http://www.youtube.com/watch?v=vVVYtVipGDA
Video brezilyadan büyük ihtimalle . Tek kelime söyliyeceğim "YUH" bizim ülkemizdeki bilinçsiz yardımların bile gözünü seveyim ya.En azından din kardeşiyiz deyip canı gönülden yardıma koşuyoruz.
http://www.youtube.com/watch?v=vVVYtVipGDA
Video brezilyadan büyük ihtimalle . Tek kelime söyliyeceğim "YUH" bizim ülkemizdeki bilinçsiz yardımların bile gözünü seveyim ya.En azından din kardeşiyiz deyip canı gönülden yardıma koşuyoruz.
Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.
Aslına bakarsan yardım etmeyen yok değil ve bana kalırsa doğrusuda bu çünkü otoyol da tıkanıklık yaratmak daha çok tehlike arz edebilir trafiği kitlemenin sonucu ambulansın gelmeside engellenmiş olur...Ve sanırsam forumda vardı bu video...
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
yuuuuhh be ....... varmı boyle şey ya
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
en azın dan üz<erinden geçen olmadı adamlar hakkaten çok duyarsız
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Bizde olsa orda en az 10 tane motorcu olurdu valla geçen motorcuları sayamadım
adamlardaki duyarsızlığa bak yavvf motorculuk ruhu kalmamış monotonluk ruhu kazanmışlar
bu kadar olur hee
bir anlık dalgınlık kaza yapan motosiklet sürücüsünün başını fena halde derde sokacaktı neredeyse... şansı varmış....
Bence de tıkanıklık yaratmamak ve yeni bir kazaya ihtimal vermemek için temkinli davranılıyor diye düşünüyorum....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
ardamlar korkudan duramıyor zaten yolda arkadaki araç vuracak diye yardım etmek istiyorlar ama otobanda durmak çok tehlikeli
[COLOR="Red"]KASKINI TAK UZUN YAŞA EHLİYETİNİ AL POLİSE YAKALANMA [/COLOR][COLOR="Green"]kan grubu : 0 rh (+) pozitif[/COLOR][COLOR="Blue"] iletişim:viceroy@sakaryamotosiklet.com [/COLOR]
vay beee ama yardım eden de vardı yaw ama anlamadıgım sag da bir arac durdu kaza da onun yüzüden oldu .....
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
çok pis bir noktada düştü , tünelin ağzında. sizlerde bilirsiniz gündüz tünele girdiğinizde (az veya çok) gözlerinizin ortama alışması 1-2 saniye sürer ve hiç bir sürücünün kazazedeye çarpmaması büyük şans, geç te olsa yardım edilmeside insanlık adına güzel birşey
iyide bir motorcu duruyor siz hah tamam işte motorcu yardımlaşması diyorsunuz sonra adam bakıp bakıp gidiyor. Düşen adamın tipinimi beğenmedi ne?
Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.
abi ya orda arabanın teki bir fren yapsa daha çok kişi yaralanır hatta ölebilir yani o yüzden durmuyorla bence doğru olanda bu yani biraz rahatladıktan sonra ortam müdahele edilmeli ...
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
o motorcu o tünelde cehennemden çıktı Herşey olabilirdi, ama şükür ucuz atlattı. O şaşkınlıkla bile ben yapılan müdahaleyi çok kötü görmedim. Obareeeyy diyip üzerine atlayan da çıkmadı. Gerçekten verilmiş sadakası varmış
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)