Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motorcu kaza yapıyor umursayan yok

REKLAM ALANI
    lojistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xcg 150
    http://www.youtube.com/watch?v=vVVYtVipGDA

Video brezilyadan büyük ihtimalle . Tek kelime söyliyeceğim "YUH" bizim ülkemizdeki bilinçsiz yardımların bile gözünü seveyim ya.En azından din kardeşiyiz deyip canı gönülden yardıma koşuyoruz.
    Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Siyah YBR 125
    Aslına bakarsan yardım etmeyen yok değil ve bana kalırsa doğrusuda bu çünkü otoyol da tıkanıklık yaratmak daha çok tehlike arz edebilir trafiği kitlemenin sonucu ambulansın gelmeside engellenmiş olur...Ve sanırsam forumda vardı bu video...
    Aştım artık tek teker dolaşıyorum

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    yuuuuhh be ....... varmı boyle şey ya
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    en azın dan üz<erinden geçen olmadı adamlar hakkaten çok duyarsız
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Bizde olsa orda en az 10 tane motorcu olurdu valla geçen motorcuları sayamadım
    adamlardaki duyarsızlığa bak yavvf motorculuk ruhu kalmamış monotonluk ruhu kazanmışlar
    bu kadar olur hee

Motosikleti
    aprilia leo 150
    bir anlık dalgınlık kaza yapan motosiklet sürücüsünün başını fena halde derde sokacaktı neredeyse... şansı varmış....

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Bence de tıkanıklık yaratmamak ve yeni bir kazaya ihtimal vermemek için temkinli davranılıyor diye düşünüyorum....
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

Motosikleti
    kawasaki kle 500
    ardamlar korkudan duramıyor zaten yolda arkadaki araç vuracak diye yardım etmek istiyorlar ama otobanda durmak çok tehlikeli
    [COLOR="Red"]KASKINI TAK UZUN YAŞA EHLİYETİNİ AL POLİSE YAKALANMA [/COLOR][COLOR="Green"]kan grubu : 0 rh (+) pozitif[/COLOR][COLOR="Blue"] iletişim:viceroy@sakaryamotosiklet.com [/COLOR]

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    vay beee ama yardım eden de vardı yaw ama anlamadıgım sag da bir arac durdu kaza da onun yüzüden oldu .....
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

buralpdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık var
    çok pis bir noktada düştü , tünelin ağzında. sizlerde bilirsiniz gündüz tünele girdiğinizde (az veya çok) gözlerinizin ortama alışması 1-2 saniye sürer ve hiç bir sürücünün kazazedeye çarpmaması büyük şans, geç te olsa yardım edilmeside insanlık adına güzel birşey

lojistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xcg 150
    iyide bir motorcu duruyor siz hah tamam işte motorcu yardımlaşması diyorsunuz sonra adam bakıp bakıp gidiyor. Düşen adamın tipinimi beğenmedi ne?
    Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.

Motosikleti
    KISMETSE HYSOUNG GT 250 R
    abi ya orda arabanın teki bir fren yapsa daha çok kişi yaralanır hatta ölebilir yani o yüzden durmuyorla bence doğru olanda bu yani biraz rahatladıktan sonra ortam müdahele edilmeli ...
    Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    o motorcu o tünelde cehennemden çıktı Herşey olabilirdi, ama şükür ucuz atlattı. O şaşkınlıkla bile ben yapılan müdahaleyi çok kötü görmedim. Obareeeyy diyip üzerine atlayan da çıkmadı. Gerçekten verilmiş sadakası varmış
    herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Poturdak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler