Güzel bir çalışma olmuş motorcu arkadaş son noktayı koymuş.
http://www.youtube.com/watch?v=bPk3-tsg9BY
Güzel bir çalışma olmuş motorcu arkadaş son noktayı koymuş.
http://www.youtube.com/watch?v=bPk3-tsg9BY
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
bravo ya ellerine sağlık çok güzel yapmış...paylaşım için teşekkürler...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
çok güzel çalışma olmuş, çok eğlendim, trafikte beni sinir edenlerden intikam almış kadar oldum
süper araba motoru farketmezse tank da arabayı farketmez bu kadar işte
Insan duz mantik bile yurutse, trafikteki kucuk araci onemser. Yani motosikletleri farketmeyen zihniyet duz mantik dahi yurutmuyor, durum bundan da vahim. Cunku duz mantik yuruten bir insan bile, yolda seyreden 2 tekeri, uzerindeki metal aksami ve can tasiyan surucuyu gorur, fark eder.
Video cok anlamli, hazirlayanlara helal olsun!
= = = Be Aprilia racer! = = =
muhaha çok iyi ya,içim serinledi
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Kısasa kısas yani, bilmem, mantıklı...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Güzel bir video.Hazırlayanların eline sağlık...
Ancak bunu Türkiyede yapmak istesek heralde bir kaç hafta tankla dolaşmak gerekir
Adam tankı görünce telefonu düşürüyor korkudan ki dövmeyemi kalkacak birde
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
o değilde benim aklıma birşey takıldı.. bunlar bu tankı nerden bulmuş...
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
Bi de seni görmedim pardon diyor sonunda Çok güzel ya.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ohh su ılk arabanın olduu olayın aynısı dun basıma geldı :D walla keske onun ustunden gecseymıs o tank daha bi rahatlardım :D
Le'Maniac
Ya-ma-ha :)
eski sinema film müziğiii
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
zuhahahahahahahapuhahaha acaba kimle konuşuyordu
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
İngiltere hükümetinin yaptığı bir reklam arkadaşlar,
görüyoruz ki hükümet nası çalışıyor...
çok da güzel eziyo ohh içim cız etti hehehe...
bide arkadaşlar ingiltere de tank kullanmak serbest tabi bütün silah donanımlarını kaldırarak... hatta bi tane sarı bir tank var ortalıkta dolaşan paletleri de plastik zemine zarar vermesin diye,
birde cakalaz,
Evet bir film müziğidir kendileri,
Film 1973 yapımı The Sting dir, 7 oskar kazanmıştır, Paul Newman ve Robert Redford başröldeler, çok eğlenceli bir film tavsiye ederim izleyin kesin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)