Bir anlam veremedim
http://www.youtube.com/watch?v=cVH3fe2Uz6c
Bir anlam veremedim
http://www.youtube.com/watch?v=cVH3fe2Uz6c
baş rolünü mel gibson un oynadıgı filmdeki o cetelerdeki adamlara benziyolar adam bide g-string giymiş yani kocaman bir O (yuvarlak)
O BİR HAYATTIR
Tovbe tovbe ya Allah akıl fıkır versın
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ben anladımda burdan sölemek dogru olamaz
tobe tobe bısey soylerdım sımdı ama olmaz...şaşşşşııırrrrmmmııışşşşş bunlar ya...baska bısey dıyemıcem
bunlar aç karnına içilen votkanın etkileri olsa gerek...
allah akıl fikir versin, benden uzak tutsun....
hay sizinnn be o ......................... motorun sesi sinek vızıltısı gibi
puhauheuaheuahuheaahuheuahuehuaheuahuaaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motor iki zamanlı ondan öle vızıltı gibi sesi.. gey arkadaşlar fantazi yapmış.. adı üstüde fantazi .. siz hiç g-string giyen normal erkek gördünüzmü ..
bide safmış gibi bunların amacı ne diye başlık açmışınız. Amaç belli
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
demekki fazla motur delisi olmamak lazım yoksa böle contayı yakarsın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
allah akıl fikir versin ...
nerdeee buldun bu manyakları ben iki aydır ariyom bunları belediyeye şikayet etmiştim onları yakalayın kaçmasın lar haaaa haaaahaaaaaaaaaaaaaaaaallahta sizi güldürsün
Barış ve kardeşlik, çevrecilik ve global ısınma, tema, meşe, palamut, erezyon, korezyon, baba benii okulaa göndeerrrrr
motor delısı dıe bunlara dıolar sanırım ama baya abartmıslar bunlar kısa fılm cekmısler heuaheuahe
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
hepimiz aynı kanıdayız değil mi arkadaşlar :D
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
adamlar manyak daha ne olsun ki..
98 Beygir.....
aptal bunlar hemde duble aptal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)