Dinime küfreden müslüman olsa....
Dinime küfreden müslüman olsa....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ben bir erkeğin benzin ponpası aracta takılı iken aracı hareket etirme ihtimalini görmüyorum. O kaskıda götürsen araç görmemiş kabilede yaşıyan yerliye versen ters takmaz.
Ben kaç kez gordum yolda sağa sınyal verip sola donuyor sonra sinyalide acık unutuyor.
Tek şerit yolda gidiyorum bir anda trafik oluyor yavaş ilerliyoruz bakıyorum en öndekinin önü boş, kesin diyorum bayandır yanından gecerken bakıyorum tabiki bayan.
vb vb vb...
Evet bayanların neyapacağı belli olmaz Bir fren bir gaz bir fren bir gaz arkadan takip edip bir sonraki hareketini kestirmek güç
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Motor süren bayanlar degerlidir onları ayrı tutun bence.
Bi bayan motor sürebiliyorsa saygı duyarım hele bi gs650 nin üzerinde görmüşsem
hemşo paylaşım için teşekkür ederiz...
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
gercekten koptum bune ya böyle
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
bayanlara gıcığınız mı var yahu...bayanları rencide edici bu tarz bir video yayınlamaya neden gerek duydunuz anlayamadım...
trafikte bayan da erkek de hatalı sürücüler var bu sadece bayanlara özgü değil bilirsiniz ki...ama şu nu kabul ediyorum ki beylerin profesyonel sürücüleri daha fazla bayanlara istinaden bunu herkes biliyo...
10 yıllık bir araba kullanıcısıyım sizlerdenbiriyle ralli yapmaya hazırım belki önyargılarınız biraz genele hitab etmemeniz gerektiğini düşündürür size....
ne dersiniz?
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
Diğer videolarıda seyredin....Ölürsünüz gülmekten...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Helal olsun...
Buna bir başarı gözüyle bakıyorum ben...
yaratıcılık adına mukemmel görüntülerdi...
(günahı mete_han' ın boynuna bize ne ; konu onun nasıl olsa)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
topik sahabı olarak cevap yazayım...bu bir fenomendir...
bayanlar herşeyi çok titiz yaparlar ama titizliğin tek tutunamadığı kurum kuruluş olgu kavram realite TRAFİK dir...
yani siz hanımefendilerin ilişkileri bitirirkenki o kendinizden emin tavırlarınız TRAFİK te sökmez...
Annelerimizin sehpa tv koltukların üzerinde illaki bir dantel koyma içgüdüsünü(dediğim olacak) uygulamaya çalıştıkları ama başaramadıkları tek sistem TRAFİK dir...
Alışveriş yaparken...makyaj yaparken giyinirken harcamaya acımadığınız o saatlere dakikalara inat vakit geçirmeyeceğiniz tek ortam TRAFİK dir...
Hiçbirşey olupda herşeymiş gibi davranamadığınız tek ortam TRAFİK...
Olmamanız için dua edilen sizlerden tek nefret edilen alan TRAFİK...
"World Perfect Mıss Drıver" seçilmek için herşeyini feda edebildiğiniz şey TRAFİK...
Kaza yapmayıp...yaptırmayı becerebildiğiniz için sizleri yürekten tebrik alkışlıyorum...
10 yıllık bir araba kullanıcısıyım sizlerdenbiriyle ralli yapmaya hazırım belki önyargılarınız biraz genele hitab etmemeniz gerektiğini düşündürür size....
bizlerle yarış halinde olmayı bırakın lütfen...hızlı arac kullanan erkeklerin iç dünyası ile alakalı bir bilimsel tez hazırlandı okumalısın...hızlı arac kullanan insan psikiyatriye gitmelidir...bir sorunu mutlaka vardır...ama bir erkeğin yapabildiğini ben hayli hayli yaparım diye hız yapan için çözüm nedir sizlere sorarım...
Oryantalizme küfreden Sürrealist olsa diyosun yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Lambada arabayla dururken geri vites lambasını yakın.... Bakın arkadaki bayan sürücü nasıl kornaya basıyor.....
Aslında sevinmeliyim Mete abi ben bunları okuyunca Onlardan birisi değilim, istisnayım... Ben makyajla vakit geçirmek şöyle dursun hayatımda ruj sürmedim... Alışveriş desen nerde motor mağazası dalarım Affetmem Sanırım o yüzden sinirleniyorum bu tarz mesajlara, ama artık eskisi kadar hiddetlenmiyorum, sakinim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Büyüdüm Evet
Seni sevdiğimdendir kader arkadaşım...
Sadece bu defa böyle olsun ;)
Kızım ; kızına selam söylüyor...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Bayanların taşıt sürmesi aynı erkeklerin örgü örmesi börek yapması gibi bişey......
Ya şişi gözümüze batırırız yada mutfağın içine ederiz.....
Yağmurda herkes saygıyla selamlar...
3 yaşındaki çocuğuna Eski Yunan mitolojisini anlatan bir baba evladına ne derece faydalıdır sence...Benmi manyak doğdum...Yoğsam kızımda bir maynakmı olacak...Bu durumda gızımın suçu nedirkine...
Kızım filozofmu olacak yada arkeologmu...yada bu babadan kurtulmak için erkenden gocayamı kaçar bilemem artık...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)