inanilmaz birsey. üstelik yol trafige de kapali degil!!!!
inanilmaz birsey. üstelik yol trafige de kapali degil!!!!
Bu animasyon mu yoksa gerçek mi?
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
ben yapsam varyaa :D manyak bişeydir kimbilir ama türkiyenin güzelim kaymak (pardon ama bok) gibi asfaltlarında yapmaya kıyamassın :D
Aklı yok galiba....
İlk başta video oyunu gibi geldi gerçekmiş
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
ben niye bakamıom vıdeoya yaaaa....
tamam tamam düzeldi....
videonun sonunda bir racingle kapışıyor orada koptumm
Gerçekten üstün beceri isteyen birşey. Üstelik hızıda bayaa var.
Ne diyelim helal olsun Bu gençleride pistlerde görmek isteriz
paylaşım için tşk.
Çok enteresan...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bungee jumping i tek geçerim abi ,bu da bişey mi, transformers kılıklı şey
Sırf herkeste 4 teker var diye...
bungee jumping eglenceli olmasin eglenceli ancak bununla karsilastirildiginda yine cocuk oyuncagi gibi kaliyor. yapiyorsun ki, atlayip 3-4 saniye "insallah hersey yolunda gider" diye bekliyorsun. o 3-4 saniye cok heyecanli ama 4-5 atlayistan sonra da heyecan azicik geciyor. bu alette ise 5-10 dakika boyunca yolda kalmak ve ucuruma yuvarlanmamak icin caba sarf ediyorsun. bence böylesi cok daha heyecanli. hersey sana bagli, hata yaptiginda üstündeki kiyafet sadece cesedinin 100 parca bölünmesini engeller o kadar ... ayrica yere o kadar yakin oldugunda 60-70 ile giderken (ki cok daha hizli olacagini zannetmiyorum) sanki arabayla 250-280 gidiyormussun gibi gelir allah bilir ...
bence muhteşem bir şey, mutlaka denemek isterim
aynı rüzgar sörfü gibi bunda da hızı sen yaratıyorsun
ondan vazgeçemem, bunu yapmış olsam bundan da vazgeçmem heralde
ama sörfte düştüğünüzde fazla bişey olmuyor, bunda ne olur bilmem
bu arada yola bittim
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Her yıl birkaç defa tv da gösteriyorlar.Aynı adam aynı video...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Nohutla 200. cc 15 bg.
Kuru Fasulye ile 600 cc. 89 bg. Yalnız aktarmadan dolayı 75 bg. e düşüyor...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
bide o yolda şaranpole yuvarlanıyomus
Bende istiyorum bundan bende sivasın ünlü Gardaşlar dağından aşşa salarım kendimi çarşıya kadar gelirim eğer uçurumdan uçmassam
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
İyide abi bunlar nasıl duruyo ???
Okan ACAR
gerçekten çok ilginç
bi de bunu trafiğe açık alanda yapıyor bu videoyu izlemiş olmayıpta yolda giderken yanımdan böyle bi şey geçse ne hissederdim acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)