on numaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buda fena değil lastik yakma çok feci olmuş hiç acımadın mı lastiğe
ne var bende yaparım süper
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
latif sen süpersin ya bravo aman dikkatet kendine.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
teşekkürler arkadaşlar sağolun ümmet abi ne zaman geliyon osmaniyeye bekliyoruz dört gözle
şunun sistemini banada öğretirmisin 125 cc motorları ve klr650 ile yapabiliyorum fakat kendi makinamın önünü kaldıramıyorum neden acaba?
cbf 500 ne yaptısam ön tekeri kaldırmadım benim beceriksizliğimmi ö çokmu ağır motorun gücü o kiloyu kaldıramıyormu ?
evet cbf 500 önü kalmaz
çok zor uğraşma atar üstünden seni
Allah uzun ömür versin
Allah korusun ;
umarım o kullandığın yol trafiğe kapalıdır...
Başarılar dilerim...
(aslında içim kötü oldu son zamanlarda yaşanan kötü kazalardan sonra neden yaptın bunu sanki diyemedim teşvik etmek istemiyorum)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
allah razı olsun hepinizden ecel bu ne zaman nerde nasıl geleceği belli olmaz motorun üztünde yazılmışsa motorun üstünde ölürüz herşeyin hayırlısı hastalık bu işte ne yapalım arkadaşlar.
ümmet abi gel be daha erken daha yazın bitmesine çok erken bitirdin sezonu ha
güzel show ama çekim biraz daha iyi olabilirdi.
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
evet daha sabit bi çekimle daha görünürdü.
tebrikler güzel hareket....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)