ilginç olan adamlar kalkıp kaçıyolar...
androidmi bunlar...
Abi artçıyı gördünmü harbi android valla.O ne uçuş ve kaçış.
artı artı değil ki? ama bende bilmiyom ne olduğunu ne adammı yahu.sürücü o kadar uçmadı havada yinede geride kaldı vee sakatlandı adam.
O artçı en az 3 metre havalanıp asfalta çarptı, üzerinde koruma yok anladığım kadarıyla ve kalkıp polisten kaçmaya devam etti. Helal olsun ne denir?
Youtube'daki yorumlardan birisi:
It was in Madrid (Spain), 2 thiefs, none died.
Türkçe meali:
Madrid (İspanyadaydı), motor üzerindekiler 2 hırsız, ikisi de ölmedi.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
uçması düşmesi bi yana adam direk arabaya çarptı bide o şekilde kalktı şaşırdım valla...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şoklardayım Nasıl olur yaaa Bi taraflarının kırılması gerekiyordu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Artçının kaçtığını kim söylüyor ya, sadece kaçmayı çok istiyor ama sanırım görüntünün dışında yığılıp kalıyor gibi geldi bana.
Asıl ilgimi çeken şey, videonun sonlarına doğru hareketlenen o hayvancık oldu. Diğer sürücü direk ona doğru yöneliyor. Sanırım motorda bir yolcu daha varmış. Belki de çalıntı olan şey odur.
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Yere düştükten sonra hemen kalkıp koşan sürücü, asıl olan artcıya oldu motor son anda bıraz dıreksıyon kırıyor araba nerdeyse sadece artcıya ve motora vurdu dıyebılırım artcıda belli kırıklar var ama yinede kalktı adam.
İnanılmaz bir şey ;
Bu nasıl oluyor Allah aşkına....!!??
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Ödürmeyen Allah cc öldürmüyo işte başka izahı yok.Öte yandan adam kaldırımdan düşüyo beyin kanamasından gidiyo...
Şans arkadaşlar başka bişey değil.
havada o kadar taklalar atan surucu.. artci ise hemen yanindan ve cok fazla havalanmadan yere dusuyor.. yoksa kasksiz flm surucu kadar yukselip düşse kesin bi tarafi kirilirdi..
bi de karsidan gelip kaza yapan oforun arabadan indikten sonraki ifadesi, durusu ve hareketleri guzel..
bi de olay sonrasi kosan hayvan olayi ilginc gercekten de..
Shakulin
valla bende anlamadım onu okuyunca bi daha izledim ama arkadaş rüzgardan uçan poşeti hayvan sandı sanırsam
Yok bişey videonun sonunda yürüyor..... Ama ne?.... Bide ne işi var dı orda?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
nasıl olur yaa
adam o kadar uçup nasıl yürürr
walla helal olsun
bide sonlardaki hareket eden nesne nedir öylee
poşetmi kedimiii
her izlediğimde yeni bişey farkedyrmm
yoksa uzaylılar mı var
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
daha önce verilmişti.
çok net hatırlıyorum.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
böyleleri ölmeyi hakediyor kimbilir ne çaldılar ahlaksızlar.
korku adama neler yaptırıyor.farkındaysanız artçı kaçamıyo zaten topallıyarak gidiyor sonra artık düşüyomu ölüyomu
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)