adamın hiç sucu yok bu durumda yaa yaLNız tebrik ediyorum eldiveninden kaskına tam korumaLı arkadaşımız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Gercekten cok guzel Bazı koruma kullanmayan bana bır sey olmaz dıyen arkadasların ızlemesı gerek
sen ıstedıgın kadar yavas ve duzgun gıt
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
verilmişti herhalde.ama yinede teşekkürler paylaştığın için...bu arabalardan nedir çektiğimiz ya adam el frenni çekip ters ters gitmeye kalkışacaktı herhalde...yazıkkkk yazıkkk....full koruma gerçekten çok önemli
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
kesınlıkle korumanın onemı cok yuksem ve motorcunun yerden kalkmaması yanına gelenlerınde kaskını cıkartmaya falan calısmaması ben burda bı kazaya sahıt oldum gelen herkes ılk yardım uzmanı kesıldı adamın kaskını falan cıkartmaya kalktı allahtan bızım soyledıklerımızın ardından bıraktılar..
korumalar ne kadar önemli ise kazadan sonra çeveden yetişenlerin yardımları ve konuşmalarıda kazazedenin morali açısından çok önemli...
yardıma gelen kadının gögüs frikikleri kazadan daha kötü
öyle birinin yardım etcegini bilsem kendim yere atarım kendimi :D
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
paylaşım için teşekkürler frikikler hakkında yorum yapmak istemiyorum
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
Evet burda verilmisti ama tekrar ızlemek guzeldı.Yanlız arabanın ne yapmaya calsıtıgnı anlasmıs degılım :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Bir türlü video'yu açamadım, benim kullandığım makina ile ilgili bir hata zannedersem. Yine de paylaşım için teşekkürler...
saatte 80 km/h hızla gidiyor gibiler(yol çizgilerin kaybolma hızından çıkardığım sonuç.
aralarındaki mesafe hemen hemen 2 beyaz çizgi ve 2 beyaz çizgi arasındaki çizgisiz kısım = 12 metre ,, hadi en fazla 15 metre olsun.
(beyaz çizgi uzunlukları = 3 metre
çizgisiz kısım uzunluğu = 6 metre)
sonuç : 80 le gidiyorsanız uygulamanız gereken takip mesafesi 15 metre değildir
Yorumlardaki frikiki duyunca izledim hakkatten izlemeye değer.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
her şey ii güzelde o gri zekalı araba ne yapmaya çalışıyor.. neden geri dönüyor. geri dönse nereye gidecek.. yarabbim ne aptallar var.. şimdi bu motorcu kalkbilse bu dallamanın azını yüzünü eline verse suç motorcuda olur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sağ şeritteki gri renkli araba bana pek geri dönüyor gibi gelmedi. benim anladığım kadarıyla sağ şeritteki trafik daha yavaş akıyor ki normali de budur zaten
belki en fazla biraz gaza basıp motorun kaçabileceği ufak bir cep yaratabilirdi çünkü önündeki araçla arasında yeterli mesafe var gibi gözüküyor ancak öyle olsa bile motorun o hızdayken o cepe girebileceği kuşkulu.
gerçektende tam korumanın kullanılmasının en önemli örneklerinden birisi olması lazım bence
DRİFT RELİGİON
http://www.youtube.com/watch?v=3AXLz...elated&search=
yunanistandan kadın arızaları...
AKIN FİDAN
Otomobil sürücüsüne dikkatli bakın.Videonun başında normal hızla, ve önündeki araçla arasında uygun mesafe bırakarak seyrediyor.Fakat öndeki araç çok az da olsa yavaşlamaya başladığında muhtemelen birşeyler yemek, telefonla konuşmak veya radyoyu kurcalamak gibi bir işle meşgul.Öndekine çok yaklaşınca da panikleyip sert fren yapıyor ve direksyonu kırıyor; sonuç yarım spin, kabak da malesef bizim motorcu arkadaşın başına patlıyor.
Burdan çıkarılacak önemli bir ders var.Trafikte seyrederken -hangi araçla olursa olsun- dikkatimizi dağıtacak şeylerden %100 kaçınmalıyız.Sonuçta araba sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği motorcu arkadaşın hayatına malolabilirdi.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şimdi video'yu izledim, shrieker en doğru yorumu yapmış, çok çok enteresan bir kaza. Yapacak hiçbirşey yok çok beklenmedik bir hareketle motosikletin önüne kırmış... Hani beklenmediği bekle derim de her zaman trafikte bu gerçekten çok tuhaf bir durum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)