Tum Motor Tutkunlarının gitmesi görmesi ve yaşaması gereken bir yer
Saigon VIETNAM dan Bir kavşak görüntüsü
http://media.putfile.com/SaigonIntersection
Tum Motor Tutkunlarının gitmesi görmesi ve yaşaması gereken bir yer
Saigon VIETNAM dan Bir kavşak görüntüsü
http://media.putfile.com/SaigonIntersection
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
one ya motordan bol şey yok
hele iki ışık karşı karşıya yanınca hepsi birbirine giriyor
hey maaşallah karınca gibiler.
meueheh
cok fena ya
Araba kullanılmazki burda
Karınca yuvası gibi
ben arabalı trafiği tercih ederim şahsen
bu ne ya böyle ben motor kullanmaktan vazgectım
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
hahahahaha bu ne yaw gelde gülme ama oralar öyle çünkü motor az yakıyor
acaba markaları ney
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
arabalar motosikletleri del motorlar arabakarı sıkıştırıyo dünya tesinemi döndü nedir
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Bu ne yaa..... Araba yokki... Birde derler motoru teşvik edin herkes motora binsin....
Vazgeçtim....Demiyom....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abı ben bunu almıyım yav cok fena bısey kım nerde ne yapıyo nereye donuyo nerden geldı bellı deıl..
Sahsen gittim gordum ilk gittigimde motorun altında kalıyordum ısıkları bıle kımse dınlemıyor!!!
genelde ÇİN malı ve coğu elektrikli
Hatta daha guzeli var dinamonu)) once duz yolda sen pedala kuvvet gıdıyorsun sonra o senı goturuyor!!!
ALLAH senı ınandırsın markettin kapısından cıkarken bıle korkudan saga sola bakıyorsun
Deme zaten ALP yıllardır motor ıstıyordum (asaletinden dolayı)yaş 30 oldu yenı aldım ama cocuklardan ordan burdan cıkan ınsanlardan bıle su anda gına geldı Bu aleti ben Zevk olsun dıye tadını cıkarmak için adam gibi kullanmak için aldım ama bakıyorum millen atlet don kullanıyor off off
Sen ben olsak bizide sıkıstırır bunlar merak etme
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Ben böyle bir şehirde yaşamayı isterdim baksana her yer motor süper olur ya aslında böyle bir yerleşim kurmak lazım TÜRKİYE'de
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Gerek yok o kadar kalabalık olmaya, o zaman diğer insanlardan farkımız ne olacak..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
motorlara birden fazla kişi bindimi ondaki zevk kalırmı nadir kişiler binsinki bizim digerlerınden farkımız adı ustune hız tutkunların
walla bende araba trafigine razıyım
İşin güzel yanı Bir araba motorsiklete yada bisiklete çarptığı zaman otomatik olarak suçlu konumda çünkü yasaların hepsi motorsikletlerden (bisikletlerden )yana çünkü motorsiklet kullanan bir insan trafikte daha üstün bir konumda sebebi Ülke ekonomisine araba kullanmamakla beraber katkıda bulunması.
bizim ülkemizde de keşke araba kullanmak yerine motorsiklete teşfikte bulunulsa ve motorlular Trafikte ikinci sınıf araç yerine birinci sınıf araç muamelesi görse güzel olmaz mı?
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
izleyince birden motordan soğudum gamyonla gezecem aralarında
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Böyle rezalet trafik görmemiştim. Karınca gibi maazallah...
"Motosiklet Özgürlüktür."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)