazla deil ama yuvarlanırken motora değiyor ve motor adamı havaya atıyor seyredin
http://rapidshare.de/files/4000968/kaza15.mpeg.html
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR, başlığı yeni gördüm ama yükleyemedim çünkü 2 dk önce rapidshare de ki hakkım bitti bi saat sonra yorumu mu alırsın ...
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
link ölmüşse tekrar yüklerim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
O Ne yapmış Öyle Maket Gibi Hawada Gidiyo r .. şimdi kazadan sonra adamla konuşmak isterdim nasıl bi duygu yaşadığını ...
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
Adam tam ensesinin üzerine düşüyor ya...
Boynu kırılmamıştır umarım.
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
o adam kesin önemli bir hasar almıştır en son göründüğünde kendinde değil
çok kötü kaza yapmış adam ya.düştüğü yerede çok yüksekten düşüyor boynuna darbeyi motordan tekrar havada alıyor ve boynu birkaç saniye havada sallanıyor i:
bence o adama hiç bişey olmamıştır.. kötü kaza ama ne bilim sanki bişey olmamış gibi geldi.
Motor çok kaldırmış adamı boynunda kesin birşeyler vardır bence,resmen Uçmuş..
O dustugu yerdeki kazıklar ne anlamadım. Hem bir tanesi hava boslukta asılı duruyormus gibi gorunuyor.
Motorda en kötü düşüş, yüksekten düşmektir. Adam yüksekten kontrolsuz olarak ters düşüyor. Dilerim o kazayı kimse yasamasın.
Sadobey
teş.ler kardeş eline sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)