Çaldıkları motorları toplayıp parçaladıkları yeri videoya çekip youtube e koymuşlar.
dinsizin hakkından imansız gelir.
hem dinsiz hem imansız olursa onun hakkından kim gelir acaba?
http://www.youtube.com/watch?v=erjIwJnV9BY
Çaldıkları motorları toplayıp parçaladıkları yeri videoya çekip youtube e koymuşlar.
dinsizin hakkından imansız gelir.
hem dinsiz hem imansız olursa onun hakkından kim gelir acaba?
http://www.youtube.com/watch?v=erjIwJnV9BY
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
tiplerine bak diyecek bişey yok aklıma gelen küfürlerin yetersiz kaldığı an şu an
şerrefsizler Allah belanızı versin. daha dün çaldım diyor bir de sen sabır ver ya rabbim
==============================
==============================
Söyleyecek söz bulamıyorum.Yalnız elime bi geçirirsem bir tanesini...
youtubeden polisler hız vs konularda ceza kesiyorlar hadi buyrun bakalım. adam ağzıyla ve sıfatı belli olcak sekilde dün ÇALDIM diyor. tutuklasınlar bakalım.
Eğer bu görüntüler mizansen değilse resmen suç duyurusu anlamındadır ve savcılarımızın işlem başlatmaları gerekmektedir.
şerehsizler ulnan benim motosiklette öle bişi yapcaklar varya...
2. sınıf insan müsveddeleri...
Bu adamların ne olduğunu ne kadar gariban,zavallı aciz ve hayvan bile demem çünkü hayvanlara hakaret olur ,anlamak için diğer çektiklri videoları izleyin.Bu adamlar bence birtek çalmıyorlardırda gaspta ediyorlardır,insanları darpta ediyorlardır.Şerefsiz ... neyse küfür yazsam kurallara ve size saygısızlık olur ama anladınız siz onu
Nasıl yapabiliyorlar bunu, kimlik tespiti filan yapılamaz mı ? Motoru çalınan kişi motorunu görse şikayet edebilir mi ?
Tiplerinde hayır yok ki zaten, pislikler.. Ciğersiz herifler....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
pislik adamlar işte...videoyu koyan denyonun diğer videolarınada bir bakayım dedim..ölümüne köpek dövüşü, çalıntı motor,motor yarışı, bıçakla şov,.. vs ...
karakteri bozuk gençler...dövsen hapise atsan ne olcak ...koca bir hiç....iki gün sonra yine serbest, yine devam...
Tiplerinde meymenet yok ki a.k..Konuşmayı beceremiyorlar daha..Geliyorlar büyük şehirlere terör estiriyorlar işte şerefsizler..BU video gerçekse ve yetkililer bir işlem başlatmazsa yazıkları olsun derim..
youtubeda yapılan yorunma sonuna kdr katılıyorum dicek ne varki allah güldürmesin bunun gibileri
true love..
Drift Religion
Ben bunun ya gerçek olabileceğine bir insanın bu kadar yüzsüz olabileceğine inanmadığımdan ya da tiplerin ciddiyetsiz ve toy duruşundan ortada sadece iki mopet ve iki bisiklet oluşundan ayrıca bir mopetin üstünde filme alan adamın ismi "cuko" yazdığından vs. sebepten gerçek olduğuna inanmadım. Eğer bu görüntüdeki şahıslar ciddi ise umarım bu görüntüler delil sayılarak haklarında işlem yapılır. Fakat ciddi değillerse cahilliklerine yansınlar derim, yaptıkları ne kadar yanlış böyle garip şeylere özenp klip yapıp gülmeleri ne kadar enteresan...
Bir de arkadaşlar adamlara küfrediyoruz kızıyoruz da, daha suçları bile kesinleşmemiş. Şuçu kanıtlanana kadar her şahıs masumdur, yargısız infaz yapmayalım...
Sallandıracan bunları bak bir daha yapan çıkıyor mu ?
Benim ödediğim vergilerle içerde paşalar gibi bakılıyor bu it sürülerine!
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Tipe bak çay demle. Eğer bunlar gerçekse bu insanlar küfürden daha fazlasını hakediyor ve görevliler acil olarak enselemeli bunları yok şakaysa espiri yapıyorlarsa akılları sıra,küfür yemek için yapmışlardır zaten...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)