kamyoncu heryerde aynı mı???????
bu jant nasuuu kırıldı öyle yaw
bmw de ne gidiyo beaaahh
şunlara bakın nasılda uçuyolar
kamyoncu heryerde aynı mı???????
bu jant nasuuu kırıldı öyle yaw
bmw de ne gidiyo beaaahh
şunlara bakın nasılda uçuyolar
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ben biraz elden geçireyim dedim link'i
yaw bu filmi ben hatırlıyorum...gerçekten çok gomik...arabanın başına gelenler gomik olduğu kadarda sinir bozucuydu...filmin sonuna kadar arabanın başına gelenler pişmiş balığın başına gelmemiştir..
Bu nee laaaaaaaaaaaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sagol arkadaşım bende uraşıyodum yaw ama yanlışlıkla ikitane aynı konu açtım şimdide birini silmeye uraşıyom
noproblem..ancak sana şöyle diyeyim...şayet youtubedan video yayınlamk istiyorsan
www.youtube.com/watch?v=86ommrkxFk8
yazan adres çuğundaki sadece eşittirden sonraki kısmı (koyu harfle yazan kısım) kopyalayarak seçili metindeki (yt) tag'ları ekle butonuna yapıştırıyorsun...
ben de baya uğraşmıştım bu videoları forumda aynı pencerede nasıl yayınlandığını çözmek için...
teşekkürler dostum..mod arkadaşlarda kusuruma balmasın iki ker aynı konuyu actgım için yanlışlıkla oldu
puahhahaha zuahahhahaa muhahahaha ahahahahaha
ne diyek malesef öyle be kankam öyle ama harbide adamı üzer böyle bende ağlardım sonra arkasından koşmam bazokayla ateş açardım yada her neyse
düşünsene 600rr oluyor gözün gibi bakıyon sonra böyle oluyor tabi yaşarsan
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
ellerıne saglık cok keyıf aldım
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
benim favorim şu ucan enduro ve bmw kendimi onların yerine bir koydumda acaaaaaayip heyecanlı beaah
sen konuyu iki tane aç ondan sonra modlar kusura bakmasın de ohh vallahaaa
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Başlıklarınızın konu hakkında bilgi verir şekilde olmasına özen gösteriniz
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)