Erkeklerin kaplan görünmeye çalışıp kedi gibi olması gibi mikadınların şartları zorlayıp iyi şoför görünmeye çalışmaları gibi birşeydir.
Erkeklerin kaplan görünmeye çalışıp kedi gibi olması gibi mikadınların şartları zorlayıp iyi şoför görünmeye çalışmaları gibi birşeydir.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ama abi sus sus nereye kadar ya, hayır eskisi gibi değilim uslandım diyorum nereye kadar.. Biliyosunuz feminist olduğumu.....
la kalabalık gelseler ne, arkanda kaplan görünümlü kedigillerden ben varım sana ne olur
Neyse uzatmanın anlamı yok....
benim rızkımsın, başkalarına yedirmembol_etli_yiyecek adlı üyeden alıntı
iyi olan kazansın diyorum
Delinin biri kuyuya bir taş atmış,40 akıllı çıkaramamış
Born To Be wild,Live to Ride...
abi sen iyisine rastlamışın demekki.şanslısın o zaman.
bunların hepsi istense yapılamayacak şeyler ama bayanlar yapabiliyo.yolda ne zaman bi bayan görsem yolun kenarındaki kuma kadar kaçarım.her an üsyüne gelme tehlikesi var.sıkışık trafikte bayanların kullandığı araçların arkasında durmam.bi defa durdum ondada cantı patlattım öndeki bayan freni kökleyince.
ama bie istisna çıktı karşımıza.e-5 te istanbula giderken bayan sürücünün biri resmen yolda bizimle dalga geçti.rallici gibi makaslara giriyodu.
paylaşım için saol qanqa
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
yav mıllet neden herkes kaskı yalnıs takıyo bak ablmız kaskın nasıl takılcaını gosterıyo ne anlamaz ınsanlarsınız be
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)