scooter parçapinçik oluyo.
adam gidici gibi.
http://www.killsometime.com/video/video.asp?ID=991
scooter parçapinçik oluyo.
adam gidici gibi.
http://www.killsometime.com/video/video.asp?ID=991
MoToCroSS RuLeZZ
off abiçok kötü kaza insallah adama bisey olmamıstır yazık ya motor sürücüsü çok dikkatsiz geçiyo karsıya insan bi sağına bi soluna bakar dimi
daha önce hatırlarsam vardı bu video forumlarda ama yinede paylaşım için saol ders çıkarmamız lazım bunlardan
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Yol motorun arkadaşlar araba kırmızıda geçiyor yanilmıyorsam
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Evet yol motorun ama yinede bi bakması lazım yola... demekki sadece bizim ülkede değil bu kazalar ışığa uymayanlar.. ilk önce kendi tedbirinide alıcaksın her ihtimali göz önünde bulundurucaksın.. yoksa sonuç bu... gerçekten kötü bişey.. haklı olduğun halde yerde uzanıp yatıyorsun...o adamda koşa koşa gidiyor yerde yatana hiç bakmıyor nasıl iş anlamadım...adam can çekişiyor..
KIRMIZI BOĞA..
motorcunun hatası yok ama tabi öle bi ayının geleceeni tahmin etmeli sezgisel davranmalı
görmüyormu ki arabanın geldiğini heralde arada duvar filan var.
MoToCroSS RuLeZZ
2 motorcu iplememiş farkındaydsanız basmış gidiyorlar vay be bide olsa bu olmaz işte .....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Yok ben çok kötü oluyorum, artık izlememe kararı aldım.. Anında mideme ağrı giriyor, dayanamıyorum artık.. :(
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bu kazaları yayınlamayın ya. Sadece motosiklet tehlikeli araç sanki. Yani foruma girmeyeceğim böyle olursa. Tüm motor hevesini bitirirsiniz.
Barış Akarsu'nun kazasında araba teneke kutu gibi ezildi 4 teker kurtaramadı malesef.
Tren en güvenli araç mı? Hızlı tren kazasında ölenleri hatırlayın.
Yayalar en korumasız kişiler trafikte. Eeee yürümeyelim mi?
Paranoyak oldu forum. Yüzlerce kişiyi de motosikletten soğuttuk. Bravo.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
yok yaw kim soğuyacak tecrübe ve tedbir alınır hiç değilse kimse tuttğu takımı hep yeniliyor diye değiştirmez heralde.
MoToCroSS RuLeZZ
Paylaşım için saol ama motorcunun gunahı ne ki ??
Yazık olmuş...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
arabayı kullanan hayvan kırmızıda geçerken çaprmış.fakat motorcununda biraz
temkinli grimesi lazımmış yola.böyle kırmızıda geçenler oldukça benzeri kazları
daha çok izleriz.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
izleyince ben yapmış kadar oluyorum kazaları....yürek dayanmıyo ama izlemekten de alıkoymuyorum kendimii...üzüldümm çok...
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
vay canına ya olmaz böyle bı şey usta adam resmen ölüme atlamış ya aman allahım kımsenın başına vermesın kaza bela hele böylesini aman arkadaşlar biz ne kadar iyi binici olursak olalım herzaman etraftakı araçlara dikkat edelim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
motor felan bahane arkadaşlar takdir-i ilahi.....şuda bir gerçektirki motorda kaporta bizleriz arabada az buçuk kurtulma şansı oluyor ama motor kullanmak gerçekten çok ciddi sorumluluk istiyor allah kimseye o anı yaşatmasın inş..
Araba resmen kırmızıda gecmıs barız motora yesıl yanıyor serefsız herıf :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)