►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kadınlar zaten bambaşka yaratıklar.
Ne onlarla ne onlarsız
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
[QUOTE=mete_han;754142]topik sahabı olarak cevap yazayım...bu bir fenomendir...
bayanlar herşeyi çok titiz yaparlar ama titizliğin tek tutunamadığı kurum kuruluş olgu kavram realite TRAFİK dir...
yani siz hanımefendilerin ilişkileri bitirirkenki o kendinizden emin tavırlarınız TRAFİK te sökmez...
Annelerimizin sehpa tv koltukların üzerinde illaki bir dantel koyma içgüdüsünü(dediğim olacak) uygulamaya çalıştıkları ama başaramadıkları tek sistem TRAFİK dir...
Alışveriş yaparken...makyaj yaparken giyinirken harcamaya acımadığınız o saatlere dakikalara inat vakit geçirmeyeceğiniz tek ortam TRAFİK dir...
Hiçbirşey olupda herşeymiş gibi davranamadığınız tek ortam TRAFİK...
Olmamanız için dua edilen sizlerden tek nefret edilen alan TRAFİK...
"World Perfect Mıss Drıver" seçilmek için herşeyini feda edebildiğiniz şey TRAFİK...
Kaza yapmayıp...yaptırmayı becerebildiğiniz için sizleri yürekten tebrik alkışlıyorum...
10 yıllık bir araba kullanıcısıyım sizlerdenbiriyle ralli yapmaya hazırım belki önyargılarınız biraz genele hitab etmemeniz gerektiğini düşündürür size....
bizlerle yarış halinde olmayı bırakın lütfen...hızlı arac kullanan erkeklerin iç dünyası ile alakalı bir bilimsel tez hazırlandı okumalısın...hızlı arac kullanan insan psikiyatriye gitmelidir...bir sorunu mutlaka vardır...ama bir erkeğin yapabildiğini ben hayli hayli yaparım diye hız yapan için çözüm nedir sizlere sorarım...
sayın mete han bey yazdıklarınız halaa genele hitab ediyoo...benim yazımı isterseniz bir daha okuyun tam olarak algılayamamış olabilirsiniz.erkeklerle yarış halinde olmak gibi bir kaide kural yok bu yaradılışımıza da abes bir durum olur. bayanların titizliliği,makyajı,vs vs gibi kelimelerle trafiği anlatıyo olmanız alakasız..ralli yi örnek göstermemde ki amaç, siz sayın meta han bey ve sizin gibi genel düşünen saygıdeğer erkeklerimize bir nevi gerekirse bayanlar da ralli yapabilecek kadar profesyonel olabilirler mantığını aşılamak tı.ama siz konuyu tabiri caizse abartıp psikiyatriye kadar çıkmışsınız..çıkın bakalım canınız sağolsun..aslında bu sölerinize karşılık söyleyebilecek çok şeyler var fakat anlaşılan şu ki siz mantığınıza yerleştirdiğiniz bu düşüncede kalıp yapmışsınız değiştirmeye de kendinizden başkasI yardımcı olamicak...sanırım biz sizin gözünüzde her zaman temizlik,makyaj,örgü yapan ve başka hiçbirşeye yaramayan varlıklar olarak kalıcazz
memnun oldum arkadaşımmmm.....
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
defalarca söyledim bu forumda ama her yeni gelen bayan üyeye tekrar tekrar anlatmak durumunda kalıyorum. en son imzama yazacam.
kadınların refleks yapıları erkekler gibi değil, erkekleri bu konuda daha iyi yapan hormanal ve kas yapısıyla ilgili farklılıklar. bu yüzden kadınlar iyi bir sürücü veya iyi bir futbolcu olamazlar, olanlar istisnadır kaideyi bozmaz.
Mete guzelmiş
eline saglık
aramızdakı bayanlardan misilleme gelebilir
gulelım eglenelim
cahilliğimi mazur gör bu gercekten bilimsel olarak kanıtlanmışmı?
mesela afrikalıların bacak kas yapısı ceylanlarınki ile aynı ve o yüzden yüzemiyorlar ama koşuda bir numaralar bunu biliyorum
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
valla hepsi komik bir o kadarda ilginçti ama en sondaki kask süperdii valla takan kadına helal olsun
abi kas manyak yaaaaaaaaa nasıl becerdin nu öyle takmaya walla 40 yıl bu kaskı başka nasıl takarım diye düşünsem aklıma gelmezdi
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
haklısın emmoglu valla nasıl becerdiyse ama onuda yapamayanlar var
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
http://www.youtube.com/watch?v=zpjJ2tRoWns
Sanırım açıklayıcı olur
Montu da pantolon gibi giyoyordur
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Gülümse adlı üyeden alıntıdır....
sayın mete han bey yazdıklarınız halaa genele hitab ediyoo...benim yazımı isterseniz bir daha okuyun tam olarak algılayamamış olabilirsiniz.erkeklerle yarış halinde olmak gibi bir kaide kural yok bu yaradılışımıza da abes bir durum olur. bayanların titizliliği,makyajı,vs vs gibi kelimelerle trafiği anlatıyo olmanız alakasız..ralli yi örnek göstermemde ki amaç, siz sayın meta han bey ve sizin gibi genel düşünen saygıdeğer erkeklerimize bir nevi gerekirse bayanlar da ralli yapabilecek kadar profesyonel olabilirler mantığını aşılamak tı.ama siz konuyu tabiri caizse abartıp psikiyatriye kadar çıkmışsınız..çıkın bakalım canınız sağolsun..aslında bu sölerinize karşılık söyleyebilecek çok şeyler var fakat anlaşılan şu ki siz mantığınıza yerleştirdiğiniz bu düşüncede kalıp yapmışsınız değiştirmeye de kendinizden başkasI yardımcı olamicak...sanırım biz sizin gözünüzde her zaman temizlik,makyaj,örgü yapan ve başka hiçbirşeye yaramayan varlıklar olarak kalıcazz
Biraz geri kafalıdır....Ne yaparsan yap değiştiremeyiz kafasındakilerini.... Kendisi tükenmekte olan bir cinsin son örneğidir....
Varlığını birilerine armağan eden adam bayanları da çekemez dolayısıyle....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
eferin mete
bi ara samsuna gel de sağa delikanlı tiploması verelim
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)