Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Adam Denge unsuru icin yaratılmıs :)

REKLAM ALANI
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.youtube.com/v/u1FVNPDuCvM

Beceremedik sanırm bir arkadasım yardım edebilirmi acaba sunu gommek icin foruma. Birde nasıl yapıldıgını söylerlerse sonrakilerinde kendimde yapabilirim
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    necobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    piaggio hexagon 150
    sen tam olarak linki ver ben foruma atayım

Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    bu tip gösteriler o kadar ilgini çekiyorki 600r alacak olman beni endişelendiriyor..inşallah motorunuda alınca bunları denemezsin..gözlerinden öperim..hoşca kal
    2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT

Yok abim insallah o gaza gelmeyiz. onları yapmak istedigimden degil insanların bu denli nasıl dengeyi koruyabildikleri ve nasıl bu kadar uc noktalarda gezebildikleri beni dusunduruyor. Kısmet işte Rabbimde onlara bu yetenegi vermiş.
    ellerinizden öperim abicim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)