Bu son noktadır arkadaşlar!!!
Bu son noktadır arkadaşlar!!!
linkte sorun var galiba ben video göremedim
link açılmıo valla
neden böle anlayamadım
http://www.youtube.com/watch?v=-R_epg9VJJI link burda açılmıo malesef burdan izleyiniz
ewet hız tutkusunda yaşanan son nokta olmuş. o kadar hızlılarki demekki göremedik bile
Mustafa Kemal Atatürk
Çok karanlık, sanırım trafiği yoğun olan bi yer..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ben tutkusundan vazgeçtim aklım hala Çerkezköyde yaa...:(
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
http://www.halilyasar.com/VIDEOLAR.HTM
diğer videoları burdan izleyebilirsiniz
neyseki ibre sona dayandı...ibre biraz daha dönse herhalde havalanacaktı...
bas kocum bas kım tutar senı....trafık polısı amcam tutar senı ancak....
320 falandı sanırım....................
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
daha önce izlemiştim hatta pc'de var.
Video Ankara veya İstanbul'da çekilmişti. Ankara diye hatırlıyorum ama yinede emin degilim
Baya güzeldi ama bi arabanın yanından geçti o yüzden pek tutmadım zaten o süratlere çıktığımızda kendimizi düşünmüyoruz bari başkalarını düşünelim
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ankara burası kanımcaaaaa güzel gitmiş ama yanlış ama güzel ama yanlışşş offf yaaa işin içinden çıkamıyorummmm
İstanbul'da çekilmilştir,360km ye çıkıyor en son
bir arkadaş 440km çıktığını sölemiş bi topic te sağlam sallamış valla
helal olsun valla iyi yapmış hızın dorugu artık onun için
yaşım 19 bi olsada binsem bu YZF R6 yaaa
helal bide patlatsaydın tam sow olurdu ama gene iyi kardes
arkadaşlar videonun çekim yeri istanbuldamı ankaradamı bilmem ama ankaranın yolları muhteşem, geniş ve pürüzsüz olması bakımıından yani yoksa trafik ışığı ve çizgisi fakiri yollar
emin_arikoglu, Evet haklısın, Ankara çevre yolu çok güzel özellikle. Yol geniş ve güzel üstelikte boş oluyor çoğu zaman. Tek problem köprü altlarını mesken tutmuş bayanlar ve onların kamyoncu hayranları. Geçen gün gördüklerime inanamadım, otobanda emniyet şeridi yetmemiş sağ şeritte bile kamyon ve tırlar vardı. Bunların dışında çok güzel yol
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)