Gelecegin Motorcusu Insaallah
Reklamlar
-
Arkadaslar kendi cektigim bir videoyu sizinle paylasmak istedim.
Plotumuz 8 yasinda 2 yildir motor kullaniyor ben babasi olarak elimden geldigince egitim veriyorum su ana kadar kazasi yok insaallah böyle devam eder.yorum larinizi bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=kP4jgcHUgc4
Reklamlar
-
işallah 25 karakterrrrrrrrr
-
Çok başarılı olacağına eminim...
.........
yirmibeş
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
iyi bir gözlemcisin kiz olmasina ragmen motor konusunda daha istekliama yasi kücük daha 4 yasinda
-
çok şanslı sizin gibi babası oldugu gibi bizimkilerde arkamda olsa çok güzel olurdu ama neyse
tebrik ederim sizi
başarılı olur inş sizin gibi bi babası olduktan sonra başarısıda olur tabi
yaşım 19 bi olsada binsem bu YZF R6 yaaa
-
Allah bağışlasın, aman gözünüzün önünden ayırmayın.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tebrikler iyi bi sürücü olması için kaza yapmasıda gerek kza tecrübe arttırır benim oglum ikikez kaza yaptı şimdi daha iyi kullanıyor
-
-
28 Temmuz 2007, 16:11
ah minik olasım geldi :( olsam ne yazar kim alcak bana
-
28 Temmuz 2007, 16:41
Allah bağışlasın motor sevgisini aşılamanız çok güzel. Ayrıca yurtdışındasınız ve ileriki zamanlarda Motosiklet etkinliklerine (yarışlar,antreman,eğitim v.s) katılmalarını sağlamanız daha kolay olur
Bende bindim bu motorlara acayip hızlanıyor ufak mufak ama kalkışları biraz yavaş oda büyük olduğum için olsa gerek. kendi boyutlarına göre aşırı hızlara çıkıyor melet. Tekerle ufak olduğu için suratlenince zapdedilmesi zorlaşıyor ani bir harekette asfaltla bütünleşme ihtimaliniz var
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
28 Temmuz 2007, 17:37
Motorcu Bİr Babanin Cocuklari Olmak Bİr Sans..bende Motorcu Bİr Babanin OĞlu OlduĞum İÇİn Sansliyim.babam Suan Bana Motosİklet Sevdasini AŞiladiĞi İÇİn PİŞman.İnsallah Sİz Pİsman Olmazsiniz.unutmayinkİ Ne Kadar TecrÜbe O Kadar GÜven Demek.o Kadar GÜven Bİr O Kadar Rİsk Demek...yanİ Kazasiz Belasiz Aslanlar Gİbİ YetİŞİr Ve BİlkİnÇlİ Bİr Motorcu Olarak KarŞimiza Çikar..benİm Gİbİ Kask Siz Bİnmeye AliŞmasin.
-
28 Temmuz 2007, 17:46
MaaŞallah Allah Kaza Vermesİn
-
02 Ağustos 2007, 06:30
maaşallah hll valla
Benimde kardeşim gelsin tatile yanıma bende Honda todayle onu başlatıcam motora UFAK UFAK oda 12 yaşında hadi hayırlısı
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)