arkadaşlar böyle bişey var mı yaw ilk önce köpek itiyor sonra adam
arkadaşlar böyle bişey var mı yaw ilk önce köpek itiyor sonra adam
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
süperrrrrr yaaaaaaaa kadınlarrrrr ah kadınlar varya
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
npcn kanka hep böyleler işte rahat brakmazlar bizi
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
oy oy oy sancı geldi gülmektennn öyle gezdirilmez böyle gezdirilir dedi adam
puhahaha haa...
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
Aslında benzin harcamını azaltacak bir metot
Poturdak
adam gazı kapamasa iyi olur o kadın onu yakalarsa bilmem ne eder artık
Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.
çok güzel ya verilmişti bu izlemiştik
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bana o kadar komik gelmedi bi hayvana yapılan işkence.
(kurgu da olsa gülemiyorum)
acaba bende bizim rotweilerimi bağlasam böle çekermi
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
bunun neresi komik anlayamadım köpek öldürmek veya birşeyi katletmek ne zamandan beri komik bir eylem oldu hala çözemedim yarılanlar felan varmış çok komikmiş bence tam protesto edilecek bir reklam suziki bitti benim için şu an diyenlerde olabilir .... neyse gülün bakalım ağlanacak hale
Dream On Dream On Dream On
Dream until your dream comes true
daha konuyu açmadan anladım hangi video olduğunu.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Çok şahane bir video. Çok güldüm...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Bu gezinin sonunda kopek bı derı bı kemık kalmıstır kosmaktan herhalde eheheheh
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
bence katil kadındır arkadaşlar. yüksek tahrik var bu olayda. adam bir tur atıp gelip kadını da aynı şekilde aksiyona sokmalı bence.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ee olacagı bu tabi 1000 cc lik motorla sen git köpegi gezdir,birazda motor köpegi gezdirsin dimi yaa, daha zevkli olmuşdur..
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)