Sen profiline Transalp yazma cesaretini göstermişsin ya Bana rağmen
Video çıkmamış ama
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Biz düz yolda tutamıyorum motoru adam buzların üstünde dans ediyor.
Helal olsun Takdir-i İlahi baska ne denirki...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Denemeye kalkanlar cikmasin kis aylarinda?
= = = Be Aprilia racer! = = =
adam manyak söylenecek bişey yok canını buzda bulmuş buzda verecem diye uğraşıyor herhalde
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
helal olsunnn .....
Yaavv aynı ben gibi sürüyo çocuk, biraz tekniği zayıf ama..
Poturdak
helal olsun baska bısey demıyorum.
Evet tekniğinde iş yok
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
bakıyorum ki yonetıcıler uyarmamıs ben uyarayım barı sıte ıcınde buyuk harfle yazılmaz ayıp mesajını duzeltmenı rıca edıyorum
cross motorla daha zevkli olurmuş gibi görünüyo sanki.
bir zamanlar kar yağarken scooter kullandığım günler geldi aklıma nedense.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
motosikletin lastikleri çivili olduğu için yol tutuşu asfalt gibi, çivilerin uzunluğu neredeyse 2 cm oluyor. memleketleri buzdan olunca adamlar buza alışmak zorundalar.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
şaka değil misilent::
kontrolsüz güç güç değildir
HONDA CBR 1100 XX
varan biiiiiiiiiiiiiir: motorsiklet değil motosiklet
varan ikiiiiiiiiiiiiiii: adamın gittiği yerlere buzun daha mat rengi birşey dökülmüş tahminen tuz veyahutbuzun üstünü kapatacak lapa lapa yağmış kar
varan üçççççç: bu hareketler imkansızzz
arkadaşlar adamın motoru sürdüğü pist buz değilde toprak olabilir mi?siyah beyaz çekildiğinden öyle görünüyo olmasın.çünkü eğer buz sa etraftaki teplerde yada ne biliyim evlerin çatılarında orda burda birazcık da olsa kar olması gerekmiyo mu?etraf tertemiz.bana sanki bi köy ortasındaki boş araziymiş gibi geldi.ne dersiniz?
Arkadaşlar, belki birçoğunuza inanılmaz gibi geliyor bu tür şeyler ama yurtdışında buz üstünde yapılan motosiklet yarışları var. Bütün iş lastikte bitiyor. Slick yarış lastiğiyle yağmurda, yağmur lastiğiyle kuru yolda nasıl gidilemiyorsa, buz üstünde de normal lastikle gidilemez. Buzda gitmek için özel olarak üretilmiş çivili lastikler var, lastik olduktan sonra buzda gitmişsin, asfaltta gitmişsin farketmez...
Bakınız, aşağıdaki resim buzda yapılan yarış ile ilgili...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)