Israrla kaçanlar, inatla kovalayanlar...
Reklamlar
-
25 Ağustos 2007, 04:47
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
25 Ağustos 2007, 05:50
ooo maşallah bakıyorum kitabı okumaya baslamısız
Ne güzel dimi öğrendikce daha baska bir zevk veriyor
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
25 Ağustos 2007, 06:14
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
27 Ağustos 2007, 12:39
kontra teknıgını az da olsa bılıyorum abım saolsun anlattı ....
-
27 Ağustos 2007, 12:46
2.video süper spin manyağı yaptılar adamı
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
27 Ağustos 2007, 15:14
Ben de kaçtım motorlan yakalayamadılar trafikte
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
27 Ağustos 2007, 15:28
Öncelikle ik videoda araba kullanan polis tek kelimeyle muhteşem.
Kontra tekniğine gelince evde kollar bir yana kalça ters bir yana denemeni tavsiye ederim.Hiç olmazsa kimse ne yapıyor bu demez.Anlamak çok kolay.Son olarakta cakalaz kaçma.Çünkü Türkiyede dur ihtarına uymazsan polisin ateş etme hakkı var.Niyazi olma 1 ceza için...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
27 Ağustos 2007, 15:51
videolar güzelmiş .. paylaşım için teşekkürler...
cakalaz adlı üyeden alıntı
Ben de kaçtım motorlan
yakalayamadılar trafikte
belki polisimizin mesaisi bitmiştir..... yoksa yakalardı...
-
27 Ağustos 2007, 16:08
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Marlboro Man adlı üyeden alıntı
Kontra tekniğine gelince evde kollar bir yana kalça ters bir yana denemeni tavsiye ederim.Hiç olmazsa kimse ne yapıyor bu demez.Anlamak çok kolay.Son olarakta cakalaz kaçma.Çünkü Türkiyede dur ihtarına uymazsan polisin ateş etme hakkı var.Niyazi olma 1 ceza için...
Yok valla direkt denedim, daha öncede yapıyordum ama farkında olmadan yapıyordum.
Bilinçli yapıldığında çok daha etkin bir sürüş kabiliyeti sağlıyor.
İki gündür motosikletten aldığım keyif milyon kat arttı.
Cerrahi'ye bir kez daha teşekkürler.
Cakalaz, nikotin abi haklı, sakın kaçma, katil değilsin hırsız değilsin, 3 kuruşluk ceza için ne kendinin nede polislerin hayatını tehlikeye atmamalısın, unutmaki onlarında aileleri, çocukları, eşleri, anaları, babaları var.
@banavurma
Rica ederim
-
27 Ağustos 2007, 17:08
hmmmm bu arada polsiten kacipta yakalanmak 15.500 ytl + hakim vs.vs.vs bilgilerinize
-
27 Ağustos 2007, 17:09
aYe adlı üyeden alıntı
Cerrahi'ye bir kez daha teşekkürler.
Benim yaptıgım birşey yok üstadım. Sen istedin geldin ögrenmenin yollarını benden daha uzman arkadaslar söyledi. hepsi bu ben sadece sizin gibi güzel bir insanla tanısma fırsatına nail oldum
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
28 Ağustos 2007, 22:24
Saol EmeĞpİne SaĞlik ArkadaŞim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)