Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Çalıntı motor atölyesi

REKLAM ALANI
    dinmeyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 RR 8
    Çaldıkları motorları toplayıp parçaladıkları yeri videoya çekip youtube e koymuşlar.

dinsizin hakkından imansız gelir.
    hem dinsiz hem imansız olursa onun hakkından kim gelir acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=erjIwJnV9BY
    sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    tiplerine bak diyecek bişey yok aklıma gelen küfürlerin yetersiz kaldığı an şu an

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şerrefsizler Allah belanızı versin. daha dün çaldım diyor bir de sen sabır ver ya rabbim
    ==============================
    ==============================

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı richy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şerrefsizler Allah belanızı versin. daha dün çaldım diyor bir de sen sabır ver ya rabbim

hakikaten yaaaaaa bi ansan caldığı malı övermi daha dün caldım demesi hasbinallh dedirtiyor
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

kasabalı_45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yeniden Yamaha Crypton-R

Söyleyecek söz bulamıyorum.Yalnız elime bi geçirirsem bir tanesini...

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    youtubeden polisler hız vs konularda ceza kesiyorlar hadi buyrun bakalım. adam ağzıyla ve sıfatı belli olcak sekilde dün ÇALDIM diyor. tutuklasınlar bakalım.

ilhandogru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 ZAT
    Eğer bu görüntüler mizansen değilse resmen suç duyurusu anlamındadır ve savcılarımızın işlem başlatmaları gerekmektedir.

Motosikleti
    MZ 125
    şerehsizler ulnan benim motosiklette öle bişi yapcaklar varya...

kasabalı_45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yeniden Yamaha Crypton-R
    2. sınıf insan müsveddeleri...

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    Bu adamların ne olduğunu ne kadar gariban,zavallı aciz ve hayvan bile demem çünkü hayvanlara hakaret olur ,anlamak için diğer çektiklri videoları izleyin.Bu adamlar bence birtek çalmıyorlardırda gaspta ediyorlardır,insanları darpta ediyorlardır.Şerefsiz ... neyse küfür yazsam kurallara ve size saygısızlık olur ama anladınız siz onu

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Nasıl yapabiliyorlar bunu, kimlik tespiti filan yapılamaz mı ? Motoru çalınan kişi motorunu görse şikayet edebilir mi ?
    Tiplerinde hayır yok ki zaten, pislikler.. Ciğersiz herifler....
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı superzzt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu adamların ne olduğunu ne kadar gariban,zavallı aciz ve hayvan bile demem çünkü hayvanlara hakaret olur ,anlamak için diğer çektiklri videoları izleyin.Bu adamlar bence birtek çalmıyorlardırda gaspta ediyorlardır,insanları darpta ediyorlardır.Şerefsiz ... neyse küfür yazsam kurallara ve size saygısızlık olur ama anladınız siz onu
    büyük ihtimalle bulundukları çevrede lakaplarıyla tanınan kişiler,ama ben hangi ilden olduklarını anlayamadım,bu adamlara diğer ilgi alanlarından bağlantı kurulabilir,köpek veya güvercin
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    aprilia leo 150
    pislik adamlar işte...videoyu koyan denyonun diğer videolarınada bir bakayım dedim..ölümüne köpek dövüşü, çalıntı motor,motor yarışı, bıçakla şov,.. vs ...

karakteri bozuk gençler...dövsen hapise atsan ne olcak ...koca bir hiç....iki gün sonra yine serbest, yine devam...

Tiplerinde meymenet yok ki a.k..Konuşmayı beceremiyorlar daha..Geliyorlar büyük şehirlere terör estiriyorlar işte şerefsizler..BU video gerçekse ve yetkililer bir işlem başlatmazsa yazıkları olsun derim..

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    youtubeda yapılan yorunma sonuna kdr katılıyorum dicek ne varki allah güldürmesin bunun gibileri
    true love..

Drift Religion

Ben bunun ya gerçek olabileceğine bir insanın bu kadar yüzsüz olabileceğine inanmadığımdan ya da tiplerin ciddiyetsiz ve toy duruşundan ortada sadece iki mopet ve iki bisiklet oluşundan ayrıca bir mopetin üstünde filme alan adamın ismi "cuko" yazdığından vs. sebepten gerçek olduğuna inanmadım. Eğer bu görüntüdeki şahıslar ciddi ise umarım bu görüntüler delil sayılarak haklarında işlem yapılır. Fakat ciddi değillerse cahilliklerine yansınlar derim, yaptıkları ne kadar yanlış böyle garip şeylere özenp klip yapıp gülmeleri ne kadar enteresan...

Bir de arkadaşlar adamlara küfrediyoruz kızıyoruz da, daha suçları bile kesinleşmemiş. Şuçu kanıtlanana kadar her şahıs masumdur, yargısız infaz yapmayalım...

Alıntı dgrmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir de arkadaşlar adamlara küfrediyoruz kızıyoruz da, daha suçları bile kesinleşmemiş. Şuçu kanıtlanana kadar her şahıs masumdur, yargısız infaz yapmayalım...
    Böyle bir şeyin şakası yapılmaz ama dostum..Bir sürü motorcunun bu konuya ne kadar hassas olduğunu bilip de çalıntı motor atölyesi diye video koyarsan gelecek küfürlere de hazırsın demektir..

Alıntı Göki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle bir şeyin şakası yapılmaz ama dostum..Bir sürü motorcunun bu konuya ne kadar hassas olduğunu bilip de çalıntı motor atölyesi diye video koyarsan gelecek küfürlere de hazırsın demektir..
    Bu da var tabi, bu konuda haklısın...

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Sallandıracan bunları bak bir daha yapan çıkıyor mu ?

Benim ödediğim vergilerle içerde paşalar gibi bakılıyor bu it sürülerine!
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    Tipe bak çay demle. Eğer bunlar gerçekse bu insanlar küfürden daha fazlasını hakediyor ve görevliler acil olarak enselemeli bunları yok şakaysa espiri yapıyorlarsa akılları sıra,küfür yemek için yapmışlardır zaten...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)