Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bayan Sürücüler Top 10 Da 1 Numara...

REKLAM ALANI
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lambada arabayla dururken geri vites lambasını yakın.... Bakın arkadaki bayan sürücü nasıl kornaya basıyor.....
    Onu biz de yapıyoruz
    Çünkü geri vitesimiz yok
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    evett...biz nasıl bermuda şortla motor sürüyorsak hanımefendide bu şekilde motur sürebilir...Bu bir gece elbisesi değilmi...yani askılı ötesi bir durum...hani obje olarak demiyorumda bu durumda kaza olsa o narin teni çok acımazmı sizce...

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Suzuki Bandit 600
    Kadınlar zaten bambaşka yaratıklar.

Ne onlarla ne onlarsız
    *** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
    Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağmurda herkes saygıyla selamlar...

3 yaşındaki çocuğuna Eski Yunan mitolojisini anlatan bir baba evladına ne derece faydalıdır sence ...
    Kızım filozofmu olacak yada arkeologmu... ..
    Bunu yapan baba babanın hasıdır be ya

Ama senin filozof olduğun bir gerçek, şaka değil valla
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı gulumseee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 yıllık bir araba kullanıcısıyım sizlerdenbiriyle ralli yapmaya hazırım
    Alırım kontanı maykkkkk

[QUOTE=mete_han;754142]topik sahabı olarak cevap yazayım...bu bir fenomendir...

bayanlar herşeyi çok titiz yaparlar ama titizliğin tek tutunamadığı kurum kuruluş olgu kavram realite TRAFİK dir...

yani siz hanımefendilerin ilişkileri bitirirkenki o kendinizden emin tavırlarınız TRAFİK te sökmez...

Annelerimizin sehpa tv koltukların üzerinde illaki bir dantel koyma içgüdüsünü(dediğim olacak) uygulamaya çalıştıkları ama başaramadıkları tek sistem TRAFİK dir...

Alışveriş yaparken...makyaj yaparken giyinirken harcamaya acımadığınız o saatlere dakikalara inat vakit geçirmeyeceğiniz tek ortam TRAFİK dir...

Hiçbirşey olupda herşeymiş gibi davranamadığınız tek ortam TRAFİK...

Olmamanız için dua edilen sizlerden tek nefret edilen alan TRAFİK...

"World Perfect Mıss Drıver" seçilmek için herşeyini feda edebildiğiniz şey TRAFİK...

Kaza yapmayıp...yaptırmayı becerebildiğiniz için sizleri yürekten tebrik alkışlıyorum...

10 yıllık bir araba kullanıcısıyım sizlerdenbiriyle ralli yapmaya hazırım belki önyargılarınız biraz genele hitab etmemeniz gerektiğini düşündürür size....

bizlerle yarış halinde olmayı bırakın lütfen...hızlı arac kullanan erkeklerin iç dünyası ile alakalı bir bilimsel tez hazırlandı okumalısın...hızlı arac kullanan insan psikiyatriye gitmelidir...bir sorunu mutlaka vardır...ama bir erkeğin yapabildiğini ben hayli hayli yaparım diye hız yapan için çözüm nedir sizlere sorarım...

sayın mete han bey yazdıklarınız halaa genele hitab ediyoo...benim yazımı isterseniz bir daha okuyun tam olarak algılayamamış olabilirsiniz.erkeklerle yarış halinde olmak gibi bir kaide kural yok bu yaradılışımıza da abes bir durum olur. bayanların titizliliği,makyajı,vs vs gibi kelimelerle trafiği anlatıyo olmanız alakasız..ralli yi örnek göstermemde ki amaç, siz sayın meta han bey ve sizin gibi genel düşünen saygıdeğer erkeklerimize bir nevi gerekirse bayanlar da ralli yapabilecek kadar profesyonel olabilirler mantığını aşılamak tı.ama siz konuyu tabiri caizse abartıp psikiyatriye kadar çıkmışsınız..çıkın bakalım canınız sağolsun..aslında bu sölerinize karşılık söyleyebilecek çok şeyler var fakat anlaşılan şu ki siz mantığınıza yerleştirdiğiniz bu düşüncede kalıp yapmışsınız değiştirmeye de kendinizden başkasI yardımcı olamicak...sanırım biz sizin gözünüzde her zaman temizlik,makyaj,örgü yapan ve başka hiçbirşeye yaramayan varlıklar olarak kalıcazz
    memnun oldum arkadaşımmmm.....
    Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
    3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    defalarca söyledim bu forumda ama her yeni gelen bayan üyeye tekrar tekrar anlatmak durumunda kalıyorum. en son imzama yazacam.
    kadınların refleks yapıları erkekler gibi değil, erkekleri bu konuda daha iyi yapan hormanal ve kas yapısıyla ilgili farklılıklar. bu yüzden kadınlar iyi bir sürücü veya iyi bir futbolcu olamazlar, olanlar istisnadır kaideyi bozmaz.

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Mete guzelmiş
    eline saglık
    aramızdakı bayanlardan misilleme gelebilir
    gulelım eglenelim

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    defalarca söyledim bu forumda ama her yeni gelen bayan üyeye tekrar tekrar anlatmak durumunda kalıyorum. en son imzama yazacam.
    kadınların refleks yapıları erkekler gibi değil, erkekleri bu konuda daha iyi yapan hormanal ve kas yapısıyla ilgili farklılıklar. bu yüzden kadınlar iyi bir sürücü veya iyi bir futbolcu olamazlar, olanlar istisnadır kaideyi bozmaz.
    cahilliğimi mazur gör bu gercekten bilimsel olarak kanıtlanmışmı?
    mesela afrikalıların bacak kas yapısı ceylanlarınki ile aynı ve o yüzden yüzemiyorlar ama koşuda bir numaralar bunu biliyorum
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alırım kontanı maykkkkk

ne dediğinizi anlamadım...
    Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
    3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:

Motosikleti
    MZ 125
    valla hepsi komik bir o kadarda ilginçti ama en sondaki kask süperdii valla takan kadına helal olsun

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    abi kas manyak yaaaaaaaaa nasıl becerdin nu öyle takmaya walla 40 yıl bu kaskı başka nasıl takarım diye düşünsem aklıma gelmezdi
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    haklısın emmoglu valla nasıl becerdiyse ama onuda yapamayanlar var
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

ne dediğinizi anlamadım...
    http://www.youtube.com/watch?v=zpjJ2tRoWns

Sanırım açıklayıcı olur

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Montu da pantolon gibi giyoyordur
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Motosikleti

Bir mesajdan alıntı yapmayı bile becerememişsiniz...

10 yıllık bir araba kullanıcısıyım sizlerdenbiriyle ralli yapmaya hazırım belki önyargılarınız biraz genele hitab etmemeniz gerektiğini düşündürür size....

bizim konumuz genel değil...hepiniz bir biriniz hepsiniz...

bknz..HEPSİ grubu

sayın mete han bey yazdıklarınız halaa genele hitab ediyoo...benim yazımı isterseniz bir daha okuyun tam olarak algılayamamış olabilirsiniz.erkeklerle yarış halinde olmak gibi bir kaide kural yok bu yaradılışımıza da abes bir durum olur. bayanların titizliliği,makyajı,vs vs gibi kelimelerle trafiği anlatıyo olmanız alakasız..ralli yi örnek göstermemde ki amaç, siz sayın meta han bey ve sizin gibi genel düşünen saygıdeğer erkeklerimize bir nevi gerekirse bayanlar da ralli yapabilecek kadar profesyonel olabilirler mantığını aşılamak tı.ama siz konuyu tabiri caizse abartıp psikiyatriye kadar çıkmışsınız..çıkın bakalım canınız sağolsun..aslında bu sölerinize karşılık söyleyebilecek çok şeyler var fakat anlaşılan şu ki siz mantığınıza yerleştirdiğiniz bu düşüncede kalıp yapmışsınız değiştirmeye de kendinizden başkasI yardımcı olamicak...

Erkek hegemonyasının güçlü bir temsilcisi olarak sizi eleştirmekten onur duyarım...Maço olmamakla birlikte insani değerlere önem veren bu yönde kaygılar taşıyan biriyim...Sınıfsal ve ırksal nitelikleri reddederim...fakat olmak istediğiniz yere ulaşmak için savaşmamanız birilerinin bazı zaafları yüzünden merdivenleri çıkmadan vinclerle bazı noktalar çıkarılmanız ve/veya buna benzer milyonlarca sebebim var sizlerden nefret etmek için...

sanırım biz sizin gözünüzde her zaman temizlik,makyaj,örgü yapan ve başka hiçbirşeye yaramayan varlıklar olarak kalıcazz
    memnun oldum arkadaşımmmm.....

Bazı şeyler için savaşın...mesela benim akıl küpü mesajıma bile aynı kalibrasyonda bir cevap yazmamış olmanız beni üzdü...ben memnun olmadım bu cevaptan...saygılar...

25 realite...25 realite...25 realite...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Gülümse adlı üyeden alıntıdır....

sayın mete han bey yazdıklarınız halaa genele hitab ediyoo...benim yazımı isterseniz bir daha okuyun tam olarak algılayamamış olabilirsiniz.erkeklerle yarış halinde olmak gibi bir kaide kural yok bu yaradılışımıza da abes bir durum olur. bayanların titizliliği,makyajı,vs vs gibi kelimelerle trafiği anlatıyo olmanız alakasız..ralli yi örnek göstermemde ki amaç, siz sayın meta han bey ve sizin gibi genel düşünen saygıdeğer erkeklerimize bir nevi gerekirse bayanlar da ralli yapabilecek kadar profesyonel olabilirler mantığını aşılamak tı.ama siz konuyu tabiri caizse abartıp psikiyatriye kadar çıkmışsınız..çıkın bakalım canınız sağolsun..aslında bu sölerinize karşılık söyleyebilecek çok şeyler var fakat anlaşılan şu ki siz mantığınıza yerleştirdiğiniz bu düşüncede kalıp yapmışsınız değiştirmeye de kendinizden başkasI yardımcı olamicak...sanırım biz sizin gözünüzde her zaman temizlik,makyaj,örgü yapan ve başka hiçbirşeye yaramayan varlıklar olarak kalıcazz

Biraz geri kafalıdır....Ne yaparsan yap değiştiremeyiz kafasındakilerini.... Kendisi tükenmekte olan bir cinsin son örneğidir....

Varlığını birilerine armağan eden adam bayanları da çekemez dolayısıyle....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Ducati 797
    eferin mete
    bi ara samsuna gel de sağa delikanlı tiploması verelim

Motosikleti
    eferin mete
    bi ara samsuna gel de sağa delikanlı tiploması verelim
    dostum yanlış anlamada delikanlılık denen içi boş kavran bir baltaya sap olamamış Türk erkeğine ara gaz verebilmek adına uydurulmuş bir mantalitedir...ben sadece şu sözü bilirim...

Türk...Öğün...Çalış...Güven...

Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum yanlış anlamada delikanlılık denen içi boş kavran bir baltaya sap olamamış Türk erkeğine ara gaz verebilmek adına uydurulmuş bir mantalitedir.
    aynen öyle işte. suni bir durumdur. tıpkı kadınların şartları zorlayıp iyi şoför görünmeye çalışmaları gibi birşeydir.
    hayırdır, ciddi takılıyoruz bu akşam.

Motosikleti
    aynen öyle işte. suni bir durumdur. tıpkı kadınların şartları zorlayıp iyi şoför görünmeye çalışmaları gibi birşeydir.
    hayırdır, ciddi takılıyoruz bu akşam.
    yok abi valla...Gülümsee ye gülümsedik azcık....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)