Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Feci motor kazasının görüntüleri

REKLAM ALANI
    E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yok yok adamın boynu kırılmamıs sadece kaburgası zedelenmiş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı barisozcetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum toz bulutu görsen pistte yavaşlamazmısın sen yaw??? adam toz bulutunun içinden kopmuş geliyor belliki bi tehlike var neyine basıyosun o kadar??? bazıları yarış psikolojisi dicek şimdi....
    200-250 km hızla ilerlerken karar vermek kolay olamayabilir (gerçi hızlarını bilmiyorum ama 100 km hızla giderken bile durum böyle)

ani frenlemede arkadan gelenleride düşünmek lazım

toz bulutunu görüp sen yavaşlarsın,arkandan gelecek adam gaz kesmeyeyim diye düşünebilir bazı sebeplerden ötürü...

çok kısa anlar şonuçta,bu kadarını düşünme şansı olamayabilir

Motosikleti
    Honda CBR125R
    Evet adamin ciddi bir durumu yokmus, ilk carpma esnasinda olsa gerek leğen kemiğini kırmış ve 2 kaburgasını zedelemiş.. Tulum hakikaten iyi korumus adami, gerci biraz sans ve tecrube karisiminin da yardimi olmus elbette.. Kafa ustu ya da baska bir sekilde dusse ne olurdu bilemiyorum..

Motorcu tam gaz gidiyormus o ara, dolayisiyla 200-250 civari bir hizda oldugunu dusunmek mantikli sanirim..

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Surucu toz bulutundan ciktigi anda karsisinda kazali motoru goruyor , frene basmasi zaten olayi daha kacinilmaz yapmiyor . Cok iyi bir refleks ile en azindan kendini bariyerlere atabilirdi. Ilk dusme aninda bilinci yerinde idi kollarini topluyor fakat sonra motorun burun kismi kafasina carpior ve bilincini kaybediyor dusme aninda boyun boslukta oldugundan belli. O an tehlikeli bir an umarim bir sey olmamistir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaza kötü tabi.Bunun neredeyse karbon kopyası olmuştu 2 sene önce 125 cc de Thomas Luthi yapmıştı kazayı.Kalkıp koşmuştu sonra onu hatırlıyorum.Bu eleman da ufak tefek yara bereyle atlatmış diye biliyorum eurosport spikerlerinin anlattığı kadarıyla...Yani kaza feci görünüyor ama kaza yapanın akıbeti feci olmamış.Paylaşım için sağol
    ben de merak ediyordum. teşekkürler. kormalar çok ama çok önemli....
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    VFR-800
    ivmelenme anında fren bi mok a benzemior, motor kapnıo yere fakat hız aynı hız, sadece kontra ile kaçabilirdi, zaten motorda kaçıcaz durmaya çalışmak felaket getirır (bence)

velespit-cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09` cbr 125
    çok kötü bir kaza ucuz kurtulmus işte tam koruma burda goreve giriyor
    [COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)