ben orjinalini dinledim...çok etkilendim....
işte aşk bu...söze gerek yok
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
valla klip süper şarkıda süper çok etkilendim
http://www.youtube.com/watch?v=Jgnkud7oXhA
bu da orjinali
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
gerçekçi olmak gerekirse bende yapardım aynısını ve gerekirse canımıda verirdim. bence sevgi de budur zaten!!!!
GT650R
bende izlemiştim bunu harika yapmışlar orjinal müziği on numara
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
paylaşımın için saol güzel klip miş.
98 Beygir.....
agladımm
durun yaa durun hemen dalga gecmeyın aglamadım delı mısınız erkek adam aglar mı
gercekten ama aglamadım
Ben de begenmedim işte oh olsun!
Duygusal da bulmadım ; sadece bu gözlerimdeki yaşlar da nedir ?
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Ben bunu daha öncede izlemiştim...
Ama bilemiyorum böyle bişeyi yapabilir miyim?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Arkadaslar klip süper.Senaryoyu düşünen harika bulmuş. Amma bi kadın için asla böyle bişi yapmam çünkü değecek kadın yok.Ta ki ben 60 yaşıma geldiğimde hala elimi tutacak kadar beni seven biri yanımda olursa ona zaten can feda.Şahsi görüşüm kadınlar menapoza kadar tamamen hormanlarının ve iç güdülerinin etkisi ile yaşıyorlar(Alfa dişi olmak,üremek,çiftleşmek).Yani yeşil gözlerime yazık olur.
barisozcetinden alıntıdırzuhahaaaaa katılıyorum ben şimdiki kızların hiçbirine vermem herhalde bellli mi olur denk gelir biri...bu ne ya kızın gözüne geliştirme banyosu dökülüyo körmü oluyo muhahaha, suyla yıka geçer bişi olmaz nıhahaha, ayrıca o banyoyu açık bırakamazsınız hemen bozulur, zaten güvenlik bandı vardır falan filan, türk filmi olmuş bu tam..
bu bir klipte olsa insan sevdiğine neden canımm der... çünkü canı olduğu için.. ona canını bile verebilir...tabiki bu sevgiye layık birisi olursa..
KIRMIZI BOĞA..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)