Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

kasktakı kameradan sanıye sanıye kaza anı (verıldıyse ozur dılerım ben bualamadım)

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    adamın hiç sucu yok bu durumda yaa yaLNız tebrik ediyorum eldiveninden kaskına tam korumaLı arkadaşımız
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Gercekten cok guzel Bazı koruma kullanmayan bana bır sey olmaz dıyen arkadasların ızlemesı gerek
    sen ıstedıgın kadar yavas ve duzgun gıt
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

velespit-cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09` cbr 125
    verilmişti herhalde.ama yinede teşekkürler paylaştığın için...bu arabalardan nedir çektiğimiz ya adam el frenni çekip ters ters gitmeye kalkışacaktı herhalde...yazıkkkk yazıkkk....full koruma gerçekten çok önemli
    [COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]

kesınlıkle korumanın onemı cok yuksem ve motorcunun yerden kalkmaması yanına gelenlerınde kaskını cıkartmaya falan calısmaması ben burda bı kazaya sahıt oldum gelen herkes ılk yardım uzmanı kesıldı adamın kaskını falan cıkartmaya kalktı allahtan bızım soyledıklerımızın ardından bıraktılar..

Motosikleti
    aprilia leo 150
    korumalar ne kadar önemli ise kazadan sonra çeveden yetişenlerin yardımları ve konuşmalarıda kazazedenin morali açısından çok önemli...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    yardıma gelen kadının gögüs frikikleri kazadan daha kötü

Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yardıma gelen kadının gögüs frikikleri kazadan daha kötü
    he valla
    kazardır olur
    ama herkese böle biri yardım etmez

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    öyle birinin yardım etcegini bilsem kendim yere atarım kendimi :D
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

bende_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    paylaşım için teşekkürler frikikler hakkında yorum yapmak istemiyorum
    isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Evet burda verilmisti ama tekrar ızlemek guzeldı.Yanlız arabanın ne yapmaya calsıtıgnı anlasmıs degılım :(
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Bir türlü video'yu açamadım, benim kullandığım makina ile ilgili bir hata zannedersem. Yine de paylaşım için teşekkürler...

kemalkemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    saatte 80 km/h hızla gidiyor gibiler(yol çizgilerin kaybolma hızından çıkardığım sonuç.
    aralarındaki mesafe hemen hemen 2 beyaz çizgi ve 2 beyaz çizgi arasındaki çizgisiz kısım = 12 metre ,, hadi en fazla 15 metre olsun.
    (beyaz çizgi uzunlukları = 3 metre
    çizgisiz kısım uzunluğu = 6 metre)

sonuç : 80 le gidiyorsanız uygulamanız gereken takip mesafesi 15 metre değildir

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Yorumlardaki frikiki duyunca izledim hakkatten izlemeye değer.
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    her şey ii güzelde o gri zekalı araba ne yapmaya çalışıyor.. neden geri dönüyor. geri dönse nereye gidecek.. yarabbim ne aptallar var.. şimdi bu motorcu kalkbilse bu dallamanın azını yüzünü eline verse suç motorcuda olur
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

kemalkemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    sağ şeritteki gri renkli araba bana pek geri dönüyor gibi gelmedi. benim anladığım kadarıyla sağ şeritteki trafik daha yavaş akıyor ki normali de budur zaten
    belki en fazla biraz gaza basıp motorun kaçabileceği ufak bir cep yaratabilirdi çünkü önündeki araçla arasında yeterli mesafe var gibi gözüküyor ancak öyle olsa bile motorun o hızdayken o cepe girebileceği kuşkulu.

ERYİLMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R1 06
    gerçektende tam korumanın kullanılmasının en önemli örneklerinden birisi olması lazım bence
    DRİFT RELİGİON

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    http://www.youtube.com/watch?v=3AXLz...elated&search=

yunanistandan kadın arızaları...
    AKIN FİDAN

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Otomobil sürücüsüne dikkatli bakın.Videonun başında normal hızla, ve önündeki araçla arasında uygun mesafe bırakarak seyrediyor.Fakat öndeki araç çok az da olsa yavaşlamaya başladığında muhtemelen birşeyler yemek, telefonla konuşmak veya radyoyu kurcalamak gibi bir işle meşgul.Öndekine çok yaklaşınca da panikleyip sert fren yapıyor ve direksyonu kırıyor; sonuç yarım spin, kabak da malesef bizim motorcu arkadaşın başına patlıyor.

Burdan çıkarılacak önemli bir ders var.Trafikte seyrederken -hangi araçla olursa olsun- dikkatimizi dağıtacak şeylerden %100 kaçınmalıyız.Sonuçta araba sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği motorcu arkadaşın hayatına malolabilirdi.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Şimdi video'yu izledim, shrieker en doğru yorumu yapmış, çok çok enteresan bir kaza. Yapacak hiçbirşey yok çok beklenmedik bir hareketle motosikletin önüne kırmış... Hani beklenmediği bekle derim de her zaman trafikte bu gerçekten çok tuhaf bir durum...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)